גברים, הוראות ההפעלה שלהם והבחילה

מלחמה

לא לחינם הזכרת את המילה מלחמה יותר מפעם אחת בכתבה זאת, התחושה היא, ואולי היא יותר מתחושה, שמה שקורה בין גברים ונשים, הוא פשוט זה: מלחמה. מלחמה שמתחילה באסטרטגיה, יורדת לטקטיקה ושם נגזרים להם יעדים. כשהמטרה היא.... טוב , לא נעים לומר, אבל פה מנציחים דפוסי התנהגות נורמטיבים אך לא רצויים: מלמדים את האישה לפנק את הגבר, לדעת מה עושה לו את זה, להיות החצי השני ועוד. את הגבר מלמדים איך לכבוש, להתחיל, ואיך להשאיר אותה בהולד (ערב אחד גלשתי באתר של כמה אנשים שעורכים קורס לגברים: איך תכבוש... לא, אין זו מתיחה, יש קורס כזה). מעבר לזה, יש תחושה חזקה מאד שהעסק כולו הוא מאבק אחד גדול, הרגשות המעורבים בתהליך ההיכרות, שאותן כל אחת ואחד חווים ממחישים זאת. הכל מתחיל בגישה, כשהגישה היא מיליטנטית, אין סיכוי שיהיה חיבור בין שני הצדדים. ו... התייחסות ספציפית: "מציע לנשים לא לספר על עלילותיהן המיניות"- מה באמת? לא ידעתי שאישה צריכה לפרוס בפני הגבר את מעלליה המינים? וגם להיפך כמובן. מה? זה מה שקורה בשטח? "להוא רק ירדתי" "עם זה הרבצתי 69 ומקלחות זהב" "עם היפיוף שילבתי אביזרים" "ועם האחרון היה גם אנאלי- דו כיווני". טוב, בעצם, אם פגישה היא ראיון עבודה, אז גם לשלב הזה מגיעים....

פורץ , מה זה אנאלי דו כיווני?

אולי באמת צריך לברר היטב מהי בדיוק אינטימיות. אני לא חושבת שזה ברור מספיק. כולם מדברים על "פחד מאינטימיות" אבל, מהי לכל הרוחות אינטימיות ?

spooni

New member
אהמממ ..שבוע טוב ...לכולן ../images/Emo13.gif

לצערי ולא לשמחתי אני מסכימה עם הדניאל הזה ... ורגע ..רגע...זה לא אומר שאני אתנהג כך, אני לא שקרנית ומי שאיתי יקבל אותי איך שאני או שילך לדפוק את הראש בקיר עם מישהי אחרת. ואת צודקת בכל מילה נורית , כמה אפשר להיות המבינה , האם הרחמניה , התומכת האוהבת המטפלת....וכשאנו צריכות אותם ? כן ...איפה הם ? כשאנו צריכות אותם הם יודעים לאמר ...את הכי חזקה שבעולם , את תעברי את זה , את לימדת אותי מה זה להיות חזקה.. אתן מכירות את המשפטים האלו ?

Betterfly

New member
../images/Emo31.gif מכירה טוב מאוד

את המשפטים האלה... יותר טוב אבל מהופ והעלמות.

E D G Y

New member
ד"ר דניאל דריי עושה לי בחילה באופן

כללי.... לא מבינה איך הוא הפך לחביב המדיה לאחרונה.... ובכלל, מי צופה באודטה הסתומה?????

spooni

New member
תגידי ..דניאל דריי זה ..

הצרפתי הזה ? לא מכירה אותו ..לא צוופה באודטה .

נו, בזה בדיוק הענין...גם אני לא ..

על אודטה אני רק שומעת בדרך כלל כשעשו עליה את הבדיחות בארץ נהדרת בקושי ידעתי במה מדובר. אלא מאי? הימים ימי מלחמה המה והטלוויזיה פתוחה בגלל שלא תמיד שומעים כאן מה קורה. בקיצור, הצצתי לראות את הכיתוביות למטה ואז נגלה לי המחזה המרהיב... הענין הוא, ספון מתוקה, שהמסר הזה לא פרטי לדריי ולאודטה זה מסר ציבורי כללי שמהדהד בעוצמה בכל מקום. תהיו מתוקות, תהיו שפחות , תעמידו פנים שאין לכן צרכים ורצונות ותעופו מהעניים שלנו כשאתן חלשות, חולות, זקנות ומכוערות.

spooni

New member
וכאן מגיעה השאלה הבאה ..

