גבע אלון בצוללת, יום חמישי שעבר.

• פותח הנושא NoaHK
  • פורסם בתאריך

NoaHK

New member
גבע אלון בצוללת, יום חמישי שעבר.

אז באיחור אופנתי של שבוע אני אנסה לספר קצת מה היה בהופעה לטובת כל המסכנים שלא היו שם. (הערה: אם אתם קוראים בפורום הזה ולא הייתם בהופעה של גבע אלון, כדאי שתעשו משהו בקשר לזה, באמת, זה בשבילכם). נתחיל מההתחלה - יעל דקלבאום. את גברת דקלבאום לא הכרת לפני, אבל ההופעה הקצרה שלה עשתה לי חשק עז להמשיך לשמוע אותה שרה. מלווה בגיטרה אקוסטית שכיסתה חצי ממנה היא שרה בקול יפיפה וצלול שירים ג'וני מיטשליים באנגלית צחה, שהשרו אווירה אפלולית והילכו עלי קסם. ואחרי החימום הבאמת מחמם הזה, גבע אלון ולהקתו עולים לבמה. בסה"כ הופעה שלישית שלהם עם האלבום החדש, ונראה שהפורמט נשאר אותו דבר כמו בהופעת ההשקה בבארבי - 4-5 שירים מהאלבום החדש, כמה שירים מדייז אוף האנגר, עוד שירים מהחדש, הדרן, מודרן לאב ואיזה שיר או שניים שלא נכנסו לאף אחד מהדיסקים. מהטון שלי בטח נשמע כאילו אני לא מרוצה, אבל אל תבינו לא נכון - גבע אלון ביום רע זה עדיין טוב יותר מהיום הכי טוב בעבודה. וזה לא שהיה להם יום רע, בכלל. אנרגיות מטורפות על הבמה (ידיד שלי, שנכח עד כה רק בהופעות אקוסטיות, היה בטוח שגבע סופסוף נכנע למשולש הסקס-סמים-רוקנ'רול. "הגיע הזמן שייקח קצת סמים!") , ביצועים מעולים, סולואים מרגשים. כל מה שלמדנו לצפות לו בהופעה של מלך הגיטרה והמקצוענים שמלווים אותו. יעל דקלבאום, שעלתה לאירוח, הייתה רוח השינוי שלו נזקקתי בהופעה הזאת - שני קאבר מקסימים, אחד לקרוסבי סטילס ונאש והשני - אין לי מושג למי, שיר של גבע (sunny day) ושיר של דקלבאום העלו את מפלס ההורמונים של כל הצופים בקהל. נדמה שאחרי כל כך הרבה זמן ביחד, נאמר כבר הכל על ההופעות של גבע אלון. נכון, אני כבר יכולה לצפות את הפלייליסט מראש (כמעט) - אז איך זה שאני עדיין משתדלת מאוד לא לפספס שום הופעה שלו בירושלים? כי זה פשוט כיף. כיף ואושר צרוף, המופע הזה, שמטעין אותי באנרגיות וגורם לי להגיע לעבודה בזמן. (תודה לbleeding guitar על הכרטיס ועל הצחוקים אח"כ).

gal1983

New member
נועה נועה

מה את עושה ערה בשעות כל כך מוקדמות ?
כיף לקרוא ועוד יותר כיף להזכר במה שהיה שם ...

Tin Doll

New member
וואי כמה טוב

שאת מחזירה אותי אחורה להופעה. אין לי מילים בכלל למה שהיה שם, זו הופעת גבע הכי טובה שהייתי בה. אני לא יכולה לתאר עד כמה נהנתי, חבל שההופעה לא הייתה בעמידה. כמה אנרגיות, כמה גבע, כמה כיף היה שם, וכל הסולואים שלו ממש הדהימו אותי. אני ממליצה בחווווווווווווום!!!! למי שלא היה בהופעה (חשמלית! אקוסטית גם טובה אבל הרבה פחות. החשמלית פשוט מדהימה) לרוץ כמה שיותר מהר! לאחת ההופעות הקרובות שלו. חוץ מזה אני לא מפסיקה לשמוע את הדיסק החדש, כמה יופי וכמה כשרון. אגב, אני זוכרת שפעם כשרק התחלתי לשמוע גבע אמרו לי "סכנה, את עלולה להתמכר".. אני באמת חושבת שיהיה לי קשה לצאת מזה. אני גם לא רוצה. P:

למעלה