גברים בעידן המודרני ...לא.

אישון36

New member
גברים בעידן המודרני ...לא.

והשאלה/סיפור. הצורך בהשגת עבודה. בימים אילו האם המרדף הוא מטורף הרבה יותר ממה שהיה פעם ? האם הצלחנו להשתעבד לצורך בהשגת תוצאה בצורה חזקה הרבה יותר ? האם אנחנו למעשה עבדים מסוג חדש ? אני הסביר, היום נעלמה הקביעות (לגבי רובינו) אין פנסיה (ללא מעטים) ואנחנו נימצאים ברצון תמידי להשיג........ את החדש........ את המחודש..... בכול אופן רצון להישג. העדר הקביעות והצורך בשליטה בכול אחד מהפרמטרים בחיינו מביא אותנו למצבים לא קלים......... האם זה הרבה יותר מאשר פעם, האם זה לטובה ? אישון.

שילה1

New member
אוי אישון..עשית לי להרגיש "קשישה"..

כנראה שבנושא זה,שייכת לדור הקודם. "אצלינו",אז,בימים רחוקים-השקענו וחשבנו על העתיד,מה שלא מנע ומונע מאיתנו להנות מפירות ההווה. אתה הנת את זה? כי שילה-גמלאית צעירה,מאושרת ושמחה בחלקה!

אישון36

New member
לא הסברתי עצמי כיאות.

כולם חושבים על ההווה/עבר/עתיד. אבל קו המחשבה השתנה.........לדוגמא האם כיום קו המחשבה של בנות נכדים לא שונה ממה שהיה קו המחשבה שלך ? האם עודף האינפורמציה לא גורם לשינוי......... האם תחושת השליטה על כל דבר אינה מביאה למסקנה שניתן לעשות כל דבר ובפועל עודף המידע משאיר אותנו באותה נקודה ? אישון. נקודה למחשבה.

שילה1

New member
נגעת בנקודה מעניינת.וכאן-הכל תלוי

באופי. מי שרגיל "לזרום",הולך תמיד קדימה,מתעדכן בכל הקורה מסביב,ומשנה דפוסי חשיבה בהתאם-מוצא עצמו מתחבר מאוד,(כמוני!) לדור הצעיר. והרווח הוא כפול:של הדור הצעיר,שהקשר איתו מעולה,ושלי-שנהנית מכך. האם לכך התכוונת,אישון? ו..ברוך השב,אישון!

אישון36

New member
לא.

אני מדבר על ...זרימה זה דבר חשוב אבל אני מדבר על חיים בסביבה רווית סיכונים. אני מדבר על הצורך של כל אחד מאיתנו היום לטפל בעשרות בעיות שפעם לא היה ניתן לטפל בהן ועל כן הן הועברו לאנשי מקצוע. היום כל אדם הוא איש המקצוע, אם משהו חס וחלילה חולה, הוא ילך לסיפריה וילמד על המחלה שלו וידע על המחלה שלו הרבה יותר מכול אחד אחר, האיש יכול לדעת לא פחות ממיטב הרופאים. חבר שלי אישתו חלתה בסרטן, הוא טס לגרמניה, לרוסיה, למד תהליכים והיום (לאחר מותה) הוא יודע על המחלה ושיטות הטיפול לא פחות ממיטב הרופאים שם - יש לשער שיותר מרופאים בארץ. הוא לא מבין בהקשר הכולל של הטיפול, השפעות על איברים אחרים ותהליכים באיבר, אבל ... אם הוא היה ממש מתעניין במשך שנתיים בחו"ל עם תקציב לא מוגבל אתה לומד כמה שאתה רוצה על כל התהליך, פעם זה לא היה, הבעיות היו מסויימות, ובלתי פתירות לרובינו, לזה התכוונתי...הסברתי עצמי ? אישון. לך לישון.

למעלה