גבריאלי בצ'אט של הפורום

jablonka

New member
גבריאלי בצ'אט של הפורום../images/Emo124.gif

עמוס גבריאלי יופיע מחר, יום ג ה26/8 בצ'אט של הפורום. הכנסו והביעו דעתכם!

דוד69

New member
איפה הוא תלה שלטים ???

כל העיר מוצפת בשלטים של אוחיון ובן חמו מה אתם רוצים מגבריאלי?! חוץ מכמה פוסטרים שלו על בתים לא ראיתי אף לא שלט אחד שלו

אמנון88

New member
אין לנו עסק עם ספינה טובעת !!!

מה זה קורה פה ? מפחיד אותי כמה מועמדים כבר יש לכפר סבא . האם כל אחד חושב שהוא יכול לנהל עיר. אולי לאור הכשלונות האחרונות זה נהפך להיות נזיל . אולם, תסבירו לתם שכמוני - מה בדיוק עושים המועמדים אוחיון ? בן חמו ? גבריאלי ? כברה ? דני אלדר ? ועוד... הם אם אני לא טועה היו במועצת העיר. מה זה פה ? מפלגת בננות ? נכשלו וכעת רוצים שוב ? לא יודע ? לא מבין ? אולי תסבירו לי .

כולם סומכים על טיפשותם של התושבים

נוח לעסקונה הקיימת להשאיר את המצב הקיים, לשנות מאד קשה ואם חלילה מעז מישהו צעיר ובעיקר אישה להתמודד תראו מה עושים לה. חלק מהמתמודדים מנסים מזלם זו הפעם השלישית והרביעית לא מבינים שלא רצו אותם ולא רוצים אותם עכשיו. אלה סומכים על טפשותם של התושבים ועל הזיכרון הקצר שלהם. לתושבים אני קורא על תשכחו מהיכן אלה באו ולאן הם הולכים. לכ י ש ל ו נ ו ת נוספים. מה שהיה וא שיהיה ואולי אפילו יותר גרוע.

כולם סומכים על טיפשותם של התושבים|

נוח לעסקונה הקיימת להשאיר את המצב הקיים, לשנות מאד קשה ואם חלילה מעז מישהו צעיר ובעיקר אישה להתמודד תראו מה עושים לה. חלק מהמתמודדים מנסים מזלם זו הפעם השלישית והרביעית לא מבינים שלא רצו אותם בעבר ולא רוצים אותם עכשיו. אלה סומכים על טפשותם של התושבים ועל הזיכרון הקצר שלהם. לתושבים אני קורא על תשכחו מהיכן אלה באו ולאן הם הולכים: לכ י ש ל ו נ ו ת נוספים. מה שהיה הוא שיהיה ואולי אפילו יותר גרוע.

אמנון88

New member
אין לנו עסק עם ספינה טובעת !!!

מה זה קורה פה ? מפחיד אותי כמה מועמדים כבר יש לכפר סבא . האם כל אחד חושב שהוא יכול לנהל עיר. אולי לאור הכשלונות האחרונות זה נהפך להיות נזיל . אולם, תסבירו לתם שכמוני - מה בדיוק עושים המועמדים אוחיון ? בן חמו ? גבריאלי ? כברה ? דני אלדר ? ועוד... הם אם אני לא טועה היו במועצת העיר. מה זה פה ? מפלגת בננות ? נכשלו וכעת רוצים שוב ? לא יודע ? לא מבין ? אולי תסבירו לי .

enjh

New member
בשבוע הבא בעתון....

אולי בן-חמו יפרסם את המקורות הכספיים שלו? מקוריו טוענים שאין אמת ברכילות שמשפחה מסוימת מממנת.

goni11

New member
צריך להעלות על../images/Emo160.gifאת כל חברי

המועצה לשעבר..

למעלה