גברברי הפורום התאספו!

Anna begins cc

New member
גברברי הפורום התאספו!

(גרסת הבטא)

לאחר דיון עם פוס בשרשור אחר הייתי רוצה לשאול אתכם-
איזו מהתמונות יותר עושה לכם את זה?
מה מדליק אתכם יותר?
מה יותר מדבר אליכם?...
אנא השיבו, לא להתבייש!

התמונה הראשונה-

Anna begins cc

New member
והתמונה השניה

קטניפ

New member
מותר לחתולות להתערב?

עניתי לך גם בגרסת האלפא

קודם כל משהו בפרופורציות של התמונה השניה קצת מטריד אותי (בצילום השחור לבן זה עוד יותר בולט)
אבל לעצם השאלה - אני תמיד מעדיפה ארוטיקה על פני פורנוגרפיה - אני מעדיפה לדמיין בעצמי ולא לקבל את הכל ישר בפנים.

קטניפ

New member
נו, בטח

תנסה לסחוב את זה נראה אותך גבר! (ואני מדברת מניסיון כואב מאוד)

poseidon111

Active member
"ברוך שלא עשני אישה, אלא רק להנות ממנה".

יש לי נושא מעניין עבורך,לפורום שלך, בעניין זה.

וסלחי לי על המשפט השובניסטי לעילא מלמעלה.

קטניפ

New member
do tell....

ואני סולחת - בטח אחרי ששנים הסתובבתי עם חזיה שגודלה נמדד במידות של פילות

קטניפ

New member
מה קרה?

עשיתי את מה שלדעתי היה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי בימי חיי (אפרופו השרשור שלך מאתמול כמדומני) ואחד הדברים הטיפשיים אם תשאל את החנון - עברתי ניתוח להקטנת החזה.

Anna begins cc

New member
ואוו.. כל הכבוד לך, באמת.

אני שוקלת את זה בכובד ראש כבר שנים..
מקווה שיהיה לי אומץ לעשות את זה מתישהו.

Anna begins cc

New member
כל הכבוד שלא התעצלת וענית פעמיים

אני מבינה למה את מתכוונת לגבי הפרופורציות. בתמונה השחורה זה נראה כאילו המותן והאגן מתחילים גבוה מדי, קרוב מדי לחזה.. נכון?..

גם אני כמוך, דרך אגב.
(נראה לי שאנחנו מוכיחות את טענתו של פוס..
)

Anna begins cc

New member
אוף! בכלל לא רציתי לשים את זאת..

התכוונתי לזאת-

(טוב, אני יודעת, אין הרבה הבדל, בעצם.)

(השרשור הזה מתפקשש לי היום, מה יהיה?..
)

poseidon111

Active member
חד וחלק הראשונה, גם אם נתעלם מכך שהדוגמנית

לא ממש my cop of tea.
למה?
כי כשאני מסתכל על תמונה אירוטית של אישה, אני רוצה לראות את האישה. אני רוצה לראות את מה שביום יום לא רואים. אני רוצה לראות "בשר".
איני רוצה לדמיין איך נראים האיברים שאינם נראים.
עכשיו צריכים לשאול מה מטרת התמונה. אם מטרתה היא לעורר מינית, הרי תשובתי מלמעלה בעינה עומדת.
אם אנו מסתכלים עליה רק מהבחינה העיצובית אמנותית, הרי הייתי בוחר את השניה.
אבל אם רק מבחינה עיצובית אמנותית, אפשר היה לשים מבחינתי תמונה של נוף, גם כן.

מקווה שעניתי ברור.

אבל התמונות הפעם לא היוו דוגמא טובה

כי אם אני זוכרת נכון, הרי האשכול המקורי היה עם תמונה הרבה יותר פרובוקטיבית ו"נועזת" אשר בה לא היה שום מקום לדמיון ולצורך הדיון, התמונה ההיא שירתה יותר טוב את מטרת הדיון.
מה שבעצם קורה עם התמונה הראשונה הוא שאנחנו מקבלים תמונה אירוטית של אישה בשלמותה אבל לא כזאת שאתה מקבל בפרצוף, אלא כן נשאר מקום לדמיון מסויים. לכן היה לך יותר קל לבחור בה ואני בהחלט מבינה את הטיעון שלך למרות שאני לא מסכימה שמבחינה עיצובית אמנותית אפשר היה לשים סתם תמונה של נוף.
עכשיו, לצורך הדיון, אתה טענת קודם שגברים אוהבים לקבל הכל חשוף לפרצוף כמו וויסקי. כלומר אתה יוצא מתוך הנחה שגברים מספיק בטלנים כדי לא להפעיל אפילו טיפה של דמיון או פינטוז. אני מכירה גברים שדווקא עירום מרומז, קורץ, מיסתורי, חשוף לא חשוף, מגלה טפח ומסתיר טפחיים, עושה להם את זה הרבה יותר כי הם מרגישים שניתנה להם הזכות להפעיל את הדמיון אשר יצייר עבורם את התמונה השלימה, כל אחד לפי דמיונו הפורה.
לפי תיאורך הקודם, אין צורך לגלגל את הויסקי בלשון ובחיך ולטעום את מגוון טעמיו אלא פשוט לשפוך אותו היישר לגרון כדי שההשפעה תגיע כמה שיותר מהר ותדפוק את הראש מהר יותר...

למעלה