גברים יקרים, רעיון למתנה לחג

lucky me

New member
גברים יקרים, רעיון למתנה לחג ../images/Emo6.gif

שלום לכולם, נעים מאוד, אני תותי, וקוראת את הפורום כבר כמה זמן, והחלטתי גם לכתוב...... יש לי שאלה - יש לי חבר כבר כמה חודשים, ואין לי מושג מה לקנות לו לחג.. יש לו הכל, וכבר קניתי לו בושם, חולצה, יצאנו חופשה. חשבתי אולי לקנות לו ספר יפה, רצוי משהו מצחיק/משעשע,כי הוא לא כ"כ בקטע של ספרים. או.קיי אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם, תותי

mayday

New member
רעיון למתנה

מה עם DVD של הופעת מוזיקה של הלהקה שהוא אוהב ?? יש מלא ישראלים ולועזיים מה עם DVD של יצפאן ?

lucky me

New member
אין בעיה של תקציב...../images/Emo9.gif

אבל בכל זאת אני לא רוצה מתנה יקרה מאוד... עד 150 ש"ח. משהו מוחשי, כל רעיון יתקבל.

נעמייה

New member
איך אפשר להגיד

שאין בעיה של תקציב.. ובאותה נשימה לומר שלא יעלה על 150 ש"ח???? לי דווקא יש רעיון נפלא, אבל כזה שדורש תקציב.. כזה שטומן בחובו אהבה גדולה.. רצון להשקיע... וכמובן יכולת כספית... סוויטה במלון הילטון (או כל מלון מפואר אחר..), ג'קוזי בחדר, פינוקים מוכנים מראש - מגבות רכות, שוקולדים בסלסלה... מוזיקה שקטה שמביאים מראש + המים החמים בג'קוזי שגם יהיו מוכנים מראש (כמובן עם מלא שמנים ומלחים..), על שולחן קטן יעמוד לו יין אדום עם שתי כוסות.... ופרח אדום... סופשבוע מופלא... מה צריך יותר מזה??? אחחחחח חבר שלי הולך ליהנות...

lucky me

New member
הו, הו ,הו..... ../images/Emo6.gif

קודם כל אחלה מתנה, אבל בשביל מתנה לחג לדעתי זו השקעה מדי. היינו לפני שבועיים בחופשה בטורקיה, ואני בחורה בת 21, כך שאולי אין בעיה של תקציב זה אינדיוידואלי, בשבילי 800 ש"ח מלון הילטון, זה לאירוע, למתנה מיוחדת יותר... התכוונתי שיש תקציב, אבל תלוי במתנה.. עם מתנה כזאת, מה אני אקנה לו ביום ההולדת שלו?
מכונית?
אז אולי רעיון למתנה צנועה יותר, סמלית, משהו מיוחד לא חייב לעלות הרבה כסף, אבל כן רוצה מתנה חומרית, אשמח לשמוע עוד הצעות. עד תקציב של 150 ש"ח.

lucky me

New member
נחמד, מפתיע, אבל לא חומרי......./images/Emo4.gif

תודה לכם על התגובות וההצעות מתנות יפות, אבל לחג אני רוצה לקנות לו מתנה חומרית, משהו לגוף, לחדר, משהו מקורי, יש רעיונות?

יש בקניונים..

כל מיני דוכנים של כל מיני ברכות על גבי תמונות,מגבות,מצעים וכדו'.. זאת יכולה להיות ברכה שלך אישית או משהו שהוא מוכן מראש.

lucky me

New member
נשמע כבר הרבה יותר טוב../images/Emo140.gif

אני אלך לקניון הערב לחפש מתנה יפה, תודה לכם.

למעלה