ba r2 0 1 0
New member
גבירותיי ורבותיי ../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif
יש את המשחק בפורומים רבים, במיוחד של טלוויזיה, אז חשבתי לעצמי... למה אין פה??? להלן החוקים: בכל שבוע יהיו 2 סיבובי "החוליה החלשה" וסיבוב חסינות אחד (הסבר לסיבוב חסינות בהמשך...). חוקי המשחק: כל פעם תפורסם רשימת הדמויות בסדרה וכך גם כל פעם תרד דמות אחת לפי בחירת המשתתפים עד שנשאר עם הדמות המנצחת והאהובה - החוליה החזקה! כל אחד בעל זכות הצבעה אחת והוא ירשום את הדמות מתוך הרשימה אותה הוא רוצה להעיף עם סימן איקס (
) לייד, בנושא ההודעה! מי שלא הבין יכול לשאול... לא הוספתי כמה דמויות שלא משתתפות כעט בסדרה (כמו דינה למשל.. או ניר...) אם הן או דמויות חדשות יופיעו בהמשך נוסיף אותן.... את עומר רוזנטל הוספתי כי הוא יגיע... (מי שרוצה לדעת באיזה פרק שיסתכל בשרשור האירוח שלו בתפוז כי זה דיי ספויילר אז אני לא אפרסם פה). אם נראה לכם ששחכתי דמות חשובה ששחכתי תכתבו בתוכן ההודעה או תשלחו לי מסר.. אוקיי.... ועכשיו לדמויות:
אסתי
אלביס
צבי רוזנטל
עומר
נועם
איקה
עלמה
נטלי
נצח
לאה אבשלום
חני (יונתן) שלמה - האישה המסתורית
העוזר מעבדה במשרד החקירות של אלביס
עו"ד ד"ר דב שליין
עו"ד עידית שליין
גבי מצליח (שאני נוהג לכנותו: מר שוקולד) סיבוב החסינות ייערך רק אחרי הסיבוב השני של "החוליה החלשה"... ובנתיים: שלום!
יש את המשחק בפורומים רבים, במיוחד של טלוויזיה, אז חשבתי לעצמי... למה אין פה??? להלן החוקים: בכל שבוע יהיו 2 סיבובי "החוליה החלשה" וסיבוב חסינות אחד (הסבר לסיבוב חסינות בהמשך...). חוקי המשחק: כל פעם תפורסם רשימת הדמויות בסדרה וכך גם כל פעם תרד דמות אחת לפי בחירת המשתתפים עד שנשאר עם הדמות המנצחת והאהובה - החוליה החזקה! כל אחד בעל זכות הצבעה אחת והוא ירשום את הדמות מתוך הרשימה אותה הוא רוצה להעיף עם סימן איקס (