גבירותי ורבותי, קבלו את... יום חמישי!

skaramoosh

New member
גבירותי ורבותי, קבלו את... יום חמישי! ../images/Emo22.gif

בוקר טוב לכולם, נתוש- אני מקווה שמותר לי לפתוח, ואם לא אז זו תהיה פעם אחרונה
אני מכינה מדבקות מיוחדות בשביל לחלק לאנשים ועוד כל מיני. אני אסרוק אחר כך ואעלה לכאן. מי שאיתי בשכבה כבר יודע על תעשיית המדבקות שלי
. שיהיה לכולם יום נעים

חמודה את ! זה בסדר ../images/Emo24.gif בוקר טוב

בשעה שפתחת את השרשור כבר הייתי בבדיקת דם
הכי נורא לי בבדיקות דם זה בלי קפה 12 שעות.... אני מכורה
בלי אוכל - לא נורא , בלי קפה -כ ו א ב
סתם.... עכשיו אני מוכנה לעוד יום של קרב עם ה
תעלי מה שעשית - יו , אני מתרגשת....

ZiV GiLbOa

New member
צהריים נפלאים לכולכם!!

את מי שזה מעניין- הצינון דיי עבר, עדיין יש שרידים אבל בסדר. אז היום קמתי ב9 וניקיתי את כל הבית (3 קומות). אז ככה שאני עייף מעט. בקשר לפגישה ביום ראשון אני אודיע לכם ביום שבת כי יכול להיות שיש לי רופא שיניים אני לא בטוח. כמה עדכונים: -פגישת אנאפוליס הסתיימה אתמול לפנות בוקר וכבר אולמרט ואבו מאזן הספיקו להתדיין עם בוש בבית הלבן. הוחלט כי עד דצמבר 2008 (עוד שנה וחודש) יגיעו שלושתם להסכם משותף לקראת השלום במזרח התיכון. -40 חכי"ם חתמו על עצומה בעד פיטור יולי תמיר שרת החינוך. אולמרט אמר שינזוף בחכי"ם שחתמו ובניהם שאול מופז, שר התחבורה. עוד אמר אולמרט כי תמיר נהנת מתמיכתו המלאה. הפתעה- גם רן ארז אמר שהוא מתנגד לפיטוריה של תמיר. -התאריך העברי היום הוא כ"ט בנובמבר. למי שלא יודע מה קרה בתאריך זה: ביום זה הוחלט באו"ם על ביטול המנדט הבריטי ועל הקמת שתי מדינות בא"י לשני עמים- הערבים והיהודים. -היום הוא יום האיידס הבינלאומי. -לגבי המאנצ'יז אני לא יודע אם הוא פתוח היום, ישנה בעיה קטנה שאני מקווה שתיפתר. אין לי עוד עדכונים אבל אם יהיו אני אעדכן. יום נפלא לכולכם.

זיו - כמו שמישהו פעם אמר "ככה לא בונים חומה "

אי אפשר ככה , כן אפר, אי אפשר , יש מפגש, אין מפגש ,בוא ננסה פעם אחת לתאם משהו שיהיה בטוח ולפי זה נתכנן ! מה קרה במנצ'יס? אפשר לעזור במשהו ?? שמחה שאתה מרגיש יותר טוב , ושלוש קומות לנקות..אוי אוי אוי , נשמע מתיש... תודה על העדכון היומי

ZiV GiLbOa

New member
אני מצטער שאני תוקע אתכם,

אבל אני עסוק בדרך כלל. מאוד מצטער.. ננסה תאריך אחר..

זיו- אני אמשוך לך בשיערות שבשפם שאין לך T.T

+
מה זה לא בא?! למה לא בא?! חסר לך אם אתה לא מביא לנו תירוץ טוב T.T נתוש צודקת, אם זה ימשך ככה- בחיים לא תהיה פגישת פורום! זה עד כדי כך דחוף שאתה לא יכול לדחות את זה? ): איזה קקי -.-" ממש קקי!!! יכול להיות עכשיו שאבא שלי יאסור עליי לצאת לשבוע שלם, בגלל שהוא חושב שאני יוצאת יותר מידי >.>" אבל אני אבוא! עם פיג'מה- אבל אני אבוא! אנ אמצא תירוץ טוב *גבות*

ZiV GiLbOa

New member
רופא שיניים זה תירוץ טוב?

חח אני מקווה שאני אוכל לבטל, אני אבדוק ביום ראשון בבוקר..אני ממש אנסה!! מצטער שאני תוקע אתכם ככה.!!

ZiV GiLbOa

New member
בקשר למאנצ'יז,

זאת בעיית גיבוש שאני מנסה לפתור. אני לא חושב שמישהו חיצוני יוכל לפתור את זה, לדעתי אפילו מישהו ממנו יצליח. אתמול הייתי שעה בטלפון כדי לפתור את זה. קשה אבל אולי אני אצליח, תחזיקי לי אצבעות. "ככה לא בונים חומה" אמר שדרן הכדורגל המפורסם, יהורם ארבל. בקשר לניקיון, אני מנקה את הבית בכל יום חמישי במשך השביתה ובחופשים, לעזור להורים. בלימודים אני רק עושה אבק :-): ועכשיו שאלה? איפה כולם? כולם נעלמו לי פתאום מהפורום.. ב1 לחודש אני אעלה לפה שרשור התפקדות אז רציתי לדעת: אתם מעדיפים ארוך או קצר? או שאני אבחר?

פה! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היום חזרתי פשוט ב-3:00 לבית מהלימודים (אני לא שובתת) ואז ב-4:00 הלכתי לספרייה. ונחשו את מי פגשתי? D: את טל!!! DDD:::: דרך אגב- תודה על ההמלצות על הספרים! נראה לי אני אגמור אותם תוך שבוע מקסימום P: חזרתי הביתה רק בסביבות השעה 8 בערב XDDD אני חנונית-ספריה T.T ~אוינק אוינק~

שוצאן

New member
אני פה!../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

רק מחכה למשו מעניין*שריקה* (הסיבה היחידה שאני ערה עכשיו היא שכרגע סיימתי לישטוף את הבית...לבד!)

skaramoosh

New member
אני נגה ואני טיפשה!

ואני אוהבת את טוקיו הוטל!!!!!! טוקיו הוטל שליטע5עער$#^$%&$%*^%^$#%#

למעלה