בשוונג של הפיתה
Well-known member
יעני, מיד הנחתי צדקה איפשהו
איש מעולם לא ראה את הקב"נ שלך, אפילו לא הנביאים, אפילו לא משה בסיני, פשוט מפני שהוא מופשט, אימטריאלי, מחשבתי בלבד...יעני, מיד הנחתי צדקה איפשהו
זה נכון אבל שאנשים במצב רוחני מסוים הם רואים אותו בדמות ש"מדברת"/מתחברת אליהם הכי הרבה.איש מעולם לא ראה את הקב"נ שלך, אפילו לא הנביאים, אפילו לא משה בסיני, פשוט מפני שהוא מופשט, אימטריאלי, מחשבתי בלבד...
לְמָה כוונתך במלה "רוחני", ל- windy או ל- spiritual?זה נכון אבל שאנשים במצב רוחני מסוים הם רואים אותו בדמות ש"מדברת"/מתחברת אליהם הכי הרבה.
spiritualלְמָה כוונתך במלה "רוחני", ל- windy או ל- spiritual?
הוא מתכוון למצב שבו יורדים מהפסים, מפסיקים לראות אדנים ומתחילים לראות רק פרחים, פרות ופרפרים...לְמָה כוונתך במלה "רוחני", ל- windy או ל- spiritual?
בהחלט הייתי ממליץ לחלק מהם שייראו קב"נאיש מעולם לא ראה את הקב"נ שלך, אפילו לא הנביאים, אפילו לא משה בסיני, פשוט מפני שהוא מופשט, אימטריאלי, מחשבתי בלבד...
את מי אתה מנסה להצחיק?
את מי אתה מנסה להצחיק?
גברים, נסחפתם ואני רציני, כי יש ענינים שאני לא מתעסק (רחמנא ליצלן) ועושה מה שצריך לפי התורה, יעני אטבריאן חווה התגלות בבשר או עלייתו של מישהו לשמיים, אז זה מחייב צדקה, אל תתקמצנו. אני מכבד אותה, פשוט חבל
אתה ממשיך לנסות להצחיק?גברים, נסחפתם ואני רציני, כי יש ענינים שאני לא מתעסק (רחמנא ליצלן) ועושה מה שצריך לפי התורה, יעני אטבריאן חווה התגלות בבשר או עלייתו של מישהו לשמיים, אז זה מחייב צדקה, אל תתקמצנו. אני מכבד אותה, פשוט חבל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.