גבע אלון בצפון

גבע אלון בצפון

והנה אחרי יותר משנתיים שאני מגיע להופעות של הפליינג בייבי ושל גבע אלון להופעות במרכז ונוסע המון רק כדי לשמוע את האומן הכי מוכשר בארץ, הוא סוף סוף מגיע לצפון. ומי אני שלא אבוא? הפאב הוא אחד המקומות היותר מגניבים שיש באזור, מקום ביתי כזה, אחלה מקום להויפע. ואחרי שהתיידדתי עם כל הצוות (בכל זאת מקום קטן, אין הרבה לאן לצאת) הזמנתי שולחן צמוד לבמה. כל ההופעה אני וחברים שלי יושבים לגבע מתחת לאף. מצד אחד, הכי כיף בעולם, מצד שני, לאכול מתחת לאף של האמן האהוב עליך לא בדיוק עושה לו כבוד. אז מה עושים? אוכלים רק בסולואים ובמעברים, צריך לשיר. אז היתה תקרית עם עוף, אבל הרמנו לו כוסית, ואהבנו, ושרנו, והפאב היה מלא מהרגיל, בהחלט הפתעה לאמן שלא הגיע לאזור מעולם להופעה. סטליסט שכלל את כל השירים שאני הכי אוהב, פלוס 2 שהוקדשו לי במיוחד, פשוט תענוג של ערב. 2 קאברים לפליינג בייבי שחוגגים מופע איחוד ב22 לדצמבר בבארבי תל אביב, מי שלא בא מיוזע. ההופעה נפתחה מעט חלש עם and once again, התחממה מעט, והגיעה לשיא עם the wall of sound, קצת דיבורים עם הקהל, כמה בדיחות ("איך היה העוף?", "מה עוד? עד שהגעתי לטיזנאמי שלכם, 3 שעות נסיעה"), והסוף המפתיע עם beginning שהוקדש במיוחד בשבילי, אחרי שנה וחצי שלא שמעתי בהופעה, יחי התזכורת. כמו כל הופעה של גבע היא נדדה בין שעה ורבע לשעה וחצי, הייתה מעולה והשאירה המון טעם לעוד. לצפוניים שביניכם, יש הופעה בקיבוץ גנוסר ב29 לדצמבר, לאנשי המרכז, אני לא זוכר הופעות קרובות אבל לפליינג בייבי מאוד מומלץ להגיע.

Walk On Water

New member
היי, גם אני הייתי!

היה מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה