גברים חושבים שהם כל כך חכמים...

גברים חושבים שהם כל כך חכמים...

מכירים את אלה שכותבים להם מאמרים שוביניסטיים מחולקים לסעיפים ואח"כ מפיצים אותם במייל? ובכן, קיבלתי אחד מהם ולא יכלתי שלא להגיב. הנה המייל ומייד לאחריו, קישור לתגובה: מגילת העצמאות של הגבר 1. תלמדו לתפעל אסלה. אתן ילדות גדולות , תורידו אותה. אנחנו צריכים אותה למעלה ,אתן צריכות אותה למטה, ככה זה. אתן לא שומעות אותנו מתלוננים על זה שהיא תמיד למטה. 2. בשבת יש כדורגל. מדובר בשעתיים ברוטו. יש בשבוע 168 שעות. אם רבת עם אמא שלך, אתן תהיו מסוכסכות גם בעוד שעתיים. 3. בכי הוא סחיטה. 4. "אני הולכת לאמא שלי" זה לא סחיטה (זה כן אבל היא לא עובדת). 5. אם את רוצה משהו, תבקשי. בואי נבהיר זאת : רמזים דקים לא עובדים! רמזים ברורים לא עובדים! רמזים בעובי של עומרי שרון לא עובדים! פשוט תגידי מה את רוצה. 6. זה שהחברות שלך אומרות שאת צודקת, עדיין לא אומר שאת צודקת. 7. "כן ולא" הן תשובות מספקות לרוב השאלות. 8. תבואי אלינו עם בעיה רק אם את רוצה שנפתור אותה. זה מה שאנחנו יודעים לעשות. בשביל תמיכה רגשית יש לך את החברות שלך. 9. לא בבוקר! לא משנה מה רק לא בבוקר. 10. אם כאב ראש נמשך יותר משבוע, לכי לראות רופא. 11. אין דבר כזה כאב ראש שמופיע רק בלילה. 12. "חולה מין" הוא אדם שרוצה סקס פחות מפעמיים בשבוע. 13. אם את רוצה "שנהיה יותר רומנטיים", תתחילי בזה שתלבשי ביריות, חוטיני ממשי, נעלי עקב וחזיית תחרה שקופה. 14. קחי בחשבון שהביטוי "אנחנו צריכים לעשות יותר דברים יחד", כולל ביליארד, פוקר סטריפ וכדורגל. 15. אנחנו מעדיפים לשחק שש בש עם החברים שלנו. לספור מהלכים באצבעות זה לא חינני. 16. כל דבר שאמרנו לפני שישה חודשים ומעלה, אינו תקף בזמן ויכוח. למעשה, כל הערה שהערנו בטלה מתוקף לאחר שבעה ימי עבודה מלאים. 17. אם נדמה לך שאת שמנה, את שמנה. אל תשאלי אותנו. 18. השמלה שנראית יותר טוב היא זו שאת לובשת כרגע, אנחנו רוצים לצאת כבר. 19.במסיבות בגן של הילד את רוקדת איתו, אנחנו מצלמים. 20. אם הכרחת אותנו לבוא איתך, אל תשאלי כל הזמן "אתה נהנה?" תחיי עם התוצאות של מעשייך. 21. גברים לא מסתכלים על נעליים. זה למטה מדיי. 22. אם אפשר להבין משהו שאמרנו בשתי דרכים, ואחת מהן גורמת לך להרגיש עצובה או כועסת, התכוונו לדרך השנייה. 23. את יכולה לבקש מאיתנו לעשות משהו, או להגיד לנו איך לעשות את זה. לא שניהם. אם את יודעת יותר טוב מאיתנו איך לעשות את זה, תעשי את זה בעצמך. 24. אם זה מתאפשר, תגידי מה שיש לך להגיד בזמן הפירסומות. 25. התחתנו, לא התעוורנו. 26. בסרטי אקשן, לא איכפת לנו איך הגיבורים משחקים. 27. אנחנו אוהבים פורנו. תחיי אם זה.
לתגובה שלי

Vdrums

New member
יש גם כאלה בכיוון ההפוך.

והאם כל זה היה כדי להביא אותנו לקומונה שלך?

השאלה שאת צריכה לשאות את עצמך

יא לא מדוע יש גברים שובינסטים שכותבים דברים אידיוטים כאלה. אלא : למה אני מוצאת את עצמי מתרגזת כל פעם מחדש בגלל הדברים האלה ? מה בדיוק מושך אותי כל הזמן דווקא לגברים האלה....ולא לאחרים...