מצד אחד הם לא אוצםי שנתעלק עליהם ונהיה קרציות וכשאנו זקוקות לעזרה אז ...את חזקה ותשתדלי להסתדר לבד. אבל ...הם אוהבים את הכנועות הלא מאיימות ...שכן זקוקות להם אז איך זה מסתדר ? אולי אנחנו סתם מנתחות אותם לא נכון ? סתם טוחנות מים ופשוט הכל עניין של .....אלוהים יודע של מה!!! אני כבר לא יודעת.

באמת אלוהים יודע

ומאחר שגם הוא המצאה גברית , אין לי באמת מספיק הבנה בעניין. הרעיון הוא ספון , שאם אנחנו אדם בוגר שלוקח אחריות על כל צעד, היבט ותוצאה של החלטותיו וחייו, אנחנו זכאיות לתבוע את אותו יחס מהצד השני.

spooni

New member
נכון ..ואין לוותר לאף אחד!

וזה מה שעשיתי אתמול , דרשתי את אותו היחס. אני חושבת שצריך להביא לידיעת הצד השני את הדברים והרגשות והקשיים. גבר לא יודע לנחש (כן ..זו בעיה) צריך לאמר לו ואז הוא יודע ואז הוא פועל ..אם אכפת לו כמובן.

מסכימה איתך

הענין הוא, יקירתי, שצריך גם להבין שיש לזה מחיר. מאחר שכל כך הרבה נשים מוכנות להרוג את אמא שלהן בשביל גבר, את אולי תסתכני בבדידות . החדשות הטובות הן שכשתמצאי מישהו שכן יעמוד בדרישותייך , זה יהיה עניין שווה.

*רק אני*

New member
הבעיה

זה שהם בעצמם לא יודעים מה הם רוצים. אם את יודעת מה את רוצה ועומדת על שלך, זה לא טוב כי הם לא יכולים להפוך אותך למה שהם רוצים. ואם את כנועה ומסורה, קשה להעריך אותך כי במילא את עפר לרגליהם ותעשי הכל בשבילם.

אחריות

השאלה בעניין הזה היא היכן עומדת הגברת והאם היא לוקחת אחריות. גם אם הגבר לא יודע מה הוא רוצה (וקשה לי להאמין שכולם ככה) היא עדיין יכולה לעמוד על שלה, להחליט אם להיות איתו בקשר אות לנתק כלומר,יש לזה מחיר, אך אם מישהי הופכת כנועה ומסורה וכל זה מתוך כוונה לרצות את הגבר שלה, ברור שהוא לא יעריך זאת וברור שהקשר לא יחזיק. צריך לדעתי לצאת מחשיבה דיכוטומית של שולט-כנוע. סדיזם כזה טוב אולי לפרקי זמן מסוימים במרתפים חשוכים. כפי שאמרתי בשרשור למעלה, הכל מתחיל מאותו דפוס חשיבה של: איך לכבוש....

Betterfly

New member
מה שהיא אומרת

זה שרוב הדינמיקות שנוצרות כיום עם בחורים הן או מהסוג הזה או מהסוג הזה, ומעניין מאיפה העיוות הזה בא.

Betterfly

New member
לדעתי

זה חדירה לפי הטבעת של האישה תוך כדי החדרת דילדו לפי הטבעת של הגבר. או לחילופין, שימוש בדילדו דו כיווני כמו בסרט "רקוויאם לחלום".

אוי...נשמע כואב ונורא לא...?

נו טוב. זה מזכיר לי שפעם דיברו על אסלה דו שימושית ומישהי שאלה מה זה אז הסבירו לה שאחרי שמחרבנים שם חופפים את הראש... לא יודעת למה נזכרתי באירוע הזה.

למעלה