גבריאל והצ´אקרם

troublemaker

New member
גבריאל והצ´אקרם ../images/Emo88.gif

אתם זוכרים, לפני שנים רבות, כאשר שודר הפרק הסוגר את העונה החמישית. באותו פרק, על מנת להציל את בתה (המטורללת) מידי גבריאל, זינה תפסה את הצ´אקרם, לא חשבה פעמיים וזרקה אותו הישר לראשה של גבריאל. תזכירו לי, אולי אני לא זוכר טוב, אבל זינה לא אמרה פעם לגבריאל, שהקשר בניהן חזק יותר מכל קשר דם
, האם זינה לא אמרה לגבריאל הרבה פעמים שהיא אוהבת אותה? שהיא המשפחה שלה?

LIving up to your name, huh?

סליחה, זה פשוט לא נשמע טוב בעברית. בכל מקרה, יש אומרים אינסטינקט אימהי, יש אומרים כדי להוציא את הפיוריז, אני אומר מה זה משנה? זה היה פעולה אינסטינקטיבית חסרת מחשבה...... חוץ מזה כולם עושים טעויות.

XenaBoy

New member
דעתי בנושא היא... ../images/Emo71.gif

זינה לא עשתה זאת כדי להרוג את גבי, אלא כדי לנטרל את היכולת שלה במהירות האפשרית - ולכן היא כיוונה לראש !!! כמובן שיש כאן גם עניין של אינסטיקט. אספי

ת´אמת, כולכם טועים ../images/Emo3.gif לפחות חלקית

מסיבה מאוד פשוטה... זינה ידעה שביתה מעומדת לרצח... היא חזרה לביקתה או למה שזה לא יהיה, ושמעה את הצרחה של איב... היא לא ראתה מי דוקר אותה ואינסטנקטיבית זרקה את הצ´קראם... רק אח"כ היא שמה לב שזאת גבריאל, והיא בייסורי מצפון עצמיים מאוד מזה... ותחשבו על זה

canimal

New member
אני יודעת למה, אמרו פעם בכתבה או

משהו, שלא היה להם זמן לגמור את הפרק כמו שרצו כי היה צריך לשדר אותו.. אז לא היה להם זמן לשים את האפקט שיראה שזינה זרקה עליה את הצ´אקרם כי זה הדרך להוציא את הפיוריז, (בגלל זה אנשים קיבלו רושם מוטעה שזינה פגעה בחברה הכי טובה שלה) וגם לא היה זמן בפרק להראות תתגובה של זינה למה שארס עשה..או של ארס למה שזינה עשתה.. הקטע הזה קצת מעורפל עבורי.. בקיצר - זה למה ככה מוציאים את הפיוריז!

Dafi the Mighty

New member
דווקא לדעתי...

כשזינה הייתה עם ארס בגשם, היא הבינה שאיב בצרות. היא רצה לתוך הבית והביטה בגבריאל שדוקרת את הבת שלה. לא, זינה לא זרקה את הצאקראם על הבנאדם שהתקיף את איב היא זרקה את הצאקראם על גבריאל, וזינה ידעה את זה (לדעתי לפחות). זה היה אינסטינקט של זינה. אחר כך היא פתאום קלטה את מה שהיא עשתה לגבריאל, לא? לדעתי בכלל זינה לא ידעה שהפיוריס בתוך גבריאל באותו הרגע, זה היה פשוט אינסטינקט.

Dafi the Mighty

New member
ואגב זינה וארס בגשם...

שמתם לב שכשהוא אמר לזינה שהוא אוהב אותה הוא הזיז את הראש שלו לצדדים כ"לא"? כאילו הוא רומז לה שמשהו לא בסדר?

Ponchu

New member
הסיפור המקורי היה...

הם רצו לעשות סצינה (לדעתי אפילו צילמו אותה) שזינה מדברת עם ארס ורואה מישהו מהחלון מנסה לרצוח את איב, אז היא זורקת עליו את הצקראם ובדיעבד מסתבר שזו הייתה גבריאל....אחר כך הם הורידו אותה, ואני זוכרת שהם אמרו שזה חבל כי היא הייתה סצינה יפה, רק ארוכה מדי. ואז הם פשוט עשו קיצור ולא חשבו על איך המעריצים יגיבו. אם אני לא טועה TPTB אמרו שהם לא חשבו שהמעריצים יגיבו ככה, ובכלל לא ראו את זה מנקודת המבט שלהם. ואז הם גם הודיעו שבעונה השישית תהיה שיחה בין זינה לגבריאל על העניין. אהמ....זה מה שאני זוכרת...

למעלה