גברותיי וגברותיי - מצטרפת אליכן

1טלינה

New member
גברותיי וגברותיי - מצטרפת אליכן

אחרי שקצת גיששתי לפני מספר חודשים (ומאז הוספתי עוד כמה עוגות וקילואים) התחלתי אתמול דיאטה (מלווה בדיאטנית של קופ"ח) אני מרגישה שאין לי את כוח הרצון שהיה לי בעבר ולכן חוששת שלא אתמיד- אולי בעזרתכן. אה, פרט שולי... אני צריכה לרדת כ-30 ק"ג.

בהצלחה. הגעת למקום הנכון.

נשמח מאוד לעזור לך ולתמוך בך. ברוכה הבאה. דרך אגב אני גם התחלתי כמעט עם מספר כמו שלך (להורדה אני מתכוונת).

בינתיים יש הורדה של 10 ק"ג ב-4 שנים

היו לי באמצע שנתיים ורבע שעליתי 6 ק"ג ולא הצלחתי להוריד אותם שנתקעתי במשקל, למעשה אפשר להגיד שאני עדיין תקועה כי טרם ירדתי את כל ה-6 שעלו, אבל כרגע כבר לא נשאר הרבה להוריד מהם כדי לחזור להמשך ירידה. בסך הכל הכללי כבר ירדתי 16.5 כולל התקיעה ועכשיו שוב ירידה.

1טלינה

New member
כל הכבוד לך - בעיקר על ההתמדה

וזה בהחלט מעודד אותי לדעת שבסוף יורדים :)

אורלי14

New member
שמחות להיותך אתנו!

מאחלות לך הרבה הצלחה, ותראי שעם הירידה בא החשק הגדול!!!

ברוכה הבאה....

אל תסתכלי על כל מה שיש להוריד תציבי לעצמך מטרות קצרות כלומר שבועיות חודשיות משהו שנראה לעין . ואל תשכחי שקילו ועוד קילו ועוד חצי בסוף מצטברים להמוןןןןןןןן בהצלחה ואנחנו כאן

1טלינה

New member
../images/Emo24.gif אנסה לנקוט בשיטה שלך

בינתיים מחזיקה מעמד 3 ימים תמימים בדיאטה- נראה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כל דרך ארוכה מתחילה בצעד אחד קדימה

חן123

New member
בהצלחה

30 ק"ג זה המון להסתכלות קדימה. הטיפ שלי: חלקי את זה ח5 ק"ג כל פעם שבסופם את קונה לעצמך משהוא

1טלינה

New member
המילה "המון" לא הוסיפה לי בריאות...

אבל חן חן על הרצון הטוב והעצה

חן123

New member
לא התכוונתי להוריד לך שנים....

הכוונה היתה שלי לפחות זו מטרה גדולה, לכן לי קל יותר לפרק את ה לקבוצות קטנות יותא (מניסיון, אחרי הולדת בני הבכור בנוסף ל 16 ק"ג שירדו לבד הורדתי בדיאטה עוד 21 ק"ג)

למעלה