גבע אלון 21/5 בצוזאמן-ת"א

tink1984

New member
גבע אלון 21/5 בצוזאמן-ת"א

קודם כל רציתי להודות לחברי הפורום שמרבים להלל ולשבח את גבע אלון. בזכותכם התוודעתי לאיש והאגדה, כפי שהכתרתם אותו (באופן לא רשמי), ודי בצדק, אם תשאלו אותי.
הגעתי למקום (צוזאמן, ת"א) באיחור של עשרים ומשהו דקות וכששמעתי שגבע אלון כבר מנגן, חשבתי שזהו, פספסתי כמה שירים טובים, אבל הבחורה הנחמדה בכניסה אמרה בחיוך שאין לי מה לדאוג, שזה בדיוק השיר הראשון שהוא שר הערב. נרגעתי. נכנסתי פנימה וגיליתי אקוסטיקה מדהימה למנגינות מ-ט-ו-ר-פ-ו-ת של גיטרה ולשירה מאוד מיוחדת באנגלית. גבע אלון שואב אותך עמוק לתוך השירים שלו, אפילו אם תנסה להלחם בזה . (האמת, שברגע שהסולן של AMIRAMINC נכנס...וזיהיתי אותו - וחשוב לציין שהוא נעמד ממש מטר וחצי ממני לבוש גופיה צמודה
.... ברגע שהוא נכנס, איבדתי לפחות חצי שיר, אבל אל תגלו לאף-אחד). השירים שלו יפהפיים וארוכים ארוכים, אבל ממש לא באופן מעיק, אלא ההיפך המוחלט. יש בזה משהו מאוד מיוחד וקסום, והתחושה שהיתה לי היא שהשיר נגמר בדיוק בזמן, ולא קצר מדי וקטוע, כמו שאני מרגישה לפעמים כשאני שומעת שירים אחרים בהופעות. וואו, איך הוא מנגן ככה?? פעם ראשונה בחיי ששמעתי אפקטים לגיטרה אקוסטית
(או אולי ששמתי-לב לכאלו...) ויחד עם האקוסטיקה של המקום, זה היה פשוט טירוף חושים מוחלט בשבילי. האצבעות שלו זזות מהר מדי בשביל שהעין תקלוט את זה. אין לי מילים לתאר כמה קנאה חשתי כשראיתי אותו מנגן. יצאתי מההופעה מוקסמת ולצערי כמו שהוא אמר "הוא שכח את הדיסקים בבית" , ולכן איאלץ לשקול אם יש לי כ"כ הרבה כסף מיותר להוציא בחנות (אבל זה כבר דיון לפעם אחרת - לא, אני לא מורידה שירים ישראלים, חלילה). רק שאלה קטנה לידידינו המוכשר, גבע אלון, למה אתה לא שר קצת בעברית? חבל. אני בטוחה שאתה יכול לעשות את זה יפה מאוד. תחשוב על זה. למי מכם שעוד לא היה בהופעה שלו, מומלץ בחום. אני מאוד נהניתי ! (למרות ששמעתי איזה אחד אומר שהוא יצא מההופעה מאוד מבואס, כי השירים מדכאים, אבל כל אחד לוקח את מה שמתאים לו מכל חווייה בחיים. ואולי בעצם שקעתי עמוק מדי בנגינה המעלפת....)
רבה לשלמונזה ולכל מי שאיך שהוא קשור לזה שקיבלתי כרטיס חינם להופעה הזו.

Indian Friend

New member
המחיר של הדיסק

הוא אותו הדבר גם בחנויות וגם בהופעות, לפי דעתי. בכל מקרה, זה נותן לך תירוץ טוב להגיע לעוד הופעה
תודה על הכתיבה היפה
את מוזמנת בחום לפורום של גבע והפליינג בייבי, יש קישור בחתימה שלי. חג שמח!

שלמונזה

New member
המחירלא גבוה אבל שונה ../images/Emo168.gif

בדיסק סנטר למשל ובתו השמיני הוא נמכר ב- 40 במקומות אחרים ב- 50 ש"ח, לדעתי גם אצל גבע [אני קניתי בהשקה ב- 50 אני חושבת]

gal1983

New member
אני קניתי ב25 במופע השקה הלפני אחרון ../images/Emo3.gif

אבל אני לא אספר אצל איזה דילר...

outer1

New member
אה?

