גברים בפורנו

גברים בפורנו

לפחות בפורנו הטרו (אבל גם הרבה מאוד בפורנו גייז)נראה כאילו הגברים בכלל לא נהנים בפורנו. ברור לי לחלוטין כי הכל מבויים, וגם הנשים שכאילו גומרות וצועקות או מיי גוד רק משחקות כאילו הן גומרות (באופן אישי כשמישהי מתחילה לצעוק או מיי גוד אני מייד מפסיק לצפות)אבל הגברים אפילו לא משחקים אותה. אני פשוט לא מבין איך.מישהו יכול לקבל מציצה ולא להתפוצץ, או אפילו לא לגנוח.

gavriel530

New member
ככה זה

בעקרון נראה לי שהם רגילים לזה ועברו לא מעט, חוץ מזה שכנראה באמת שהם פחות רגישים מאנשים רגילים.

seymore butts

New member
דמיין לעצמך שתי סיטואציות

סיטואציה ראשונה: אתה מוצא את עצמך במיטה עם שתי פצצות שכל מה שמעניין אותן זה שתזיין אותן בתחת, תעבור מהתחת/ כוס /פה של האחת לתחת/ כוס/ פה שלה או של השניה, הן גונחות וצועקות ומשתוללות ואתה כמובן גונח ונאבק עם עצמך לא לגמור.

סיטואציה שניה: אתה מוצא את עצמך במיטה עם אותן שתי פצצות מהסיטואציה הראשונה, אבל אתם לא לבד, יש איתכם גם במאי, צלם, תאורן, איש "בום" (זה שדואג שהמיקרופון יהיה קרוב כל הזמן אבל לא ייקלט במצלמה), נערת תסריט ומי יודע מי עוד. הסצנה אולי מיועדת להימשך 30 עד 40 דקות במסגרת סרט פורנו אבל כמו בסרטי קולנוע רגילים עובדים עליה לפחות שש-שבע דקות, ובמשך כל הזמן הזה אתה צריך להחזיק זקפה, לא לגמור וכשקורית "תאונה" או "תאונות" להתאושש מהר (על הסט עומדת לרשותך בחברות הפקה שמכבדות את עצמן גם "פליפר", בחורה שתפקידה למצוץ לשחקנים כדי להחזיר/ לשמר להם את הזקפה) ולחזור לשגל את הגברות. להמשיך באקט גם כשהזין שלך כבר כואב מרוב שפשוף והשרירים באגן ובברכיים נתפסים. אני מתאר לעצמי שהנאה היא לא המילה הראשונה שבה אפשר לתאר את ההרגשה במקרה הזה.

נתחיל מזה

שזו עבודה מתישה והרבה פחות כייפית ממה שאנחנו מדמיינים.
בנוסף, כמו כל ריגוש אחר, אחרי מספר פעמים זה כבר לא מאוד מרגש. אם ימצצו לך כל יום כמה שעות (ללא אינטימיות ועם המון לחץ מסביב ) כנראה שגם אתה תהיה אדיש יותר

והאם הגניקולוג מתגרה

הקריאה על שחקני הפורנו ששבעים מדי, מזכירה לי את השאלה ששאלתי את עצמי לפני הרבה שנים, האם וכמה הגניקולוג מתגרה מבחורה שמתפשטת ונשכבת לפניו עם רגלים פשוקות ומחכה שיתחיל להתעסק עם מה שהוא רואה

למעלה