אוקיי - אכן ציינת נקודות יפות :
יש האומרים כי לשכב עם בחורה שמנה - זה כמו לרכב על טוסטוס - נורא כיף אבל פאדיחה עם החברים תופסים אותך. מכיוון שהשאלה היתה מופנית אליי - אני ארשה לעצמי לענות את דעתי הכנה : אני אישית עברתי את הגיל בו אני בוחר את הסובבים אותי לפי רמת הרייטינג שלהם או נכנע ללחץ חברתי כזה או אחר. בסוף יום, בלילה בלילה - כשאף אחד לא רואה אתה נותן דין וחשבון לעצמך ורק לעצמך - כך שדעת הסובבים יכולה להיות כזאת או אחרת - אך אני זה שיחיה עם הבחירות שלי. אם אותה בחורה תעניין אותי כאדם, תהווה בת זוג מעניינת לשיחה, תהיה בראש טוב ותהיה פרטנרית טובה לסקס - מה אכפת לי מה יחשבו עלייה החברים שלי ? כמובן שלהורים תהיה השפעה מסויימת - אך לבחור לי עם מי לבלות ? סיימתי מזמן את כיתה ג' - למרות שאני יכול להבין את אמא שלי שתרצה שלנכדים שלה תהיה אמא בריאה, אך עדיין - אני זה שיחיה את החיים האלה. חברים - ד"א - הם אלה שנשארים איתך ולא משנה כמה לא נעים או קשה יהיה - כל השאר - נמצאים שם רק שנוח וקל - אם הם יבחרו "לסנן" אותי - כנראה שאולי עדיף כך. כך שלסיכום - מגבלה גופנית היא זו שאנו הופכים למגבלה ומשלבים את חיינו סביב המגבלה הזאת. שוב - מקווה שתשובות אלו היו ברורות יותר.