גברים ישראלים בדיחה מהלכת!?.......

onlytuti

New member
גברים ישראלים בדיחה מהלכת!?.......

ראיתים במוצ"ש את התוכנית "קחי אותי שרון בערוץ 2.מרוב הפרסומות לא רציתי לראות את זה.אבל מתוך שעממום וסקרנות ראיתי את הסוף, הגברים שם היו כאלה "יפה נפש" שבא לי להקיא,חבל שהם לא כאלה במציאות אני לא מעוניינת לצאת יותר עם ישראלים הם שובניסטים מגעילים,כל אחד שנראה "טוב" חושב את עצמו מיליון דולר$$$,אפשר לחשוב..... הייתי בארהב",וגם בלונדון,האנשים שם מנומסים ולא אומרים הכל בפנים, כאן הישראלים ללא כל טיפת בושה אומרים כל מה שיש להם בפה מבלי לחשוב על ההשלכות,(גם לבנות כאן לא חסר), בקיצור ולעניין עדיין להיות לבד,או לצאת עם אירופאי

DrorCh

New member
את רדודה

כל מי שנראה טוב חושב את עצמו מיליון דולר ? יש לי טיפ חינם בישבילך אולי תנסי לצאת אז עם מישהו שלא נראה טוב ? לא חסרים בחורים סופר רגישים וסופר נחמדים שמה לעשות לא נראים כמו טום קרוז אז רק בגלל מראה חיצוני את פוסלת אנשים ? במקום לפסול ערסים כי הם נראים טוב בעינייך ?! אוי הרדידות

onlytuti

New member
אני לא רדודה!!!!!!!!!!

התכוונתי שיש הרבה אנשים שתופסים מעצמם(אפילו שהם מכוערים) כוונתי שכל פליצה תופס מעצמו,אני לא פוסלת אף אחד לפי המראה שלו,האישיות יותר חשובה!!!!!

DrorCh

New member
אני מתנצל

אני לוקח את זה בחזרה. בכל מקרה ישנם לא מעט בחורים באמת טובים ובאמת על רמה בארץ שלנו נכון שיש המון ערסים מלאי גאווה עצמית ובטחון עצמי מופרז אבל לא כולם כאלה והם אפילו לא הרוב. ישנו רוב דומם אחר.

sweetdreams

New member
נשים ישראליות, בדיחה מהלכת!

קחו לדוגמא את השרון הזאת, מה הקטע שלה? לא מסוגלת למצוא בחור בכוחות עצמה אז היא צריכה שיבחרו בשבילה חבורת גברים שנראים כמו בובות פלסטיק כאלה ששמים בחלונות ראווה של קסטרו, יתחנפו אליה קצת, יפנקו אותה, יחמיאו לה, יזכירו לה כמה היא יפה חמודה מקסימה ומושכת ויתחננו שתיקח אותם. איכס!! טוב, אז אחרי שסיימתי עם ההכללות עכשיו לתגובה הרצינית יותר: לא ראיתי שום דבר מהתוכנית הזאת חוץ מהפרומואים שלה אבל נראה לי שזה מאוד עצוב להשוות את המשתתפים והמשתתפת לכלל האנשים, וגם קצת לא הוגן! ומי שרדוד בכל הסיפור הזה הם רק כל המגוחכים האלה שמוותרים כל כך בקלות על הכבוד העצמי שלהם בשביל זמן בטלוויזיה. אהבה הרי לא תצא להם מזה. בדיחה מהלכת!

Vdrums

New member
תוכנית עלובה ביותר

לאיזה רמה אנשים מגיעים בשביל קצת פירסום והרבה כסף. עלוב, עלוב מאוד.

לא בדיוק מסכימה עם כולכם.

אתם מביטים על התוכנית בצורה מאוד שלילית. לא ראיתי את התוכנית ואין לי יותר מידי מושג מה הולך שם חוץ ממה שקראתי פה ומהפרומואים, אבל.... זה שהשרון הזו משתתפת בתוכנית לא אומר שהיא לא מסוגלת למצוא לעצמה גבר. ואני גם לא חושבת שזה עניין של כבוד. בנינו, אם זה לא מזיק, למה לא לעשות שטויות לא מזיקות למען הרבה כסף וקצת פרסום?
ומעבר לזה, אני חושבת שזה דיי משעשע. הרי גם 'דאבל דייט' היא תוכנית שידוכים, אולי במתכונת שונה במקצת אבל עדיין. ואני לא מוצאת בה משהו משפיל עד כדי כך. כן, יש בזה משהו מעליב שאני צריכה להגיע עד לטלוייזיה למצוא בן זוג [ועוד נופלים שם כל מיני מוזרים
], אבל למה לא? אותי זה משעשע.

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

"ישראלים הם שוביניסטים מגעילים"???? איזו הכללה גסה! ואני לא מבינה מה כל כך מקסים שז\ה שאנשים לא אומרים לך דברים בפנים? אני דיי בעד כנות. להגיד דברים שצריכים להאמר. אין מה לעשות, אנחנו עם עממי...

למעלה