גבס

gilgola

New member
גבס

לבת שלי בת עוד מעט 4 יש גבס בשתי הרגלים ( לא מקלאב פוט ) אנחנו זה אומר היא אבא שלה ואמא שלה לא ישנים כבר שבוע מגרד לה נורא וכל לילה כל הלילה היא צורחת לעזרה ושנגרד לה תעזרו לי מה עושים ????

מגרדים עם סרגל???../images/Emo8.gif

לא ברצינות, נעים מאוד אני אורית. אני לא רוצה לדחוף את האף אבל אם זה משהו זמני כתוצאה משבר וכד', מנסים להבין אותה ולפנק אותה כמה שיותר, אבל אם זה משהו שנמשך לאורך זמן, אני מאמינה שישנם גם סוגי גבסים שיכולים להחליף את הגבס המגרד , גבס קל לדוגמא???? איך שלא יהיה, תרגישו טוב ובטח תכף יבואו המומחים שיתנו עצות טובות ורבות אורית

kashke

New member
נסו לבקש מהרופאה

מרשם לפניסטיל בטיפות. לתת רק ל-לילה.

kashke

New member
נסו לבקש מהרופאה

מרשם לפניסטיל בטיפות. לתת רק ל-לילה.

אם אינני טועה...

משהו כאן בפורום הציע מתי שהוא לגרד את הרגל עם דוק או שיפוד שיכולים להכנס בין הגבס לבין הרגל. רק להזהר שהם לא ישברו שם בפנים.

tgdr

New member
מניסיון

קונים או משאילים שואב אבק לרכב ושואבים בעדינות מסביב לפתחים של הגבס, נוצרת סרקולציה של האויר ופחות מזיעים והרבה יותר נעים. בהצלחה רפי

gilgola

New member
ניסנו הכול

היא בת שלוש וחצי רצינו עם משאבה של פנצ'רים פשוטה להכניס אוויר והיא נכנסה ללחץ ולא נתנה אז שואב שעוד עושה רעש נראה לי שהיא תהיה בהיסטריה גמורה וגם שמנו לה גבס קל ואפילו כבר היו אנשים שאמרו שאולי זאת הבעיה וגם מגרד חה במיוחד באצבעות שהם מחוץ לגבס

tgdr

New member
אז....

אני הייתי מנסה בכל אופן את השואב אבק בשלבים אולי, אולי תוך כדי משחק, אולי אם תתנו לה להפעיל אותו עליכם ואחר כך עליה אולי זה יעבוד. מנסיוי עם ילדים אז הרבה דברים עוברים ופועלים תוך כדי משחק. מעבר לזה אני יכל רק לחזק את ידכם מרחוק. חזקו ואימצו רפי

כמה זמן היא עם הגבס?

האם לקראת הסוף. הניסיון היחיד שהיה לי עם גבס היה כששברתי את היד והייתי צריכה גבס לשישה שבועות. רק בימים האחרונים הוא התחיל לגרד. אולי, שלא תגרוב גרביים? (אם זה אפשרי), ותהיה עם מכנסיים קצרים? המון בהצלחה

למעלה