גבירותי ורבותי, כמה הבהרות...

שקר החן

New member
גבירותי ורבותי, כמה הבהרות...

מאחר וראיתי פה כמה מאבקים בין גברים ונשים, בין שובניזם לפמיניזם וכו'... אני רוצה להגיד שהפורום הזה אינו משמש במה למלחמות, הודעות שיכילו תכנים שפוגעים במעמד זה או אחר או במין זה או אחר, ימחקו באופן מיידי. כשפתחתי את הפורום התכוונתי לנהל פה שיחות משעשעות ושלאט לאט ננסה להבין מה הנשים רוצות. שמתי לב שלאט לאט מתגבשת פה קהילה נחמדה שמצאה עניין רב בפורום הזה, אני מאוד מבקש שתמשיכו להתגבש ובעתיד הלא רחוק ניזום גם מפגשים ידידותיים. שלכם, חן.

אילן 29

New member
הבהרה..

נראה לי שזו המילה הכי שימושית פה.. עם כל הרצון הטוב אני לא חושב שהפורום הזה יכול לפתור את השאלה " מה נשים רוצות" , הוא רק דן בשאלה הזו בצורה הומוריסטית וכל באי הפורום הזה צריכים לקחת הכל ברוח טובה אלא אם כן נכנסים לפה אנשים שכל מטרתם היא להעליב ולפגוע ואותם אני באמת מקווה שימחקו ויעיפו . אני גם חושב שאין זה המקום להערות או להודעות שובניסטיות או לחילופין שפוגעות בגברים שבינינו . ...המשך גלישה מהנה

BooBee

New member
מותק ../images/Emo23.gif

מה זה המשפט המכעיס הזה "כשפתחתי את הפורום התכוונתי לנהל פה שיחות משעשעות ושלאט לאט ננסה להבין מה הנשים רוצות"?? כאילו מה? שיחות משעשעות על גבינו ואתה מצפה שלא ניקח את זה אישית? למה צריכים להתייחס לנשים כאל איזה גנום שצריך לפצח אותו? אולי במקום להבין אותנו ולהסביר אותנו, ולתאר אותנו, פשוט תלמדו להקשיב?
אני אגיד לך מה אנחנו רוצות: אמפטיה. זה הסוד הגדול. ברגע שתגלו אמפטיה, אנחנו שלכם. זהו. עכשיו אפשר לסגור את הפורום. תודה.

PurpleGoat

New member
הממ.. אוקיי

אני באמת לא מבינה את כל ה"אורחים" שבאים רק כדי להעביר ביקורת, ואפילו לא כזאת עניינית... הקונספט של הפורום לא לטעמכן? אל תכנסו, פשוט ככה. הפורום הזה נוצר ברוח טובה, לא במטרה להכליל את כל הנשים לתוך קבוצה אחת עם רצונות מוגדרים, ולא כדי "לנהל שיחות משעשעות על גבינו"... את גורמת לזה להשמע כל כך רע! ומה כבר רע בקצת הומור? מה החטא הגדול בלנהל שיחות משעשעות על נשים? אז כן, עלו כאן בדיחות שוביניסטיות מפעם לפעם, אבל הייתה כאן גם עזרה הדדית, וחילופי דעות, ויש כאן קהילה של אנשים (ורוב של נשים, תתפלאי) שאוהבים לדבר, ואווירה "אנחנו רוצות אמפטיה"- נכון.. וזהו? ככה הכללת את כל המין הנשי? זה לא בדיוק מה שלא רצית שנעשה? הרי לכל אישה רצונות משלה etc etc etc... אז מספיק, באמת, הפורום מפריע לכם? אתם מוזמנים להתעלם, לטובת כולנו.

אילן 29

New member
מה כבר ...

הפורום הזה מפריע לאנשים לחיות??? מה זה כל האנטיגוניזם הזה ??? כבר אין בעיות לאנשים בחיים מלבד הפורום הזה??

סבבה, אז הפורום סגור לגביך ../images/Emo8.gif

מי שמוצא ששם הפורום, הגדרתו או התכנים בו פוגעים בו או משפילים אותו, מוזמן שלא לקרוא. באותה מידה שפורום מרץ לא ייאפשר לפעילי מולדת לחרחר אצלו ריבים, אנחנו לא נסכים להפוך את הפורום הזה לזירת קרב בין שובייניזם לפמיניזם.

למעלה