גברים בבקשה תנסו להסביר לי מה זה??

יעל24יעל

New member
גברים בבקשה תנסו להסביר לי מה זה??

הכרתי מישהו, ישבנו שעה באמצע היום והיה ממש נחמד, בסוף הפגישה הוא דאג להגיד לי "תתקשרי", אחרי שלושה ימים נפגשנו במקרה שוב (לא דיברנו בטלפון), וקבענו לאותו ערב, יצאנו, נפגשנו עם חברים שלו ושוב הפגישה הסתיימה ב"תתקשרי", התקשרתי אחרי 3 ימים, קבענו להיפגש למחרת אבל זה לא יצא, הרגשתי שהוא קצת מתחמק (אמר שנדבר יותר מאוחר ולא חזר אלי), החלטתי להרים ידיים אלא שאז (24 שעות אחרי שהתחמק) הוא צלצל בערך 4 פעמים במשך הערב וביקש לראות אותי, בסוף אמרתי לו שאני אתקשר למחרת, יום למחרת הוא הקדים אותי וביקש להיפגש, נפגשנו היינו ביחד שעתיים וחצי, הכל ממש זרם-לפחות לי וחשבתי שגם לו, יש לציין שהוא לא נגע בי אבל היה מתח (מדובר בבחור ביישן מאד), מידי פעם התקרב ושוב זז. נפרדנו כרגיל ב"תתקשרי" שהוא דאג להגיד מס' פעמים לפני סוף הפגישה! התקשרתי אחרי יומיים הוא אמר שהוא עסוק במשהו וידבר איתי יותר מאוחר, עברו מאז 3 ימים..... אני מנסה להבין מה השתנה מאותו הערב? השיחה זרמה ועל פניו הכל נראה בסדר, מה זה יכול להיות? ואל תייעצו לי להתקשר כי הבחור כבר הוכיח שכשהוא רוצה הוא יודע להתקשר גם 4 פעמים בערב. אני משתגעת, מה עובר לכם בראש הגברים? אני לא רוצה להשתחצן אבל באמת שהולך לי עם גברים לא רע בלשון המעטה ואני לא מצליחה להבין למה הוא בחר לוותר עלי עוד לפני שניסה? או שהוא עוד מסוגל להתקשר ולשדר עניינים כרגיל...

יעלי תראי זה לא ממש קשור

בגברים בכללי--תנסי את הגישה הישירה מבלי להרתיע אותו יותר מידיי פשוט תשאלי אותו בטלפון--מה קורה?? תבקשי שיהיה כנה איתך, לדעתי זו השיטה הכי טובה מאשר לנסות לנתח אותו או לנסות להבין מה עובר לו בראש כי זה אבוד מראש--אל תנסי לסבך את עצמך ותחסכי מעצמך כל מיני סרטים רעים שעוברים לך בראש--פשוט תשאלי את תתביישי--אם הוא ישר הוא יגיד לך את כל האמת....--- בהצלחה!!!!!!!

אולי הוא לא הבין אותך נכון

יכול להיות שהוא הבין שאת לא מעוניינת? לפעמים פגישות ראשונות הן קצת תקועות ולא הכי זורמות ונוחות, ובפרט שאת מציינת שמדובר בבחור מאוד ביישן. יכול להיות שהוא לא פירש את ההתעניינות שלך בו נכון והוא הסיק את המסקנה ההפוכה שאת לא מעוניינת. קרה לי פעם שיצאתי עם מישהי לבליינד דייט, והייתי בטוח שהיא לא מעוניינת כי השיחה קצת צלעה בפגישה , ולא חשבתי להתקשר אליה שוב עד שחברה שלה אמרה לי יומיים אחרי שהיא דווקא מאוד מעוניינת. אז יוצא שלפעמים אנחנו משדרים (או קולטים) מסרים הפוכים ממה שמתכוונים באמת, ויש לך עכשיו 2 אלטרנטיבות: אחת, להתקשר אליו בלי משחקים ולהציע להיפגש שוב, והשנייה לעזוב את הסיפור, ולפי איך שאת מתארת רוב הסיכויים שהוא לא יתקשר. אני הייתי ממליץ על אפשרות הראשונה- אין לך מה להפסיד אבל יש הרבה מה להרוויח. ושיהיה בהצלחה!

יעל24יעל

New member
איך בדיוק הוא הבין שאני לא מעוניינת

הרי אני התקשרתי בפעם האחרונה והוא נפנף אותי ב"נדבר יותר מאוחר.." אם לא הייתי מעוניינת לא הייתי נפגשת איתו בכל פעם שהציע, הלו? מה לא ברור לו??

יעל24יעל

New member
גברים בבקשה תגידו לי

אם זה יכול להיות שהבחור לא התקשר כי הרגיש איזה אדישות מצידי ולא התלהבתי עד השמים? איך זה עובד אצלכם, דברים כאלה יכולים לגרום לכם לא להתקשר או שכשאתם רוצים אתם מתקשרים - פשוטו כמשמעו??

rashi

New member
גברים למה?

מדוע את מחקה לתשובה כללית מהגברים. הרי כל אדם הוא עולם בפני עצמו. במיקרא הטוב עולם אחד. מי יודע מה עובר על כל אדם. בכל מצב. ניראה לך שנשים לא עושות כך לגברים?

xranx

New member
בתור אחד ביישן

תשמעי יעל אני מאוד ביישן וקרה לי מה שקרה לך בדיוק ומנקודת מבט של ביישן זה שאם את לא זומרת ולא לוקחת את המושכות בידיים תשקחי מזה אני בטוח מאוד שהוא רוצה אותך אבל בגלל שהוא ביישן ושאת מתקשרת רק אחריי כמה ימים ולא כל יום הוא בטוח שהוא עלוקה שאת מנסה להתחמק ממנו פשוט וכל

יעל24יעל

New member
בחור ביישן

אתה בטוח שהוא רוצה אותי למרות שאני הייתי האחרונה שהתקשרה ומאז הוא לא חזר אלי??

