גבס שני לתינוקי בן שלושה שבועות, בוכה ללא הרף

גבס שני לתינוקי בן שלושה שבועות, בוכה ללא הרף

הצילו, מה עושים? הורדנו גבס ראשון היום וכבר שמנו גבס שני, תוך כדי הגיבוס אלון אכל מבקבוק ולא "התלונן" ואף המשיך את החלב לאחר הגיבוס וישן עד 3 שעות לאחר הגיבוס, אך מהרגע שהתעורר בשעה ארבע לערך ועד השעה תשע בערב הוא לא הפסיק לבכות, ינק ואכל תוספת סימילאק כך שלא נראה לי שהיה רעב, מילא טיטולים, מה עוד יכול להיות, האם ייתכן שמהגבס?

מנסה לעזור

כל תינוק מגיב אחרת כדי לוודא שהגבס לא לוחץ מידיי תסתכלי על האצבעות ברגליים אם הם בצבע רגיל ותגעי לראות שהוא מזיז אותן.
יתכן גם שהגבס רטוב עדיין וכבד אם כן לנו אמרו בזמנו להחזיק לו את הרגל (לתמוך בה שהרגליים לא יהיו לכיוון הריצפה -ייתלו באוויר).
יתכן שהוא בוכה בגלל גזים( זה גיל שיש בד"כ כבר גזים).
מקווה שעזרתי במשהו.
תעדכני וירגיש טוב
מאיה

מקווה שכבר יותר טוב...

מי שם לו את הגבס? לאחרונה שמעתי על מקרים בעייתיים שבהם הרופא שבד"כ מגבס לא נמצא ומי שמחליף אותו עושה עבודה לא ממש טובה... אם זה המקרה גם אצלכם - ממליצה לפנות לביה"ח בו אתם מטופלים.
מסכימה שזה גם יכול להיות עניין של גזים ושל כובד...

מטופלים אצל ד"ר פנסקי

שהוא המגבס הבלעדי של אלון, שאלתי אותו אתמול האם ייתכן שכואב לו,הוא אמר שלא משום שבזמן הגיבוס הוא ינק מבקבוק ללא בעיה או תלונה.

היום יותר טוב, עדיין בוכה אך פחות בהרבה

אין לי מושג איך אנחנו הולכים לעבור את יתר הגבסים, אני רק יכולה לקוות שבעזרת השם יהיה טוב יותר, חזרנו מטיפת חלב ושם האחות גם כן לא הצליחה להבין מהיכן הבכי, אין וודאות שזה מהגב, אני רק מניקה את התאומים ולכן סביר שזה פחות מהגזים ואולי יותר מהגבס, מקווה לטוב...

MiMamiMexicana

New member
לא לשכוח ש3 שבועות זה גיל של קפיצת גדילה

אצלינו היה בכי בזמן הגיבוס ותמיד אחרי זה דווקא היה רגוע

אממ לגבי הגזים - גם אצלנו רק הנקה

והיא סבלה מגזים... אצל אחותי אפילו יותר וגם היא רק הניקה, כך שזה לא בהכרח אומר שהוא אינו סובל מגזים, גם תינוקות שרק יונקים סובלים מגזים.

גם אצלנו הבכי תמיד היה בזמן הגיבוס ורק בשינויי שלבים גם יום-יומיים אחרי.
אני יכולה להגיד שמניסיון שלנו - כן, זה נעשה יותר קל (או לפחות פחות קשה)... ובאמת שאחרי שעוברים לנעליים זה בכלל עולם אחר, כך שיש למה לצפות!

פרלמנים

New member
גאזים

אני הנקתי הנקה מלאה את שלושת הבנים שלי, וסבלנו קשות מגאזים. אל תשללי...

כל כולי תקווה שאלו בכיי גזים.......

בהחלט קשה לי להעריך ממה נובע הבכי הלא פוסק של אלון, אך ככל שהימים חולפים אכן נראה לי שזה מגזים ופחות מהגבס..., מקווה לרגיעה בהמשך...
תודה לכולכן

goldyle

New member
גם אצלינו היו גזים בהנקה מלאה

הקטנצ'יק בכה כששמו את הגבס אבל ברגע שנגמר הוא נרגע.
אצלנו בשני הגבסים הראשונים היה בכי מאוד חזק ואחר כך זה השתפר עם כל גיבוס,
יכול להיות שחם לו? נורא חם עכשיו והגבס הזה מתחמם כמו רדיאטור כשהוא מתייבש..
מקווה שהיום כבר יותר טוב!

אצלנו כשהיו גזים

הבטן בד"כ הייתה קשה מהרגיל והיא הייתה מתקפלת..
מה שקצת עזר זה גרפווטר (טיפות הומיאופטיות, זה בעיקר שומר) ותנוחת "נמר על העץ"/ בטן לבטן. אני זוכרת את הגזים כדבר נורא... היו ימים שבכיתי יחד איתה וכל הזמן הבטחתי לה שזה עובר...

למעלה