איך? יא מקומבן אחד ... לי עלה כפול בהופעה הראשונה שמכר אותם

שלמונזה

New member
ממני ../images/Emo168.gif

כי אני קיבלתי את הדיסק חינם מהתו [אני רוצה לקבל את תואר המקומבנת....] אחרי שבלבלתי במח למי שהיתה אחראית שם ביחסי ציבור על גבע...!!!! וגם קניתי את הדיסק בהשקה [ואז מה אם עלה יותר, יש חתימה של גבע!!!!]

outer1

New member
נו טוב

אז את יותר מקומבנת ואפילו הופכת אחרים למקומבנים :)

choo

Active member
רק - אזהרה קטנה

הדיסק עצמו חביב, אבל נמצא בכמה רמות מתחת להופעה. כדאי שיהיה לך אותו, לתקופות שבין ההופעות, אבל אל תצפי שהוא יעביר את רוח המופע - הוא לא.

Indian Friend

New member
לצפות מהדיסק שהוא יהיה כמו ההופעה

זה לא נראה לי דבר נכון... חוצמזה, כל דבר והיתרונות שלו.

NoaHK

New member
הגזמת!

דיסק חביב? days of hunger הוא כמה רמות מעל חביב. דיסק לא יכול להעביר חוויה של הופעה, כל חובב מוזיקה יסכים איתי, כי לייב עושה לך משהו בבטן ששום דבר אחר בעולם לא יכול לגרום, אבל בתור דיסק- מבחינת הפקה וכו'- days הוא דיסק מעולה.

Forever NemeSh

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo168.gif

מלך עולם. זה מה שיש לי להגיד עליו
שמחה שנהנית!

zippa

New member
גם אני הייתי שם

שמעתי כל כך הרבה דברים טובים על גבע אלון, בהופעה ובכלל, כך שידעתי שיגיע הרגע שבו גם אני אמצא את עצמי נדחקת בצוזאמן, מנסה לספוג קצת אווירה. ואתמול הגיע הרגע הזה. המקום הפתיע אותי לטובה. הוא אומנם מאד מאד קטן, אבל הוא נעים וחמים. למרות שבגלל עומס תנועה לא צפוי הגענו קצת יותר מאוחר מהמתוכנן - הצלחנו בסופו של דבר להתמקם בצורה כזו שהיתה לנו נקודת תצפית לא רעה על גבע, לא מעט בזכות האנשים הנחמדים ששאלו כל הזמן האם אנחנו באמת רואים כמו שצריך. חשוב מכל - הסאונד היה מצוין. מי שבמקרה קרא את ההודעה שלי על ההופעה של רם אוריון בסיטי הול בשבת יודע עד כמה הייתי צריכה הופעה עם סאונד טוב בתור פיצוי. ובהחלט קיבלתי אחת כזו אתמול. אפילו אני, עם ההבנה המוגבלת שלי בהופעות אקוסטיות ובנגינה על גיטרה, יודעת לאמר שגבע מוכשר בטירוף, ושהוא גיטריסט מדהים. לגמרי לבד הוא הצליח לייצר אתמול צליל כל כך עשיר, שרק בשביל זה שווה לבוא לשמוע אותו. השירה עצמה גם כן משובחת. א-ב-ל... על אף כל הסופרלטיבים שאני מפזרת כאן על ימין ועל שמאל, ולמרות שאני ממליצה בפה מלא ללכת ולשמוע הופעה של גבע (ובקרוב כבר לא תהיינה כאלו, אז תזדרזו!), אני מוכרחה לציין שהוא לא לגמרי my cup of tea, ושאני לא רואה את עצמי מתמכרת להופעות שלו או לדיסק. אתם יודעים מה אומרים על טעם ועל ריח.. תודה רבה ליפית על כך שעשתה לי חשק, וכמובן שגם על הכרטיס :) חג שמח!

gal1983

New member
חכי חכי

תתקלי בו עוד פעם פעמיים ותראי שגם את לא תוכלי להגמל :)

למעלה