גאיה55

New member
לפי ה "תתקשרי" האובססיבי שלו,

הוא בחור שצריך המון חיזוקים. אני במקומך הייתי ישר מגיבה ב - "תתקשר אתה" בחיוך. אני אישית אוהבת שמחזרים אחרי, מה לעשות, קצת מיושנת, וזה עובד בשבילי מצוין. בתחילת מערכת יחסים דואגת שבכלל לא יהיה לי המספר שלו, כדי לתת לו את הצ'אנס לחזר. מנסיון ,ולא מועט, גיליתי שזה עובד הרבה יותר טוב מאשר כשאני מחזרת (זה לגבי המקרים שלי, זה לא חייב להיות נכון לכל אחד, אני מודעת לזה). זה מפעיל את יצר החיזור שלהם, את יצר הצייד והאתגר, ואני חושבת שזה נכון. כשמתחילים מערכת יחסים, הוא צריך לקחת אחריות על ההתקשרות. אחרי זה , בשלב יותר מתקדם, אין לזה הרבה משמעות (שלב יותר מתקדם בעיני זה אחרי 3 4 חדשים, בתום תקופת החיזור הראשונית.) ניסיתי להסביר לך מה לדעתי עובר להם בראש כשאת מתקשרת אליהם ולא הם אליך. מקווה שהצלחתי, בהצלחה עם המין הלא קל הזה. גאיה.

AlteX

New member
מה זה? ציינת בעצמך שהוא ביישן...

ואכן יכול להיות שהוא פשוט קיבל התקף ביישנות... אמרת שניסה להתקרב, אבל ברגע האחרון התרחק. יכול להיות שהוא חושב שכל עוד הוא לא יצליח לעשות את זה הוא לא שווה (מבחינתך). ביישנות בד"כ מלווה ברגשי נחיתות שעלולים לגרום לו להתרחק. אפשרות אחרת היא שמה לעשות, מאיזו סיבה שהיא הוא לא מעוניין להיפגש יותר, אבל הוא ביישן מדי כדי לדבר על זה ולהגיד לך את זה, הוא מפחד שזה יפגע בך מאוד (הוא לא מבין שהשתיקה שלו פוגעת בך יותר)... לא מצב טוב, אבל יכול להיות שזה המצב. אני אומר את כל זה בתור בחור ביישן, שהיה אמנם הרבה יותר ביישן בעבר, אבל עדיין ביישן... ההמלצה שלי היא כמו של אחרים: תתקשרי ותנסי לברר את העניין ואז יכול להיות, גם אם הוא לא יגיד מה קרה באמת (כי הוא עדיין יתבייש), אולי תצליחי "לדוג" ממנו איזה רמז שיסביר את הכל.

יעל24יעל

New member
אז יש לי שאלה אליך בתור בחור ביישן

היית יכול פשוט לוותר בגלל הבושה ולא לנסות לצלצל כי כמו שסיפרתי אני האחרונה שצילצלתי והוא היה אמור לחזור אלי יותר מאוחר (לפני5 ימים!). אני מודה שיש סיכוי (ובאמת בלי להשתחצן) שהוא הרגיש קצת נחות ממני (אני מדברת על מראה, השכלה וכו'...) אבל יש סיכוי שזה יגרום לו לברוח עוד לפני שאני סירבתי לו או משהו כזה? אני פשוט ממש לא מבינה איך זה עובד אצל ביישנים, כל התמונה היתה מסתדרת לי אם הוא היה מציע משהו ואני הייתי מסרבת, אז הביישנות שלו הייתה מתקבלת על הדעת, אבל במקרה הזה לא ברור לי...

AlteX

New member
לצערי, אני כן יכול לתאר לעצמי...

מצב כזה. במיוחד אם הוא הרגיש נחות ממך, אולי הוא מפחד שאת לא תרצי אותו בהמשך בגלל שהוא מפחד לעשות את "הצעד הראשון" בעניין של התקרבות פיזית. קשה לדעת מה רץ לו בראש בימים האחרונים, ויכול להיות שהיה משהו שמפריע לו (או אצלו או אצלך) והוא פשוט מתבייש לדבר על זה... בתור ביישן אני יודע שהביישנים לרוב בורחים מהבעיות במקום להתמודד איתן... הזמן עובר והם ממשיכים לברוח...
עצתי היחידה לך היא בכל-זאת לנסות להתקשר אליו ופשוט לשאול: "מה קרה? למה לא חזרת אליי? אתה עדיין מעוניין להמשיך להיפגש?" אני מבין שקשה לך להבין את המצב והוא לא נראה לך הגיוני, ואני לא מנסה להצדיק אותו משהו. אני פשוט לא חושב שיש פתרון אחר מאשר להתקשר אליו. בסופו של דבר היחיד שיכול להסביר את המצב הזה הוא הבחור עצמו, לא אני ולא אף אחד אחר. הוא זה שהיה אמור להתקשר, הוא זה שלא התקשר, רק הוא יודע את הסיבה האמיתית, אם היא אכן קשורה לביישנות ואם לא...

rinzai

New member
יעל - את לא עושה את אותו הדבר?

יעל - את לא עושה את אותו הדבר?

למעלה