גברים בפעולה:

גברים בפעולה:

מתוך חדשות וואלה: ח"כ משה גפני (יהדות התורה) הגיש אתמול תלונה אצל קצין הכנסת על כרוז אנונימי שנשלח אליו, הכולל גידופים ואיומים כלפי מתנגדי המצעד החרדים. "אל הרבנים החרדיים והדתיים מתנגדי הדמוקרטיה הנאורה, אזהרה!", נכתב בכרוז. "אליכם השחורים, דוסים מסריחים מבשרי החושך והכפייה הדתית (...) הננו מזהירים כי על כל צועד אשר ייפגע (...) ייאנסו 10 בנות דתיות! ונשבעים אנו לנקום בכם (...) ראו הוזהרתם, יומכם קרב". על הכרוז חתומים "לוחמי האור, החופש והדמוקרטיה, הומואים גאים". הגבר האלים ממציא לנו פטנטים, במלחמה כמו במלחמה : נשים יאנסו! אני תוהה אם גבר הומו שלח הודעה כזו לח"כ גפני, זה נראה יותר סגנון של כותבי פשקווילים ופולסא דנורא. ועל כך אני מבססת את ההשערה שגבר חרדי, אולי אף ממצביעי גפני, כתב את זה בשם ה"הומואים הגאים". עם זאת, אינני פוסלת את האפשרות שיש גם הומואים מטומטמים ו/או רעי לב (כמו שיש בקרב כל אוכלוסיה בארץ אלימה זו).

הכוונה ל:

"ייאנסו 10 בנות דתיות" - בושה וכלימה למוח הקודח שהמציא את הנקמה האלימה הזו.

ADUOCATE

New member
מה שהיה-הוא שיהיה

לפי נוסח הפישקוויל זה ניראה אידיוט שמחפש תשומת לב ציבורית. יחד עם זאת ראוי להתייחס לדברים הללו בחומרה,כי נוכחנו לדעת מה "מילים" יכולות לעשות.. צריך לעצור את ההסתה הפרועה הזאת בעודה באיבה.

Old Girl

New member
הי צינקוומילה

יש הומואים מטומטמים, כמו שיש מטומטמים בכל אוכלוסייה. אבל זה לא נראה לי סגנון אופייני להומו - מטומטם ככל שיהיה. גם לי זה נשמע כמו סגנון של כותב פשקווילים פנאטי.

mayya22

New member
לצערי נראה שהם מייצגים חלקים ניכרים

בציבור- הדתיים/ חרדים

mayya22

New member
אגב שמתם לב ש..

"המטרה האלוהית" מקדשת את האמצעים? בשביל למנוע את המצעד היתה עד עכשיו די הרבה אלימות, שמעתי שלפחות אדם אחד נפצע בינוני מדרדור פחים אל הכביש ( זה עוד מהימים הראשונים, רמאות מטומטמת, הכרוז הזה שגפני קיבל מהחרדים, השמצות, להגיד שהם חוטאים, או כמו פדופילים ומה עוד.. לדעתי אלוהים מתהפך בקברו מבושה שהאנשים האלה מדברים בשמו.. לא רק אורתודוקסים יהודים, גם אורתודוקסים נוצרים ומוסלמים..

אלי ו.

New member
אני התכוונתי שאינם מייצגים

את תומכי המצעד, אבל יפה שאת מראה את הדעות הקדומות שלך.

angela8

New member
המפתיע מכל הוא, שבמצעד ה"בהמות"

שאורגן נגד מצעד הגאווה רוב המשתתפים היו דתיים לאומים סרוגים ולא חרדים "שחורים"...

NorthernStar

New member
זה מפני שקיים קשר הדוק בין

הימין הקיצוני - בגילומם של חובשי הכיפות - לבין מתנגדי המצעד ההומופובים, אם תחשבו על ברוך מרזל וחבר מרעיו...

אורי 0

New member
לא ממש מפתיע

עד כמה שהבנתי אלו פעילים כהנסיטים מוכרים (עוד פעם איתמר בן גביר ונועם פדרמן) שאחראים לחלק גדול מהאיומים והפרובוקציות. אלו גם תקפו את אלה שניסו לקיים מצעד בגן הפעמון (המשטרה עצרה את המותקפים)

מעניין....

