גברים ונשים ואיך משיגים אותם

G007Y

New member
גברים ונשים ואיך משיגים אותם

גברים ונשים שונים מזה ועם זאת הם גם מאוד דומים אחד לשני. כשדנים בנושא כזה כמו נשים וגברים יש לזכות עובדה חשובה מאוד, שנשים מעוניינות בגברים וגברים מעוניינים בנשים, וזה תמיד תקף. גבר טיפוסי שחי בכדור הארץ מחפש 2 סוגים של קשרים, קשרים רציניים או סטוצים. מה שמיחד ומבדיל את הגברים מהנשים זה ההחלטיות של הדברים האלו, גבר יודע תמיד מה הוא מחפש – וזה יכול להיות אחד מ 2 דברים, או קשר רציני או סטוץ, לפעמים הקשר הרציני יהפוך בעיניו לסטוץ או הסטוץ יהפוך לקשר רציני אבל זה תמיד יהיה או זה או זה. כשהיינו קטנים יותר בגיל 15 או 16 לא ראינו את קיומו של הסטוץ כאופציה אמיתית, תמיד חיפשנו קשרים רציניים אבל עם הזמן כשסקס הפך כבר למשהו יותר שגור ופחות רק בסרטים אז האופציה של הסטוץ שאמנם שואבת כל פיסת רומנטיקה מסקס כן התחילה להיות אופציה רציונלית בהחלט. אז איזו נשים גברים מחפשים? אני לא חושב שיש איזושהי הסכמה כללית על מודל שיתאים לכל הגברים, הגברים להבדיל מהנשים הם עם פשוט יותר וברור יותר, גברים יודעים מה הם רוצים, וכשגברים מחפשים קשר רציני הם בוחרים בחורה ויודעים שהם רוצים אותה וילכו עליה וינסו להיות איתה....אני באופן אישי לא אנטי-נשים ואני גם לא אנטי-נשים במה שאני כותב עכשיו אבל לדעתי האישית בגלל עצם הקונצנזוס הזה שבו הנשים נרדפות אחרי הגברים נוצר מצב שבו הנשים מרשות לעצמם לא לדעת מה הן רוצות, אלא "לתת" לגברים לשכנע אותם...אני חושב שלפעמים כשבחורה רודפת אחרי גבר נוצר מצב שבו התפקידים מתהפכים. כשבחור רודף אחרי בחורה עם כן – בשבילו היא מושלמת, הכי מושלמת שיכולה להיות ואין לה חסרונות בעיניו, אם הבחור רוצה קשר רציני הוא יהיה רציני מאוד ויתחיל איתה וינסה להיות איתה, אם הבחור מחפש סטוץ אז הוא ישקר לה, ימרח אותה ויתחמק כמה שיותר מהשאלה הכללית של מה ילך הלאה עם הקשר. עם הזמן והמודרניזציה של ימנו גברים הפכו לחכמים יותר, כיום גברים יודעים שנשים רוצות סקס, לא פחות ואף יותר לפעמים מהגברים, נשים מעצם היותם עם מסובך יותר מהגבר הטיפוסי מחליטות עם זאת לא להראות זאת ולהשתמש בקלף מיקוח שאלוהים נתן להם במתנה וזה – סקס...אבל כשהגבר הטיפוסי מגיע לגיל שבו הוא יודע כבר שנשים לא עובדות עליו והן רוצות סקס בדיוק כמוהו הוא מתחיל לנצל את זה, וכאן נשים נופלות בפח כשהן רוצות קשר רציני אבל הגבר רוצה סטוץ והוא מנצל את הרצון שלהם לסקס כדי להכניס אותם למצב שבו הוא שולט בהם בין אם הן יודעות את זה או לא, בין אם הן רוצות את זה או לא..אז כמו שהגבר הוא הרבה פעמים פשוט מדי ולא משחק מספיק הנשים הן אימפולסיביות מדי...גבר שסוף סוף הצליח להבין שהוא נפל בפח לא ימשיך להיות במצב הזה, אישה לעומת זאת יכולה להישאר במצב הזה הרבה זמן בלי להבין שעובדים עליה תרתי משמע. אז מה האישה מחפשת? אישה לא יודעת מה היא מחפשת. נקודה. האישה הטיפוסית יכולה לדבר ולדבר ועוד לדבר הרבה מאוד על הגבר המושלם והאביר על הסוס הלבן אבל ברגע שהוא יופיע ויסתכל לה בעיניים היא תחליט שהיא לא מעוניינת בו. בגלל שזו לא בחירתה של האישה – לפחות לא באופן ישיר עם מי להתחיל היא בדרך כלל לא בוחרת בחורים. כמובן שיש בחורים שמוצאים חן בעיני בחורות והבחורות רודפות אחריהם הרבה זמן אבל זהו לא המצב הרגיל והטיפוסי. הנשים הם עם הרבה יותר מסובך, הן עצמן לא מבינות את עצמן אז להקשיב להן בזמן שהן מדברות על מה הן אוהבות או לא אוהבות זה מאוד מאוד בעייתי...ברור שאם גבר נאה יבוא אליהם הם יביאו לו סיכוי, אבל אם אני בתור מישהו שלא עשה לה קליק או שהקליק לא היה כזה שהיא קלטה אותו ואני רוצה להשיג אותו בשבילי אם אני לא פועל נכון, זה בלתי אפשרי... אז איך גבר ואישה מתחברים בכלל? אז זה כל היופי של כל הסיפור, גברים שנראים טוב בד"כ לא מבינים איך הכול עובד, בשבילם תמיד היופי שלהם עובד והם לא חושבים יותר מדי כי גם נשים נמשכות ליופי וכן אם גבר יפה נגש אליהן נשים ילכו על זה, אבל אותם גברים שנראים טוב משקובעים בגישה שלהם ולא חושבים מעבר יגיעו so far... איך משיגים נשים?????? אם אתה חושב שהיא מסתכלת עליך והיא מעוניינת בך והיא עושה מה שבנות שמעוניינות בך עושות אז לך על זה, תציע לה לשתות קפה איפשהו תרתי משמע...אבל תזכרו נשים יקרות שגברים לא תמיד יחשבו על קשר רציני וסטוץ נראה בעיניהם אופציה תמיד פנויה...אבל אם אתה פוגש מישהי מדהימה שאתה ממש מעוניין בה אני לא ממליץ לך ללכת עליה, כי יש מספר דברים שתמיד אבל תמיד יכבו בנות: 1. בטחון עצמי נמוך 2. נואשות שני הדברים אגב די דומים אחד לשני...אם אתה מעוניין להתחיל עם בחורה, וללכת איתה לדייט אתה צריך שיהיה לך המון בטחון עצמי, כי אין מה לעשות אבל זה מה שעושה את זה לבנות... אתה צריך בין היתר לזכור כמה דברים חשובים והראשון הוא שיש סיכוי רב מאוד שאתה לא דומה למה שהיא ראתה בטלנובלה האחרונה והיא לא תהיה מעוניינת בך...לכן לדעתי האישית שאם גבר רוצה לצאת עם בחורה לדייט הוא חייב להתחיל איתה בפעם הראשונה שהוא שפוגש אותה כי אחרי זה אין שום סיכוי להסכמה אלא אם כן היא ממש נדלקה עליו ובנות שנראות טוב בד"כ לא נדלקות על אנשים פשוטים...

