גברותי ורבותי, מכובדי הפורום...

בוקי ש

New member
גברותי ורבותי, מכובדי הפורום...

עבדכם הנאמן, בוקי, עוזב את ביתו הקט למען פנימיה, לשם המשך לימודיו ואימוניו! אני כמעט ולא יהיה בבית, אבל כשאני יהיה אני מבטיח לבקר כאן! אם כך זוהי הודעת הפרידה שלי! אני אוהב אותכם מאוד מאוד מאוד!!!!!!! מת עליכם , משוגע עליכם, שרוף, קרוע, חולה עליכם!!! הרבה אהבה לכולם, ו..תיזכרו אותי
בהביי מתוקים, היה לי לעונג!

Major Thom

New member
כבר נגמר? ../images/Emo10.gif

ביי ביי! תהנה בלימודיך ואימוניך, ובכל מה שתעשה באופן כללי! תזכור אותנו גם אתה! ובוא לבקר! (חסר לך שלא.. ) נתגעגע..!
radiohead - cuttooth

polyethylene

New member
../images/Emo7.gif דמעות חונקות את גרוני ../images/Emo10.gif

והעצבות משתלטת... נתגעגע אליך
(אני יודעת שאני בכל אופן אתגעגע...) סומכת עליך שתבוא לומר שלום בכל ביקור בבית שיהיה לך. נשים פה תמונה שלך, למען יראו כולם וידעו מי הוא בוקי הנורא...
בוא הביתה - שולה חן
- במיוחד בשבילך
פולי.

Esmena

New member
להתראות בוריסוב, היי דג, שלכולם

יהיה נחמד. חרוזים בגרוש זה אנחנו.

Fish in the sea

New member
ביי ביי (ציור של בית)

אתה לא מכיר אותי, אבל אני מכיר אותך. אז תעשה חיים בפנימייה (?!)וקח הכל בקלות. כל טוב
תעשה חיים
np - Mercury rev - holes

Major Thom

New member
איש חדש! איש חדש!

כשאני כחולה!
אחד הולך ואחד בא? אבל אי אפשר להחליף את בוקי!! אממ.. מי אתה? אה, וברוך הבא לפורומנו הצנוע וכו´ וכו´ וכו´
ששש.. כולם ישנים..

Fish in the sea

New member
שלום ../images/Emo19.gif

אני למעשה שייך לפורום כבר כחודש. עד עכשיו הייתי פאסיבי עקב בעיות טכניות. עכשיו הבעיות נפתרו ואני מסוגל לשלוח הודעות כאחד האדם! מקווה שהמעבר מנראה ואינו נראה ל...ממממ...חבר רגיל יעבור בהצלחה. אז שלום לכולם...
placebo - you don´t care about us

man-o-war

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

אני לא מכיר אותך כ"כ אבל אני אתגעגע

שונאת פרידות ../images/Emo10.gif ...

כל שנותר לי לאחל הוא שיהיה לך המון-המון בהצלחה, ואני באמת מקווה שיהיה לך קל שם ..
! וכמובן, תבוא לבקר בפורום מתי שייתאפשר ! ביי ..
kelly.
Electrafixion - Lowdown

הרבה הרבה בהצלחה!!!!!!!

תנסה להיכנס לפורום ותנסה לבוא למיט אפים!!!! אני מבטיח לנסות להגיע בזמן למיט הבא... תשמור על עצמך ותתהנה הרבה!!! מקווה שלא פיספסתי אותך, רק היום חזרתי מהמילואים. אני גם רוצה לנצל את ההודעה הזו בשביך לאחל מזל טוב לחגית על התשובה לחידה, ולאיריס על הכחול. אני ידעתי את התשובה כל הזמן, רק רציתי לבדוק מי עוד יודע... (כן בטח, לא היה לי שמץ של מושג ...) שומע עכשיו - היהודים - טיפה בים

למעלה