האנשים האלימים האלה הם "אידיוטים" .... אנסים הם "חולי נפש".... ניסיון גרוע לתלות רוע ואכזריות במנת משכל נמוכה או בפגיעות רגשית. יש אנשים אינטיליגנטים מאוד ובריאים בנפשם שעושים עוולות לאחרים. כאדם חכם ובריא בנפשך, אולי תפעיל את האוכלוסיה שאתה מתייימר לייצג על מנת ללחום באידיוטים חולי הנפש, שבמקרה גם מכים משפילים ואונסים, במקום רק לדבר על הזוך והטוהר הרווח באוכלסייתך?!

אלי ו.

New member
להבנתי החתומים

הם דוקא מהאוכלוסיה שלך. (זה גם מה שאת כתבת למעלה) כתבתי אידיוטים מכיון שאני סובר שמדובר באיום סרק ולא באיום רציני, יחד עם זאת ניתן למשטרה לבדוק ואולי גם למצוא מי שלח את האיום. להזכירך הציבור שלך גם חילל ביכנ"ס באיזור שינקין, דיברת איתם? ובקשר לזוך ולטוהר, מעולם לא כתבתי על זוך וטוהר של מחנה מסויים. אני רואה בכל מחנה בני אדם, חלקם טובים יותר וחלקם פחות. בעיני מי שרואה מחנה אחד כחשוך ושני כמואר, אחד כחולני ושני כבריא, אחד כזך והאחר כמלוכלך הוא לא יותר מגזען עלוב ולכן אני נזהר מאוד מלהכליל על קבוצות. את יכולה לענות כרגיל בעלבון אישי שלא ימחק.

הבנת הנקרא.

כתבתי בפירוש שהשערתי היא שמי שכתב את המכתב הם דווקא מהאוכלוסיה שאתה תומך בזכויותיה. האוכלוסיה של ההומואים אינה "האוכלוסיה שלי", זו אוכלוסיה מצומצמת מכדי שאוכל להכניס את עולמי הרחב לתוכה, כך גם אוכלוסית הגייז. לצערי, אני חלק מאוכלוסית המדינה, אך אין זה אומר שאגן על אוכלוסיה זו בחירוף נפש גם אם תעשה מעשים לא מוסריים שעה שעה דקה דקה. זאת כמובן בניגוד אלייך. אבל היי איך שכחתי, אוכלוסייתך חפה מכל אפשרות של חוסר מוסר.... בתור גזענית עלובה, אני חייבת לציין שלעשות גרפיטי "אידיוטי של חולי רוח" על הקיר המשעמם ביותר בתל אביב הירוקה -זו אכן פעולה אלימה ומגונה. עם זאת, אני מגנה אותה הרבה פחות מאשר רצח 61 אזרחים ב"מבצע להגנת המולדת", או צעדת בעלי חיים כמטאפורה לאנשים מזן מסויים (גם באנטישמיות המודרנית השתמשו בטריק זה: היהיודי הוא עכבר, נשר, תמנון). אוכלוסיתך והאוכלוסיה שאתה תומך בה, מספקות לצערי הרבה יותר פעולות אלימות לשטח הארצי הקרוי "מולדת". כלומר, במדינה שבה לא ירצחו אנשים על ימין ועל שמאל, ובמדינה שאין הסתה פרועה על רקע אמונות, תאמין לי, חברי היקר, שהייתי מוכנה לשבות רעב על מנת שיימצאו האנשים ה"אידיוטים חולי נפש" שכתבו גרפיטי על הקיר המשעמם ביותר בתל אביב.

Alexco

New member
תגובה

אין שום הוכחה שהאיום וההשחתה של בית-הכנסת נעשו על ידי תומכי המצעד, או על ידי מתנגדי המצעד כפרובוקציה. המשטרה בודקת את שתי כיווני החקירה. בנוגע לבית הכנסת - יום אחרי ההשחתה הגיעו פעילי להט"ב ירושלמים ושיפצו את בית הכנסת. הם גם תרמו את ההכנסות שהיו להם ממסיבת פתיחת השנה באוניברסיטה לבית-הכנסת. זה מאוד מזכיר את ההתנהגות של המפגינים נגד המצעד, נכון?

אלי ו.

New member
כל הכבוד להם

ואני לא אוהב את המשחק הטיפשי הזה "אנחנו הטובים והם הרעים". זה לא עובד כך, יש חרדים רבים המתנגדים למצעד וגם מתנגדים לאלימות, בראשם עומדים הרב אלישיב והרב עובדיה יוסף.

למעלה