G007Y

New member
ההמשך

כשאתה פוגש אותה פעם ראשונה ויש לך המון בטחון עצמי שזה חשוב ביותר אז היא לא רואה בך המון חסרונות וזה שאתה מעוניין בה בשבילה זו זכות ואתה גם צריך לדבר איתה לא בצורה נואשת כאילו האם תועלי בטובך לצאת איתי, אתה חייב לתת לה הרגשה שאתה נותן לה סיכוי ולא שאתה מבקש סיכוי...אל תהיה שחצן אבל זה חשוב... בכל אופן, המצבים האלו הם קשים וב"כ לא קורים אז מה בד"כ קורה?? הסוד הוא שהיא תהיה מעוניינת בך ואז אתה מציע לה... אז בוא אני אנסה לפשט את כל מה שאמרתי עד עכשיו כי זה יכול להיות קצת מסובך...קודם כל כשאתה – גבר טיפוסי – פוגש בחורה אתה צריך להבין שכדי שהיא תסכים היא חייבת להיות מעוניינת בך אחרת היא לא תתן לך סיכוי...אז אם זו פעם ראשונה היא יכולה להיות מעוניינת בך...בכל אופן אתה צריך להיות אדיש, כי אדישות זה הכי חשוב, ברגע שאתה אדיש אבל אתה מראה התעניינות אתה מקבל התעניינות ממנה, אתה חייב להיות רגוע ומלא בטחון עצמי...היופי של הכל בא לידי ביטוי כשאתה מבין שהאדישות שלך והרמיזות שלך גורמות לה להיות מעוניינת בך, עצם זה שאולי על ההתחלה היא לא מתה עליך אבל גם אתה לא מתת עליה, ואתה תמיד שם ואתה מלא בטחון עצמי היא רוצה להכיר אותך יותר ורודפת אחריך בלי להרגיש היא מתחילה להיות ממש מעוניינת בך, הולכת כל הזמן אליך – אתה חייב לתת לה להרגיש שגם אתה הולך לקראתה...בסופו של דבר את חייב לתת לה להרגיש שהכל זורם לבד כי אם אתה מציע לה לצאת, שכן הפעולה הזאת, כבודה במקומה עובדת רק אם אתה פגשת את הבחורה באותו רגע ואתה לא תראה אותה יותר...אבל זו מישהי מהעבודה או ממקום אחר אתה צריך לתת לה להרגיש שהקשר שלכם זורם לבד ולא נדחף על ידיך או על ידי כל דבר אחר, כי אם היא תרגיש שאתה ממש מעוניין היא תלך אחורה ותתחיל לחשוב, וכשבנות חושבות אתה לא יודע מה עלול לצוץ. אז ברגע שהיא מעוניינת בך – אתה מנשק אותה, או אתה מציע לה לצאת בכל מקרה נוצרת האשליה המעניינת כאילו אתה היית מעוניין בה אבל בעצם היא זאת שהייתה בידיים שלך. ואתה בתור גבר צריך להציע לבחורה לא כדי לשאול אותה אלא כדי לצאת, כשגבר מציע למישהי לצאת זה צריך להיות אך ורק כשהוא כבר יודע את התשובה, כי אם אתה יורה לאוויר אתה אף פעם לא תפגע...בנות לא יודעות מה הן רוצות, הן נמשכות לבטחון עצמי והן נמשכות לזרימה טבעית ולרומנטיקה...הן בעצם נותנות לך לשכנע אותם, או במקרה מסוים לעבוד עליהם, אם הצלחת לעבוד עליה ולגרום לה להיות מעוניינת היא שלך, אבל האשליה הכללית שהיא מחליטה היא לא כל כך נכונה, מה שנכון הוא שיש המון משחק, ברגע שאתה מראה את הרגשות שלך אתה נופל, אתה חייב תמיד לדעת שנשים אוהבות רומנטיקה וזרימה וגברים יותר פשוטים... בהצלחה לכולם ושבוע טוב

