גבע אלון - ביט, חיפה

gfeldman

New member
גבע אלון - ביט, חיפה

הגענו בעשר ורבע. הופתענו לגלות תור ארוך בכניסה לאולם. אחרי שהזענו בתור, נכנסנו לאולם הממוזג והתיישבנו מקדימה. לאט לאט התמלא לו האולם, עד שלבסוף אנשים נאלצו להשאר עומדים מכיוון שנגמרו הכסאות לשבת. המתופף של גבע, אור זולבסקי, עלה לבמה חמוש בגיטרה אקוסטית. הוא ניגן מספר שירים באנגלית. הקהל מאחורה לא כל כך התייחס והמשיך לעשות קולות של שיחה. אור היה מקסים. השירים היו בסגנון ניק דרייקי כזה ואני, אישית, אהבתי (למרות שאני מסתייג מהאופנה האחרונה לשיר באנגלית ולא בשפת רחל אמנו). גבע עולה לבמה ואיתו הנגנים שלו. זאת הופעה רביעית שלו שאני רואה ובכל הופעה הוא פשוט משתפר בנגינה. אתמול זה היה השיא!!! איזה וירטואוזיות הוא הפגין!!!! המופע כלל שירים מהאלבום החדש וגם מהאלבום הקודם. לקראת אמצע ההופעה עלתה לבמה יעל דקלבאום וביחד היא וגבע דמו לרגע לג'וני קאש וג'ון קאטר, שרים שירי פולק-קאנטרי ומחליפים מבטים אחד עם השני. הקהל נהנה מהכשרון של גבע על הגיטרה, כשרון שבא לידי ביטוי בעיקר בסוף ההופעה כשהוא ירד לקהל והפליא בסולו גיטרה לקול תשואות רמות. אני, אישית, צריך עוד לעכל את שירי האלבום החדש. משמיעות ראשונות נראה שהם יותר מורכבים משירי האלבום הקודם. גבע מתפתח לו מאלבום לאלבום ושומעים את זה בכל שיר חדש. תודה ליפית על הכרטיס!!!

וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

המילה הזו שכתובה לי בכותרת היא המילה היחידה שהצלחתי להוציא מהפה במשך שעה ו.. אחרי ההופעה של גבע אתמול בביט בחיפה. זו ההופעה הראשונה שלי ולא ממש ידעתי למה לצפות. היה לי את האלבום הראשון עוד קודם ואולי בגללו ציפיתי להופעה שקטה ונעימה, חורפית משהו
ההופעה התחילה במופע חימום של המתופף של גבע שעלה לשלושה שירים מקוריים שלו.. (אור זובלסקי?). השירים עצמם היו טובים בעיניי ויש לו קול מאוד יפה אבל לדעתי משהו היה חסר מבחינת נוכחות על הבמה, הוא שידר קצת חוסר ביטחון ועליי זה השפיע.. אבל אני חושבת שאחרי שפשוף קל על במות הוא יכול להיות מעולה
ואז
גבע עלה עם שאר הלהקה ומאותה שניה הייתי באופוריה מוחלטת. כמות האנרגיות שהיו לבחור הזה על הבמה בלתי ניתנות לתאור. הביצועים היו כ"כ אנרגטיים וכייפיים שאני לא מוצאת מילים לתאר את זה בכלל. המון זמן לא נהנתי ככה
והיה כמובן את הקטע עם יעל דקלבאום
שאני מאוהבת בה רשמית. היא הבחורה הכי מגניבה בעולם ויש לה קול עוצמתי כ"כ וכ"כ הרבה ביטחון והיא משדרת את זה שכיף לה על הבמה ומעבירה את זה גם לקהל.. היא מדהימה בקיצור
וגבע
גבע... טוב, לקח לי זמן, לא הבנתי את ההילולה סביבו הרבה מאוד זמן וקשה לי בדר"כ מאוד עם אמנים ישראלים ששרים באנגלית. זה מעצבן אותי. אתמול הבנתי הכל
הבחור פשוט מלך. המון זמן לא ראיתי כזו חיית במה, באמת המון זמן. והקהל גם היה מעולה ומאוד מפרגן (הביט היה מלא) והיה כ"כ טוב שכמעט כל הקהל קם על הרגליים בסוף ההופעה להודות לו... זה אחד הדברים שהכי כיף בעולם לראות.. ולגרופיות שביניכן- הוא ירד מהבמה עם הגיטרה ושר מולי בשולחן שלי, תקנאו (
) הממ.. זהו. הייתי בהופעה עם יעלי, שלא הכירה את גבע בכלל בכלל ולפני ההופעה שתינו קנינו את האלבום החדש והיה כ"כ טוב שאחרי ההופעה חזרנו לקארין והיא קנתה גם את האלבום הראשון
(לי כבר יש אותו..) ולסיכום אני פשוט אומר וואו
שבוע טוב

למעלה