גברים או נשים? לציירים שביניכם.

Supermans girl

New member
גברים או נשים? לציירים שביניכם.

או
תמיד יש את אלו שיציירו יותר טוב גברים, ואת אלו שיציירו טוב יותר נשים. יש את המוזרים האלו שמציירים באותה רמה את שני המינים. אני בעיקרון מציירת גברים פי מאה יותר טוב מנשים... כשאני מציירת נשים הן יוצאות לי גבריות. מה איתכם?

tomgavish

New member
כמוך כמוני......לא יודע למה אבל אם

אני מנסה לצייר בחורה או שהכתפיים גדולות מדיי.....לא יודע בשביל לצייר טוב את שני המינים צריך ללמוד את האנטומיה ממש טוב

apathic

New member
אישית

לי קל הרבה יותר לצייר גברים, אבל אני מצייר את שני המינים באותה איכות. מה שכן, יש לי יותר טעויות באנטומיה (שאני מתקן) בנשים מאשר בגברים.

*GormE*

New member
הגברים פחות זורמים אצלי אבל אני

מוצאת את זה מאתגר. מה שכן, כבר ציינתי שהגברים שאני מציירת מעט נשיים והנשים מעט גבריות אבל זה קשור לראיית עולם. ראיתי איזו חוברת קטנה (מאוד קטנה) שנעשתה ע"י אסף חנוכה ועוד מישהי כשהוא מצייר את הדמויות הגבריות והיא את הנשיות. נראה לי שבספרון יש משגלים במגוון תנוחות, אני לא בטוחה. איך זה מתקשר אתם שואלים? זו דוגמא לכך שלהרבה ציירים יש את ההתמקדות במין מסויים ועדיין ניתן לחיות עם זה באופן נורמאליואף ליצור ספרון זימה.

Emblem Wearer

New member
הילית שפר

שמה של המאיירת שעשתה את החוברת עם אסף חנוכה. היא במקרה בת כיתתי ב"בצלאל".

Emblem Wearer

New member
הכל עניין של אישיות...

אני ככל הנראה שייך לאותה קבוצה שאת מכנה "המוזרים האלה", מאחר ואני חושב שאני מצייר גברים ונשים באותה רמה (לא גבוהה מדי). אני לא חושב שרצוי לצייר גברים או נשים לפי מודל של מבנה אנטומי או פורטרט קבוע הרי יש הרבה מבני גוף שונים ופרצופים שונים אצל שני המינים. בכדי לתת אישיות של ממש לדמויות צריך לשאוב את ההשראה ממקורות שונים ולא לחזור בהכרח על המודלים הפופולאריים. לי ממש נמאס מכך שכל הבחורות של מייקל טרנר (רק דוגמא מני רבות) נראות זהות.

tomgavish

New member
תראה....זה לא נבנה על פי מודל

אבל אתה צריך להבין את מבנה גוף האישה בשביל לצייר אותה טוב....וזה מה שהאנטומיה מלמדת אותך

אני בדיוק ההפך...

אני מציירת נשים יותר טוב בהרבה בהתחשב בעובדה שאני לא5 יודעת לצייר גברים. אבל אם אני מעיזה, זה רק את דראקו מאלפוי בסגנון אנימה (אי אפשר לטעות) כי וול, באנימה בנים נראה כמו בנות. זהו. אבל אני הכי טובה בלצייר עצים מתים, ופיות.

row

New member
אצלי רק גברים

לא שאני הומו או משהו אבל פשוט יותר יותר קל לי לצייר גברים כי אני מכיר את האנטומיה שלהם יותר טוב נשים תמיד אומרות שיותר קל להן לענג נשים כי הגוף יותר מוכר להן, כאן זה אותו הדבר גם תמיד התמקדתי בציור גברים כי כל הגיבורים שלי גברים, אז לא ממש התאמנתי בציור נשים ובללמוד את האנטומיה שלהן

chatenoire

New member
נשים וגברים

אני חושבת שאני מציירת את שני המינים בפחות או יותר אותה רמה. עם זאת, אם יש תנוחה מתוחכמת כלשהי, סביר להניח שהיא תראה אצלי טוב יותר על אישה, בגלל שאני יכולה לדגמן לעצמי.

למעלה