גברים , איך לענג נשים ...... ללמוד בבקשה :cool:

גברים , איך לענג נשים ...... ללמוד בבקשה :cool:

נשים, כמו גברים, רובן שונות אחת מהשניה. יש כאלו שאוהבות את זה חזק, יש כאלו שאוהבות את זה רך. יש כאלו שאוהבות קשוח. יש כאלו שאוהבות מעורבות רגשית ויש כאלו שמעדיפות לשים את הרגש בצד ולזיין כמה שיותר גברים. אין דרך אחת נכונה לענג אישה. כל אישה שונה מרעותה. הדרך הטובה ללמוד כיצד לענג אישה היא לדבר איתה, לבדוק מה היא אוהבת, מה היא רוצה ומה היא צריכה. יש נשים שאוהבות להשתמש בויברטור, יש נשים שאוהבות להשתמש בדילדו ( פלסטיק דמוי זין רק ללא ויברציות ), בעוד שיש כאלה שאפילו לא ניסו את זה ולא ינסו גם האישה שאיתך היא המדריך הטוב ביותר שתוכל למצוא בנושא: כיצד לענג אישה מאחר והיא היחידה שיודעת בדיוק מה מענג אותה. אין זה אומר שאם תפעל על פי המדריך הנ``ל תצליח בכל הכיבושים שלך. אתה חייב ליישם את מה שהמדריך מנסה ללמדך אצל כל אישה בנפרד. אמרנו כבר שכל אישה שונה מרעותה. אני מניח שלדבר עם האישה על נושא זה נשמע מוזר קצת, אבל עם קצת פתיחות תקשורת טובה ותרגילים בנושא, זה ייהפך לקל ולנושא שבשגרה ביניכם. יש להניח שהמון גברים לא יחושו בנוח לשאול שאלות ישירות בנוגע לסקס, אולי בגלל שזה יישמע לצד השני כחוצפה, גסות רוח או אפילו פחד שמא היא תחשוב שאתה ,חסר ניסיון. יכול מאוד להיות ששאלה ישירה בנוגע לסקס תביא גם תשובה ישירה אולי אפילו גם תשובה גסה. אל תוותר. תשובות גסות וקצרות רוח צפויות במקרים כאלה, אולם מאחר ואתה כרגע רק מתלמד בנושא, תלמד לעקוף בעיה זו ובמשך הזמן תוכל לסגנן לך קו שאלות ישיר ועדין שלא ייצור מבוכה אצל שני המינים לדוגמא, אתה יכול להתחיל לשאול את השותפה שלך לסקס את השאלות הבאות: איזה ממשחקי הסקס הבאים : נשיקות, אוננות, מין אוראלי, חיבוקים והחזקת ידיים או אפילו חדירה את מוצאת הכי מגרה? איזה סוג נשיקה את מעדיפה: רטובה, יבשה, לשון עם לשון, מציצת לשון, נשיכת שפתיים? האם היית מגדירה את עצמך כפתוחה מאוד במיטה או כשמרנית? האם את אוהבת לערב רגשות בסקס איזה סוג מגע מרתיע אותך איזה סוג מגע מרגש אותך מה אני עושה שהכי מרגש אותך מה אני עושה והיית רוצה שאפסיק לעשות לאיזה סוג דברים את פתוחה בסקס? איך אדע מתי תהיי מוכנה להם מהו הדבר שבחיים לא תנסי בזמן סקס מהי הפנטזיה שלך? האם הפנטזיה הזו ברת מימוש מה את אוהבת במערכת היחסים בינינו מה הדבר שהיית רוצה שאני אדע כבר, לגביך הדרך אחרת לבדוק מה מענג את האישה שאיתך הוא לשחק איתה את משחק א` - ב`. אתה שואל שאלות שעל כל אחת מהן יש שתי תשובות לדוגמא: א. היית רוצה שאני ארד לך עכשיו? ב. היית רוצה שאשחק לך בדגדגן עם האצבעות? מה שלא תהייה התשובה שלה תדע תמיד שהתשובה הנכונה היא התשובה שנבחרה על ידה ותמיד זו תהייה אופציה א` בשבילך, לפעמים הבאות.... אם עדיין לאחר כל התרגילים והשאלות הנ``ל, אתה מוצא שעדיין אתה לא מצליח לגרום עונג לאישה שלך, בקש ממנה שתן לך לראות אותה מאוננת. בהתחלה עם אצבעות, אח``כ עם צעצועי סקס למיניהם. לפעמים, צפייה בבת הזוג מאוננת תראה לך בדיוק ממה היא מתענגת יותר, באיזה שלב וכד`. ברגע שהבנת ממה היא נהנית יותר, הצטרף אליה ונסה אתה לגרום לה הגיע לאורגזמה.

למעלה