גבירותי ורבותי, הקונספירציה...

יוסי_ג

New member
גבירותי ורבותי, הקונספירציה...

האולטימטיבית: יש מדינות בעולם שגם אם לא ביקרנו בהן, ראינו בטלויזיה, בסרטים, דיברו עליהן בחדשות וכו´. אבל - יש מדינה אחת, לא קטנה בכלל, די קרובה אלינו, שחוץ מלראות את הציור שלה על המפה, אני לא ראיתי שום עדות לכך שהיא קיימת. בשום סרט (הוליוודי, תיעודי, נשיונל ג´יאוגרפי) לא ראיתי תושבים מאותה מדינה. למישהו יש הוכחה שצ´אד קיימת????

rshilkrot

New member
שבק"ס

"והם באים-- ישר מתוך יבנה! יש לנו סגנון, עושים שמות על הבמות מול ההמון!"

badphish

New member
שולטים במדינה באמצעות מיקרופון

אז תצאו מדיכאון..." שבקס שולטים אבל זה לא קשור

leeloo

New member
"אז הנה הנה אני בא לעשות פה מסיבה!"

השיר שלא התפסיק להתנגן לי במוח בסוף כיתה ח´.... היו זמנים....

rshilkrot

New member
המדינה בלהבות

ויש אש ברחובות! השיר שלא מפסיק להתנגנן לי במוח - אחחחח.... כיתה ט´.... אכן, היו ימים

badphish

New member
שין בת קוף סמך

ולא שמים זיין רוצחים בדם קר ולא שוטפים את הידיים... השיר שלא הפסיק להתנגן לי בראש בשלהי כיתה ה אח היו ימים הים דרך אגב אני סה"כ בכיתה ט

יוסי_ג

New member
את רואה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אפילו לא ידעת שיש מדינה (עלק מדינה) כזו. באטלס היא מופיעה מתחת ללוב וליד סודאן. אבל זה רק באטלס, לדעתי היא לא קיימת.

Chot

New member
כן

וחוצמזה, למה שמישו ירצה שלמדינה שלו יקראו ע"ש מתבגר אמריקאי שמשחק פוטבול וכיו"ב? זאת בטח הלצה של אנשי הגיאוגרפיה. כן בטח עושים שם ניסויים בקופים ובדי אנ איי של דינוזאורים, והכל שייך לרוסים וכאלה

IC4

New member
כן ומדי פעם יוצא איזה איש

מוזר ומעורער בצהרה שהוא בא מצ´אד וכולם צוחקים/לא מבינים אותו ולא מתיחסים אליו

{{Trinity}}

New member
קיימת כזאת מדינה?

הייתי בטוחה שאתה סתם צוחק/מקשקש אבל ראיתי אנשים שהתייחסו ברצינות להודעה. צ´אד??? אני אחפש באטלס! זה מזכיר לי גבינה, צ´אדר...

IC4

New member
chadder cheese girl !!!

טריניטי ! אהובת הפורום, לאן נעלמת ?

{{Trinity}}

New member
ה-agents חטפו אותי

neo לימד אותי קונג פו במשך שבוע (זה מאד מתיש) טוב....באמת מספיק עם התירוצים
קראתי כל הזמן את הדיונים ועכשיו חזרתי לכתוב מה שלומך?

IC4

New member
הסוכנים האלה לא מוכנים גם להעביר לך

את מה שאני כותב כי כתבתי קודם משהו והתנתק וועכשיו אני מגלה שזה לא נכנס לפורום בכל מקרה מצבי בכי טוב ! :) ולראות אותך חזרה בפורום רק מצדיק את זה TRINICITY כדאי לי ללמוד אמנות לחימה במקום סתם לשבת בבית ?

RedStorm

New member
כן כן... מצאתי!

תמונה מגעילה אני יודע אבל עדיין....מצאתי! ואין פלא שאנחנו לא מכירים את צ´אאאאד תראו איפה היא!

למעלה