גברים בוכים?

גברים בוכים?

בתור בכיינית מדופלמת - ידוע לכם על גברים שבוכים? אם כן, מה גורם להם להתייפח?

SoupNazi1

New member
כנראה שכן... שאף אחד לא מסתכל

ככה שרק בלילה. וגם במצב רוח ממש רע. עכשיו רק נשאר להגיב עם מילות השיר. שאני חוסך ממכם את זה כי אני ממש לא יודע לשיר. הסיבה שבגללה בכיתי הכי הרבה זה בהחלט בגלל בחורה. ככה שכנראה שאנחנו לא כל כך שונים. בוב מרלי ידע מה הוא מדבר.

יש כאלה + סיפור אישי

אני בינהם. למעשה, לפעמים אני לוקח את זה בצורה קיצונית מדי. אני מודה שהזלתי דמעה בצפייה בשש-טוס. פאוזה. דל פיירו ושות', כן, להתאפק על היצר להגיב בהודעות בעלי נושא של "אוכל בתחת". לנשום עמוק. הסבר. הייתי אצל חברה שלי, היה בטלויזיה ספיישל על מחנה נוער בארה"ב - איזה נוער, ילדים בכיתה א' גג. לא יודע למה בכלל ראינו את זה. בכל מקרה הם היו שם לפני קבלת שבת ואחת הילדות קיבלה מכתב מאמא שלה. היא הקריאה את המכתב, שהיה מאד מרגש ונוגע ללב. ואז היא קפצה לה מהעין, אחת ועוד 5 כאלה. דמעות איטיות כאלה, של הזדהות (ניתן לשלב פה עוד פאוזת "שניה אני מחפש את המספר של מחלקת המנויים של הזמן הורוד") ושל קצת התרגשות. מודה. גברים רגישים, פשוט אנחנו מסתירים את זה טוב.

L y c a n

New member
לא התכוונתי לרחמים..

התכוונתי לסוג מעוות של אהדה.. משפטים כמו "דל פיירו ושות', כן, להתאפק על היצר להגיב בהודעות בעלי נושא של "אוכל בתחת"." זה די ילדותי הייתי אומר, מה אתה מנסה להוכיח או להגיד במשפט הזה? לא רואה מטרה.

תקשיב, בן אדם

זה פאקינג ששטוס. זה ניסיון עולץ לעצור ירידות. לא לקבל סימפטיה. אבל אני מבין אותך.

ChilD SouL

New member
לדעתי....

אתה לא צריך לתת לאפ'חד דין וחשבון כפי שעשית. אז אתה בוכה, נו ו...

SoupNazi1

New member
שרשור קודם??? משנת 2003.

אין לי מושג איפה האנשים שהתחילו את השרשור הקודם, אבל הם כנראה כבר לא פה. רוב הסיכויים עסוקים עסוקים בלגדל צאצאים. נראה לי שהנושא דיי חדש, בהתחשב בזה שיש לי זכרון של דג זהב.

SoupNazi1

New member
אין בעיה... דווקא היה מצחיק לקרוא

את השרשור הקודם. כשהמלחמות היו עם מקלות וחצים. הבחור הזה זיו דיי שנון. :)

Zoharrr

New member
בוכים ועוד איך בוכים

וזה הדבר שהכי שובר לי את הלב,גברים שבוכים... כשאלכס בוכה,בא לי למות...אין לי מושג מה לעשות,חוץ מלחבק אותו ולהיות שם בשבילו...

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif ברור שכן,

אבל בדר"כ זה מסיבות ממש-ממש טובות, אם הם "גברים-גבריים" כאלה.. את אבא שלי ראיתי בוכה רק בלוויה של סבא שלי, נגיד. לרוב כשהוא נעלב- הוא מתעצבן.

בוכים,בוכים..

לא מכירה כאלה שבוכים בקיצוניות כל כך..ליד אנשים או מכל שטות...אבל בטח שבוכים. הכי קיצוני שהיה זה ידיד שלי שבכה לי דמעות כשחברה שלו לא האמינה לו שהוא אוהב אותה. היה ידיד שראה איזה מקרה עצוב של תאונת דרכים בטלויזיה,אז ירדו לו כמה דמעות. גם גברים,מסתבר..הם בני אדם.

מולימול

New member
הכי הרבה בכיתי כש..

כשחזרתי לארץ ... בכיתי כל הדרך במטוס ... בכיתי כשנחתנו ... נישקתי את האדמה אני פשוט אוהב את הארץ המקסימה הזאת ... כמה שבועות כל שיר, כל אמירה כמעט כל דבר ריגש אותי ברמות מטורפות וגרם לי לבכות
כמה שהארץ הזאת חשובה לי ... כמה אני אוהב אותך ארץ יקרה

בוכים ועוד איך

מה גורם להם להתייפח? ידיעה שהאהובים עליהם יפרדו מהם בקרוב ויעברו לעולם הבא. זו הדוגמא הטרייה לצערי שאני יכול לתת.

למעלה