גברותי ורבותי המשחק מתחיל

JIMMYPAGE

New member
גברותי ורבותי המשחק מתחיל ../images/Emo168.gif

אז עד שתאושר בקשת הניהול שלי סופית. אני מתחיל את המשחק. המשחק שנבחר בשמו החדש: The Battele of heaven כמובן מי לא לא יודע... עקרון המשחק הוא כזה... בכל יומיים ינתנו 2 שירים מתקופות שונות של הזפלין (על ידי בלבד כדי לשמור על אחידות השירים ועל הסדר - באמת אין זו כוונה להשתלט רק למען הסדר) ואתם תצתרכו לבחור מבין השתים מי יותר טוב.., כמובן שרוב יקבע איזה שיר טוב יותר... ממש כמו תחרות שירים. אחרי זמן ארוך כמובן יגיע חצי הגמר והגמר בסוף.. שיקבע מה השיר הזפליני הטוב ביותר... אגב השירים נבחרים כהגרלה. אז יאלללללללה מתחילים............... שיר מס 1 - IN THE EVENING * הוקלט בנובמבר/ דצמבר 1978 באולפני פולר שבשבדיה הרחוקה * נכתב ע"י גונס/פלאנט/פייג * יצא לאור ב1 לאוגוסט 1979 באלבום In Through the Out Door הישר הושפע מאוד מכתביו השנויים במחלוקת של אליסטר קראולי המכשף המוזר. עוד פרט מעניין לגבי השיר: זהו אחד השירים היחדידים שאיפשר לראות את גימי פייג מנגן בפנדר סטראטוקסט בלייב. (פייג השתמש לרוב בגיטרה זאת באולפנים ובהקלטות ואף יש לו מספר לא קטן מהם) THE WANTON SONG * הוקלט ב1974 באולפני אוליפיק בלונדון. * כותבים: פייג/פלאנט * ראה אור ב-1 לפבואר 1975 באלבום Physical Graffiti * משמעות שם השיר לא בא מהמטבח הסיני חחח אלא מפיקציות סיניות עתיקות... ואנטון היתה שדה שכאמור היתה מקיימת יחסי מין עם גברים בשנתם. יאלללללה אנשים מתחילים. את הקולות שלכם תתנו עם או בלי תוכן. בהצלחה JIMMY

AeroDar

New member
וואו!!

מזל"ט!! סופסוף מתחילים לעשות פה משהו... יאללה כולםם!!! להצביע!! אוקי הבחירה שלי היא The Wanton song

yoyoyud

New member
The Wanton song

היי אני חדש פה, ואני אנסה לעזור לכם בפורום. הונטון פשוט קטע טוב, אין מה לעשות, אני מאמין שהוא יקח ברוב.

P o M i K i

New member
HE WANTON SONG

לא אוהב כל כך את "אין דה איווניג". וזה שיר מאוד חמוד.

ThE RhythM

New member
in the evening

השיר הכי טוב באין ת'רו דה אאוט דור ולמרות שזה אולי האלבום הכי חלש שלהם, התואר "השיר הכי טוב באלבום כלשהו של לדזפ" מספיק טוב בשבילי

P o M i K i

New member
ייאלה ג'ימי...

הגיע הזמן לאסוף קולום ולהכזיר על מנצחים.... אי טעם למשוך את העסק...

למעלה