magenta73

New member
בהתחלה רציתי לכתוב משהו בסגנון

שכ"כ הרבה שטויות במקום אחד כבר מזמן לא קראתי, אז הסתכלתי בכרטיס וראיתי את הגיל שלך... מה שעשה לי קצת עצוב שכבר עכשיו אתה נכנס לסטיגמות כאלו. העולם אינו שחור ולבן. יש בו הרבה משתנים. אין נוסחאת פלא. כל מה שיש... זה לשחות עם הזרם ולהנות.

nisk

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד לך שקראת

אני ראית את הכמות וסגרתי

Vdrums

New member
שהיינו קטנים יותר בגילך 15-16?

את זה אומרים בגיל 30 לא 18...

G007Y

New member
חח

זה מצחיק אותי איך כולכם מתחבאים מאחורי גיל כאמצעי הגנה במקום לכתוב דברים שהם קשורים למה שאני כתבתי.... אז אמנם אני בן 18 אבל אני מסתכל על אנשים בני 30 וביננו אני חושב שאני בוגר יותר במחשבה שלי מאשר חלק גדול מאוד מהם ובין היתר אני לא חושב שהדברים משתנים כל כך הרבה בין הגיליים אולי חוץ מגיל 30 ששם כבר כולם נואשים...

Vdrums

New member
אין קשר. פשוט לכתוב בגיל 18

שהייתי בן 15 זה די מגוחך. עם כל הכבוד (ולא שאני מבוגר כל כך) מעבר לעניין הזה כתבת די הרבה שטויות, כל ענייני הגבר יודע מה הוא רוצה וכו'. מלא הכללות ודעות קדומות וסטיגמות. צא מהבועה, כמו שכתבו לך לפני, זה לא שחור ולבן.

G007Y

New member
אני באופן אישי

אני די מצטער שכתבתי את ההודעה... ואל דאגה אני לא אחזור על הטעות הזו יותר וזה כל מה שיש לי להגיד לך...

Vdrums

New member
אין מה להצטער. רשמת מה שאתה

חושב/מרגיש. זה שאני או אנשים אחרים מסכימים או לא, זה כבר משהו אחר. זה פורום, יש תגובות לכאן ולכאן.

אתה לאצריך להצטער זו לא מתקפה

תנסה לקחת את מה שאמרו לך ולחשוב עליו. אני מקווה שתגלה שיש נשים וגברים בחוץ שלא מתאימים לריבוע שיצרת, שיש מגוון מלא של אנשים וכל אחד מיוחד בצורה שלא. (אני מתחילה להשמע כמו המורה תקוה...
)

magenta73

New member
../images/Emo12.gif נואשים?

טוב, אני הולכת לקפוץ מהחלון... שלום לך עולם אכזר...

magenta73

New member
עם כל הסיפורים בזמן האחרון

על אנשים שרוצים להתאבד, קופצים מחלונות, ונוחתים על אחרים... את בטוחה שאת רוצה???

duduamar

New member
המחשבה הזו תמיד עוברת בראשי

אבל אז אני נזכר שאנחנו גרים בבית קרקע במושב, והחלון הוא מקסימום בגובה 1 וחצי... ככה שאפילו יד אני לא אשבור, אז אין טעם...

../images/Emo6.gif

חשבת להיות סטנדאפיסט חמוד?! כמה שטויות בקטע אחד! כמה מגוחך שבגיל 18 אתה חושב שאתה יודע כל-כך הרבה על החיים, אבל בעצם יש לך עוד כל-כך הרבה ללמוד! צא מהסרט שלך! אתה לא יכול לחלק אנשים לשתי קבוצות ולהחליט שכל קבוצה מתנהגת בצורה שונה, וכל האנשים שבה הם אותו-דבר!!! יש כל מיני אנשים. כנראה שעדיין לא הכרת מספיק.

למעלה