גבע השולטים!!!!

לירן ל

New member
אין כמו גבעתיים!!!1

תשמע ראובן אני רוצה להגיד לך שהפעולה שעשינו בגן דרום הייתה ממש חוויה ממש נהנתי מכל רגע. אני כבר מצפה ליום רביעי הבא כדי שגם הצוות שלי יוכל לעשות את התרגיל על רטוב. לפי מה שראיתי זה היה ממש כיף! ומגיע שבחים לצוותים שעבדו הם עשו את זה יפה מעוד. ושאלה הכבאי שאחראי על המשאבה חייב להיות עם כפפות כי לי הם רק הפריעו תודה לירן

קורס גבעתיים הקורס של המדינהההה

אין כמו רואבן חיים ובועז רגיע הם הכבאים הכי נאמנים ויש עוד הרבה כבאים טובים יאללה שבת שלום ובהצלחה לכולם בסיום קורס צופי אש גבעתיים

גבע השולטים!!!!

איזה כיף היה ביום רביעי באימון בגן דרום...... תעשו לנו הרבה דברים כאלה...

Rescue1

New member
בוא הנה .........

בוא הנה חבר´ה תתחילו להרגיע עם העניין של גבעתיים, כאילו די , חלאס הבנו שאתם הכי טובים (למרות שאני לא חושב ככה) אבל באמת ! מספיק עם זה ... כבר שיגעתם פה לאנשים את החיים עם התעמולה שלכם ! אז אנא מכם חבר´ה בלי כעס ועם כל הכבוד תפסיקו עם זה ולא צריך שכל אחד יגיד עשרים פעם שגבע טובים ונהדרים ! תודה וסליחה על הלשון המרה וכמובן שבת שלום לכולם ! כן כן גם לגבע !

TAFD

New member
צודק

אנחנו כולנו שמחים שאתם (החבר´ה מגבעתיים) אוהבים את הקורס שלכם ואת התחנה שלכם ואת הכבאות בכלל. אני בטוח שכל אחד פה אוהב את מה שהוא עושה ואת התחנה שלו בדיוק כמוכם, ואני גם בטוח שהקורס שלכם הוא קורס מעולה ומרתק ושאתם אחלה חבר´ה. אבל כולם הבינו את זה ואתם לא צריכים להפציץ את הפורום בזה. בנוסף, בלי להיכנס לויכוחים "איזה תחנה כי טובה" כי אין כזה דבר, אין תחרות בין תחנות, אין קריטריונים לתחרות ובכלל המטרה של כולם משותפת ויש שיתוף פעולה בין כל התחנות. אבל בכל זאת, תמיד תוכלו לבוא ולראות איך נראות תחנות אחרות ולראות הבדלים וללמוד מאחרים.

אתם אחלה

שלום לירן שמח שנהנתה נשתדל שמשבוע לשבוע יהיה יותר מעניין, יותר כיף, ויותר ומורכב. אומנם הצוותים שעבדו בפעם הקודמת עשו עבודה טובה ומגיעים להם שבחים, אבל ממכם אני מצפה שהפקתם לקחים ותעשו זאת טוב יותר. לשאלתך כן כל כבאי בצוות בכל תפקיד חייב להיות עם כפפות כחלק מאביזרי הלבוש של הכבאי ששומר על בטיחותו בעבודה בלי כפפות אתה עלול להיפצע. אולם לדעתי, עם לפעולה מסוימת הכפפות מפריעות לך אתה יכול להוריד לרגע לבצע את אותה פעולה יחידה ולהחזיר את הכפפות. פתרון נוסף הוא להשיג כפפות שמותאמות לכף ידך מצטער שתשובתי הגיעה מאוחר.

למעלה