תהייה טובה
לדעתי כן. גברים מחפשים מישהי שדומה לאמא שלהם אפילו אם זה מעצבן אותם... חבר שלי כל הזמן משתגע מהפולניות שלי, וככה בעצם התייחסו אליו כל החיים, הוא מת על זה.. הוא תמיד צוחק ואומר , שאמא שלו תמיד אמרה שבסוף הוא ימצא מישהי שתדאג לו ותאמר לו מה לעשות- וזה באמת קרה. בקשר לשאלה השנייה, זהו עוד יותר מדע מדוייק. הקשרים שלנו מושפעים ישירות ממה שראינו בתור ילדים וחווינו עם ההורים בבית. לי יש סרטים שכל הגברים בוגדים ושאולי זה לא כל כך נורא,כל עוד זה בלי רגש... לו יש סרטים, אסור לשאול מתי הוא יחזור ולאן הוא הולך או שהוא אומר לבד או שעדיף לשתוק, בדרך כלל הוא יגיד מתוך התחשבות, אבל הוא בסרטים לגמרי כי תמיד לחצו עליו לומר מתי הוא חוזר ולאן הולך, אסור לשים שקיות במקרר כי ככה היה בבית...... מהבית שלו דוקא יש לנו דוגמה טובה, אף אחד לא מבין מה ההורים שלו עושים יחד, אבל טוב להם, הם הפכים גמורים והם מאושרים, זה נותן המון השראה. נורא יפה לראות. סבא וסבתא שלי פשוט תלויים אחד בשני, פעילים, עושים , מטיילים...גם מקור השראה אדיר. כשאני רואה ילד שגם ההוריםשלו גרושים וגם סבא וסבתא מגיל קטן, אני באמת תוהה מאיפה הוא יקבל את המושג הזה שנקרא בית ומשפחה מתפקדים בעתיד. וחבל שיש כל כך הרבה ילדים שסובלים מזה, יש אינספור דוגמאות לאיך הדפיקויות או המעלות של ההורים משפיעות על קשר זוגי. אינתי, אתה מרגיש שבחרת את אהובתך בהשראת ההורים?