גבריאל ובעלה היקר...

Dafi the Mighty

New member
גבריאל ובעלה היקר...

לפני הרבה הרבה זמן (בחופש הגדול למעשה) דיברתי עם כמה בצאט. ואני לא זוכרת איך, אבל התחלנו לדבר על גבריאל ופרדיקוס. אני היחידה שטענתי שגבריאל התחתנה איתו כי היא באמת אהבה אותו. הם אמרו שהיא סתם ריחמה עליו, אבל אם היא סתם ריחמה עליו למה להתחתן איתו?! היא עזבה את זינה! ובלי קשר לסאברים, זאת זינה. מי יעזוב אותה ואת חיי ההרפתקאות איתה? גם נראה לי שגבריאל דיי התאהבה פה בפרק Beware Greeks Bearing Gifts בעונה הראשונה (אך, כמובן שזאת דעתי האישית). גם גבריאל מתחתנת אותו, עוזבת את זינה, ויש את הלילה שלהם (...), גם אחרי זה בבוקר גבריאל כל כך מאושרת ואומרת לפרדיקוס שהיא יודעת מה זה אהבה, ובIntimate Stragner היא כותבת עליו שיר, וזה... מה? היא לא אוהבת אותו?

אוהבת, אוהבת ../images/Emo13.gif

והיא לא בהכרח יודעת את זה, אבל יכול להיות שזה לא אמיתי ושהיא עבדה על עצמה, זה קורה. יכול להיות שהיא רצתה לאהוב, ואז כשהוא הגיע, זה היה הפתרון המהיר והמושלם בשבילה.... מצד שני, לכו תדעו...

ענבר1

New member
מעולם לא הרגשי שהיא אוהבת אותו

בשום פרק אפילו כשגבריאל הייתה עצובה ואבלה על מותו לא הרגשתי שהיא אוהבת אותו תמיד הרגשתי שהיא מרחמת עליו

לא מתחתנים עם מישהו מרחמים

ויכול להיות שהיא אהבה אותו. ולפי הסאברית הזאת, היא עוד לא היתה מודעת לרגשות שלה כלפי זינה באותו זמן ואני מאמינה שאפשר לאהוב שני אנשים באותו זמן.

למעלה