גבי גזית

ידידים

New member
גבי גזית

ערב טוב לכולם, אני מקשיב מדי בוקר לתוכניתו של גבי גזית. היום הוא העלה לשידור בת לחולת אלצהיימר שאת שמה לא הלצחתי לקלוט. היא סיפרה בצורה ברוררה שאחד מהוריה חולה וזקוקק להשגחה 24 שעות. ביטוח לאומי מאשר 15 שעות שבועיות. כך שהנטל בנוסף להשגחה+תרופות+++ גדול על המשפחה. גבי גזית הפנה את מעלת הבעיה לחברת הכנסת "שלי יחמובץ". הייתם צריכים לשמוע אותו בזמן שביתת הרעב של חולי הסרטן. הוא היה מוכן לעלות על בריקדות. אך שמדובר בחולי אלצהיימר שלא מדברים ולא מצטלמים טוב, זה כבר לא מענין במיוד "תפנו לשלי יחמוביץ" (אנו נפנה אליה)

ענתי44

New member
ידידים אתה צודק

והתפקיד שלנו זה להעלות את הבעיה של מחלת האלצהיימר על סדר היום הציבורי.גם לחברי כנסת וגם לעיתונאים.

zs1957

New member
יש לפנות לח"כ הכנסת פרופ' שלמה

ברנוביץ מקדימה. אפשרות נוספת לפנות למפלגת הגימלאים ואפילו לשר הבריאותבן יזרי.הם עזר לחולי סרטן המעי הגס והשיגו בעבורם כסף לתרומות. זהבה שחם

ידידים

New member
לא לתרומות

בתוכנית הרדיו, גבי גזית קרא את תגובת הביטו לאומי בו נאמר שהם מאשרים בהתאם להחלטת המחוקק (הכנסת). אני לא חושב שאנו רוצים תרומות. אנו זקוקים לועדה שתקבע את צרכינו. ותתקן את המעוות.

ענתי44

New member
וכדי לשנות חוק

צריך להעיר את חברי הכנסת שמרימים ידיים כקולקטיב בחוק ההסדרים והם הם שיכולים ליזום חוק לשינוי המצב... אני מזמינה אותך ידידים וכל מי שמרגיש צורך לשנות להצטרף לצוות ההיגויי שלנו. אנחנו מחפשים את הדרך לשנות וכל ראש יצירתי או עזרה תתקבל בברכה

טיקו1

New member
פרסום מול הכנסת

ראו עלון 39 של העמותה, שם מסופר על יום מיוחד שעשתה העמותה בכנסת (נובמבר 2003): יום אלצהיימר בכנסת. עם השתתפות בוועדות, עם התכנסות והתייחסות מיוחדת במליאה ע"י ח"כ ושר הבריאות אז, ועם הצגה על הנושא("זרים") ועם תצוגת תמונות ממרכז יום והופעה של חולים בתחילת הדרך בפני חכים. אל תחשבו שלא עובדים בעמותה - וקשה וגם יקר -אל מול הגורמים הממלכתיים. הרבה קידמנו והרבה יש עוד לעשות. שוב אני קוראת לחברים מהפורום שרוצים לפעול להכנס לעמותה כחברים ולפעול בה.

למעלה