בשוונג של הפיתה
Well-known member
בקיצור אתם לא אוהבים מספיק את המדינה אז החרדים מטפלים בנושא כי לשיטתם אין בעיה שיהיו פה רק קברים
נערך לאחרונה ב:
הפיתרון בידי הציונות הדתיתבקיצור אתם לא אוהבים מספיק את המדינה אז החרדים מטפלים בנושא כי אין בעיה שיהיו פה רק קברים
גבר, חפצי חיים לא נשארים כאן, יעני לרבות אם יש להם ילדיםהפיתרון בידי הציונות הדתית
"לא רק שהתורה לא אוסרת על גיוס, היא מצווה עליו"
הבעלים שלהן עשו השנה מאות ימי מילואים, לחלקן יש בנים שגם כן שותפים ללחימה – אבל לצד השליחות והגאווה הן חשות שהעומס מכריע את המשפחה שלהן. כעת כ-2,000 בנות זוג ואימהות דתיות-לאומיות יוצאות בקריאה לחרדים: היכנסו מתחת לאלונקה של צה"ל. ויש להן גם מסר לקואליציה שבה חבר נציג המגזר סמוטריץ': החוק שמעניק...www.ynet.co.il
אתה מחשיב עצמך לחפץ חיים?גבר, חפצי חיים לא נשארים כאן, יעני לרבות אם יש להם ילדים
גבר, אני כבר זקן. אין לי כוח לנוס על נפשי. יעני נותר לחכות לסוףאתה מחשיב עצמך לחפץ חיים?
אם כן למה אתה עוד כאן?
קום תעזוב, אם אתה צריך עזרה עם המזוודות והסעה לנתב"ג רק תבקש.
ובסוף לא מחכה לך כלום רק תהפוך למאכל תולעיםגבר, אני כבר זקן. אין לי כוח לנוס על נפשי. יעני נותר לחכות לסוף
רימות, לא תולעים. כדאי שתכיר לפני שתפגוש.ובסוף לא מחכה לך כלום רק תהפוך למאכל תולעים
אולי זה גם וגם ולאן אתה הולך, למקום עפר רימה ותולעהרימות, לא תולעים. כדאי שתכיר לפני שתפגוש.
תוכל לפנות אליהם כראוי, שלא יעלבו.
לא גם וגם. מי שכתבו את התנ"ך ואת הגמרא, הבינו במדעים רק מה שהיה ידוע בתקופתם.אולי זה גם וגם ולאן אתה הולך, למקום עפר רימה ותולעה
אני מעדיף עולם גשמי עשירובסוף לא מחכה לך כלום רק תהפוך למאכל תולעים
פה בארץ מציעים לך שתחזור לתשובה והם יספקו לך עולם דמיוני עשיר
לא!הפיתרון בידי הציונות הדתית
הבעלים שלהן עשו השנה מאות ימי מילואים, לחלקן יש בנים שגם כן שותפים ללחימה – אבל לצד השליחות והגאווה הן חשות שהעומס מכריע את המשפחה שלהן. כעת כ-2,000 בנות זוג ואימהות דתיות-לאומיות יוצאות בקריאה לחרדים: היכנסו מתחת לאלונקה של צה"ל. ויש להן גם מסר לקואליציה שבה חבר נציג המגזר סמוטריץ': החוק שמעניק...www.ynet.co.il
מספיק כבר עם הצביעותלא!
הפתרון צריך להיות אצל החבלן הראשי , מחריב מדינת ישראל =ראש הממשלה שלך.
הצביעות היא רק שלך ושל אלה שחושבים כמוך.מספיק כבר עם הצביעות
אם מחר תוכל לקום ממשלת שמאל מרכז בשיתוף החרדים
הם ימשיכו לקבל כל מה שקיבלו עד היום ואפילו יותר מזה .
מה אז תגידו?
שזה לטובת המדינה כשמשקללים יתרונות מול חסרונות ?
הצביעות היא נורמה אצלכםהצביעות היא רק שלך ושל אלה שחושבים כמוך.
אֶל הַמִּטְבָּח בָּא זנבהצביעות היא נורמה אצלכם
נשמע שזה על אהוד ברקאֶל הַמִּטְבָּח בָּא זנב
בָּשָׂר מִשָּׁם גָּנַב
הָרְגָה הַמְּבַשֶּׁלֶת
בְּכַף אֶת הַגַּנָּב.
אָז כָּל הַכְּלָבִים בָּאוּ
וְקֶבֶר לוֹ כָּרוּ
וּמַצֵּבָה הֵקִימוּ,
עָלֶיהָ הֵם כָּתְבוּ:
שֶׁ... אֶל הַמִּטְבָּח...
זה נתן זךנשמע שזה על אהוד ברק
אולי בעבר כן. היום כבר הם יעזומספיק כבר עם הצביעות
אם מחר תוכל לקום ממשלת שמאל מרכז בשיתוף החרדים
הם ימשיכו לקבל כל מה שקיבלו עד היום ואפילו יותר מזה .
מה אז תגידו?
שזה לטובת המדינה כשמשקללים יתרונות מול חסרונות ?
השמאל מרכז של היום מעדיף את הערבים על החרדיםאולי בעבר כן. היום כבר הם יעזו
הציונות הדתית לא באמת מתעניינת יתר על המידה בסוגיה הזאת.הפיתרון בידי הציונות הדתית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.