גברים יקרים,באתי להפריח(גם פה)מיתוס

גברים יקרים,באתי להפריח(גם פה)מיתוס

משיחתי האחרונה עם חבר דיי קרוב שלי הגעתי למסקנה שרובם הגדול של הגברים חושב שנשים נהנות פחות מסקס.. אז זהו..שלא ! זה לא שגברים אוהבים סקס יותר מנשים אלה שבפועל גברים מבטאים יותר חשק מיני מנשים,פחות מסתירים ומסווים את החשק שלהם.. הם תופסים זאת כחלק מהגבריות שלהם. לעומתם נשים לא רואות בחשק המיני שלהן משהו להתגאות בו,לעיתים אף להפך. אז גברים.. גם אנחנו אוהבות סקס ! ולא גברים..אל תתחילו לשלוח לי מסרים אני לא מחפשת סקס..אני פשוט אומרת שאני אוהבת סקס !

shirany

New member
למרות שביקשת לא

לפוצץ לך את תיבת המסרים אני חושבת שהיא כבר מפוצצת

AlteX

New member
ויש אפילו גברים...

שמבטאים את המיניות שלהם פחות מנשים בגלל אלף ואחת סיבות, ויש גם גברים שאוהבים סקס פחות מנשים מסויימות, ואולי אפילו מרוב הנשים. יצא לי לשמוע על כל מיני זוגות, והיו גם כאלה שבהן האישה היתה זו שהיתה מתוסכלת מכך שלגבר לא היה חשק לזה יותר מפעם ב... אז כמו בכל דבר, יש מכל וכל... מאוד תלוי בסביבה בה האדם גדל, כנראה, ואולי גם בגנים.

יש תקווה!!!!!..לא כולכן מתחסדות....

קבלי זר פרחים ענק ,כהוקרה לכנותך הנדירה. ועוד זר לאומץ ליבך הרב. וזר שלישי שיסוכך עלייך מההתקפות הממשמשות לבוא עלייך מנשות הפורום. ורביעית, היי סמוכה ובטוחה כי אגן על חירות התבטאותך בחירוף לשון.

Sefy

New member
יש תקווה!!!!!..לא כולם שובניסטים...

מאצ'ואיסטים ששונאים נשים עצמאיות שמסוגלות לחשוב לבד.

לספי...מאחר ותגובתי נמחקה עלידי....

מנהלת הפורום, הרי לך גרסה שונה במעט. א.הפרובוקציות הזולות שלך כלפי, מאוסות בעיני,אנא חדל להגיב לכתיבתי. ב.למען הסר דאגה מליבך החושש,אבהיר כי אין אני מהווה כל איום על מעמדך בפורום זה וגם בכלל.....שכן בעיני אינך מודל לחיקוי. ג.זאת היא פנייתי האחרונה אליך ואל קיומך כאן,אנא חדל מהתגרויותך הבוטות ד.כולי תקווה כי מנהלת הפורום לא תנהג איפה ואיפה, ותקפיד על איזון הוגן בניצול כוחה המנהלתי.

Sefy

New member
חבל שהיא מחקה, כי לא ראיתי

א. אתה שובניסט, זה לא פרובוקציה, זו מציאות שקשה לך להתמודד איתה. זה פורום, אני יכול להגיב למי שאני רוצה, יש לך בעיה ? אז אל תכתוב יותר. ב. אין לי שום מעמד, וזה בסדר אתה מודל לחיקוי רק למצ'ואים ולשובניסטים ככה שאתה ממש לא מיוחד ב"דעות" שלך. ג. שום דבר לא בוטה אצלי, אבל חבל שמחקו את התגובה שלך, אז כולם היו זוכים לראות את הפרצוף האמיתי שלך, שובניסט מגעיל. ד. אני סומך על המנהלת יותר מאשר עליך, כי לשובניסט כמוך, כל אשה בדרגת ניהול זה איום.

נעמייה

New member
לא הבנתי

"זה לא שגברים אוהבים סקס יותר מנשים אלה שבפועל גברים מבטאים יותר חשק מיני מנשים,פחות מסתירים ומסווים את החשק שלהם" אל תפריחי פה הכללות לאויר מי אמר שבפועל גברים
מבטאים יותר חשק מיני מנשים
ופחות מסתירים ומסווים את החשק שלהם מנשים ???

בפועל...

יש הרבה נשים, שמבטאות את החשק המיני יותר מגברים. יש גברים, שהחשק המיני שלהם הוא אדיר, אבל אין גברים נימפומנים. נשים נימפומניות לא יכולות שלא לבטא את החשק שלהן. מאז סוף שנות ה-60 נשים כבר הפסיקו להסתיר וגם להתחיל בגלוי עם גברים לסקס בלבד. תשאלי את ד"ר רות וסטהיימר, הסקסולוגית, היא כתבה את הדברים האלה בספר שלה.

למעלה