שאלות לא רלונטיות.

אני לא מתרגזת כשאני קוראת דברים כאלה, זה מצחיק אותי משום שדברים כאלה נכתבים מתוק תחושת חולשה של ה"גבר" שחש שהוא בעמדת מיעוט. גבר שמרגיש חזק אינו זקוק לכתוב שטויות כאלו על מנת להרגיש טוב עם עצמו, הגברים שכותבים את זה הם דווקא הנמושות והבתולים שהמין הנשי מדכא. אני מוצאת גברים שחושבים בצורה כזו כדוחים ולעולם לא אתקרב לאחד מהם, ולא רק אני, כל הנשים חושבות כמוני ולכן שוביניסטים ידועים גם כמביאי ביד גדולים. מחקר שנערך בקרב שני המינים: לקחו 5 נשים והלבישו אותם כגברים, הוסיפו להם זיפים, גזזו את שיערן לתספורת גברית. כשהנשים ראו את התוצאה, כולן סיפרו שהן מרגישות כאילו שהכוח שלהן ניטל מהן והן מרגישות חסרות תועלת וחיים. לעומת זאת - לקחו 5 גברים סטרייטים לחלוטין והלבישו אותם כנשים, סידרו להם שיער ארוך ואיפרו אותם יפה. הגברים שהביטו בראי טענו שהם פתאום מרגישים חזקים יותר, שיש ביכלתם לרמוס ולהרוס. מסקנה: אתם כותבים מאמרים כאלה עקב תסכול ארוך שנמשך לאורך שנים מפני שלמרות השרירים שלכם אתם יודעים היטב שאנחנו בעצם המין החזק וגם היפה. פששש.. בטח חרא של הרגשה.. היי! אולי תכתוב עוד מאמר? זה יגרום לך להרגיש יותר חזק. אם לא במציאות לפחות על הנייר הא?

MASSIVE E

New member
ביצ'ס ביצ'ס אני מבקש..

זיינתן לי את המוח כבר..הסיבה היחידה שניתן לכם פה כשישתבך שמו ברא אתכן זה כדי שיהיה לנו מקום איחסון זמין לשפיך..אז בלי לדבר יותר מדי.. אני רעב בדיוק הקלטתי שיר..אז תשתמשו בשכל שיש לכן למטרה שהוא נוצר וזה הנהגת המטבח.. אז ככה אני רעב ורוצה שיהיה על הצלחת שלי משהו שעשה פעם "מווווווווו" ורוצה עם זה בירה קרה ופרלמנט לאחר כך.. אז תתחלקו לקבוצות ותתחילו להתארגן במקום לזיין את המוח.. נו אתן עוד פה ביצ'ס?????????

איילוש ממוש נשמתי ../images/Emo23.gif

ישתבח שמו, לא ישתבך שמו. משהו שעשה פעם מוווו, בירה קרה ופרלמנט???? נשמע נהדר! תכין, אני בדרך!

MASSIVE E

New member
וואלה צודקת ...

קשה להתרכז במה שאתה כותב כש6 אנשים על הראש שלך במסנג'ר ובאיסיקיו

MASSIVE E

New member
אם את רוצה אני אעזור לך...

הולכים לחנות קונים בשר מבשלים אותו קונים בירה וסיגריות ומגישים את זה חם..אל תגידי שאני לא מתחשב תראי כמה עזרתי..

אין כמוך.

רואים מה זה גבר אמיתי? שיודע איך לבשל ולהגיש! רק חבל שאתה מגיש בירה וסיגריות חם.

MASSIVE E

New member
לא יודע פשוט נתתי הוראות..

שמעי אני לא יודע מה מגישים חם מה מגישים קר כי יש תמיד ביצ' כמוך שמגישה מה שצריך מתי שצריך..כמו שבורא עולם תכנון כשהוא ברא את העולם.. אם היית יכולה להכניס את היד למכנסיים במקומי במזן שא תמבשלת אז בכלל היית מושלמת..

ביצ' כמוני??????????

ביצ' כמוני????????????????????????? בונא אייל נסחפת. זה כבר הפסיק להצחיק. תרגיע ומהר!

אההההההההההה עכשיו אני מבין...

יש פה עוד אחד שקוראים לו אייל..... האלו ! תתחילו לשים לב !

Vdrums

New member
לא ממש. אבל זה די מטופש לכתוב

פרטים אחרים בכרטיס. עלוב משהו...

למעלה