גברים יקרים, מקרה חם לפיעונכם:

• פותח הנושא fruty
  • פורסם בתאריך

fruty

New member
גברים יקרים, מקרה חם לפיעונכם:

יש לי ידיד שאני מכירה כבר קרוב לשנה.(עבדנו פעם ביחד.) בחצי השנה הראשונה שהכרתי אותו היה לי חבר ולמרות שהידיד הזה רמז לי שהוא רוצה אותי , לא הלכתי איתו בגלל החבר הקודם. עכשיו, לפני כחצי שנה אני נפרדתי מהחבר הזה, ולאותו ידיד כבר הייתה חברה רצינית. עכשיו, הוא טוען שהוא כבר לא רציני עם בחורות. ככה, שאין לי מושג מה הסיפור האמיתי שלו. עכשיו, אני דלוקה עליו אש. ומתה לשכב איתו. אנחנו כל הזמן מחליפים בינינו מבטים של חדר מיטות. וגם פלרטוטים... עכשיו, הוא רוצה להכיר לי שני חברים שלו לקשר רציני. (אחד מהם אני כבר מכירה הוא נחמד, אבל אני לא כל כך מעוניינת...) והידיד הזה שלי גם יהיה איתנו באחת מהפגישות בבית קפה. עכשיו, אני לא יודעת מה לעשות , כי אני דיי מאוהבת בו ואני מתה להכנס איתו למיטה... כל המכרים המשותפים שלנו צוחקים על זה שאנחנו מאוהבים ולא יודעים לתקשר! אבל, אני לא יודעת מה הוא רוצה! מה הוא רוצה לעזעזאל??? אני מפחדת לעשות צעד שאולי יפיל את כל הידידות שלי איתו!

magenta73

New member
כמה עכשוים, אלוהים ישמור...

תראי, בגדול, ואת זה כבר כתבתי לך בפורום אחר יש הבדל בין מאוהבת בו לבין לרצות לשכב איתו. ויותר בגדול, איזו ידידות את בדיוק לא רוצה להרוס? את הידידות המאולתרת שלכם?... ידידות, אמיתית היא אפלטונית. כאשר יש צד אחד שמרגיש מעבר, זה כבר לא ידידות, יש כאן אינטרסים מסויימים, רצון לעוד... כך ש... בגדול... את לא לוקחת סיכון בלהרוס משהו, כי המשהו הזה לא באמת קיים. כלומר, הוא קיים, אבל הוא בעצם מסיכה שכזאת, שמסווה על הרצונות והרגשות האמיתיים שלך... ועכשיו, כפי שביקשת, נתן לגברברים לענות...

fruty

New member
עכשיו ולעניין! את דיי מגזימה!

ברוב קשרי הידידות אחד רוצה יותר את האחר ומצפה ליותר. ואז הוא סובל, ולכן מתרחק ואז הקשר מתפרק לגמרה. לא קל היום למצוא קשרי ידידות שבאמת יחזיקו שנים. למרות שאת האמת יש לי כמה ידידים שאני מכירה כבר שנים. אבל אני יודעת שאם הייתי רומזת להם שאני מעוניינת, הם ישר היו רוצים יותר מזה, כי אני מרגישה שהם נמשכים אליי. טוב, אני לא מחזיקה בד"כ קשר עם גברים שאני יותר רוצה מהם כי אז זה פשוט בלתי נסבל בשבילי. ככה שאפלטוני לגמרה, קשה לי להאמין שיש דבר כזה!! לא בעולם החומרי הזה, בכל מקרה. אולי במקסימום יש - סמול טולק ביחסי עבודה ואז נוצרים קשרים שקרובים לזה.

shaniza

New member
תראי

את צריכה להחליט מה את באמת רוצה- להיות ידידה שלו להיות בת זוג שלו או סתם להיכנס איתו למיטה (יענו יזיזה) אחרי שתחליטי ... אין לך ברירה אלא לעשות את הצעד המתאים. הסיכון הכי גדול הוא במידה ואת רוצה להיות בת זוג שלו אבל במידה ואת רוצה להיות בת זוג שלו... את חייבת לקחת את הסיכון.

למעלה