גבעתיים והתביעה נגד מאכילות החתולים

לילךLilach

New member
גבעתיים והתביעה נגד מאכילות החתולים

זוכרים את התביעה של עיריית גבעתיים נגד מאכילות החתולים בעיר? אז עכשיו קראתי הודעה של ריבי מייר מהעמותה למען החתול ,התברר שעיריית גבעתיים התקפלה: להלן חלק מההודעה של ריבי מפורום חתולים בהיברקאם: " היום היועץ המשפטי של העמותה , עו"ד אסף מרקס, קיבל הודעה שהעירייה מבטלת את כל תביעותיה כנגד מאכילי החתולים!!! הם הודיעו שבדעתם לנסח נוהל חדש בעניין ושאנחנו נהיה מעורבים בכך. "

feline9

New member
וואו!! אני כתבתי להם

מכתב כל כך חריף שפחדתי שזה יעשה ההיפך, אבל מעולה!! כנראה שעזרנו.

morality

New member
חדשות מצויינות ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על החלטת העירייה. כל הכבוד בעיקר למאכילים, לריבי מאייר, לעו"ד אסף מרקס ולכל הפעילים שתרמו לכך. לילך, תודה על שהפנית אותי לשירותים הווטרינריים ולענת בן-יהושע בנוגע לעיקור החתולים שמאכיל עורך-הדין הרמת-גני שלנו. שיתוף פעולה של השירותים (ד"ר שפירא, במקרה הזה) ושל ענת יביא לעיקורם של כ-15 חתולים בשבוע הבא, בעלות של 400 ש"ח בלבד.

לילךLilach

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי ../images/Emo140.gif

כל הכבוד !!! אם את יכולה אנא עדכני אותי ביותר פרטים: מי עזר בסוף? השירותים הוטרינרים או ענת ומה אמרת להם בדיוק? כדי שאוכל לעדכן אנשים אחרים בתהליך המדוייק. ושנה טובה כמובן

morality

New member
לילך ככה זה הלך ../images/Emo108.gif

ענת יעצה לי לדבר עם ד"ר שפירא. ד"ר שפירא אמר שיש בידיו רשימת וטרינרים שמוכנים לעקר בחצי מחיר, שאפנה ישירות אליהם ולאחר שאסגור איתם ואשלם להם, שאפקסס לו הקבלות והוא ידאג ללכידת החתולים. לפי הסידור הזה זה היה אמור לעלות בערך 3000 ש"ח. אמרתי לו שזה יקר ובלתי אפשרי. אז הוא הציע לי לדבר עם ענת. ענת הצליחה לסדר שד"ר בועז ארד יעקר את כל החתולים בעלות של 400 ש"ח בלבד (היתרה, אם הבנתי נכון, תושלם מקרן מסויימת שענת אירגנה). ד"ר שפירא מהשרותים הווטרינריים אמר שהם יהיו אחראים ללכידת החתולים והחזרתם, בתיאום עם העו"ד המאכיל. כרגע מטפלים בכך ישירות ענת, שפירא והעו"ד המאושר.

אכן, משמח לשמוע ../images/Emo13.gif

נו, טוב, חוקים לא הגיוניים, טבעם להתמוסס בסוף...

למעלה