גברים, כבתי חרושת ליצור זרע

shandy

New member
גברים, כבתי חרושת ליצור זרע

אני בכלל מציעה לחייב כל גבר לתת זרע בעודו בחיים, כדי שאם ימות, יוכלו, בת זוגתו, אמו, אחיותיו , השכנים וכל העולם ואשתו, להתעבר ממנו. ואם המת היה הומו, למה שבן זוגו לא ישתמש בזרע, כדי שיהיה לו זכר מאהוב שלו, למה האפליה הבינמינית אולי לזה התכוונו במשפט : ואפיץ את זרעו לרוב"

siv30

New member
עוד אחת מההחלטות הפופוליסטיות

לקראת פרישה עושה היועץ המשפטי לממשלה החלטות תמוהות שמעוררות סימני שאלה קשים (ראו מקרה הניצב מזרחי). אבל אני חושבת שאם הוא לא יקבל החלטה להתיר מיתת חסד, ההחלטה שלו להתיר שאיבת זרע מגברים מתים היא ההחלטה המעוררת תמיהה ביותר. ראשית זה נראה לי כמו חילול כבוד המת ואני אסביר למה. גבר שרוצה שישאבו זרע מגופו יכול לפעול במספר מישורים בינהם להשאיר צוואה מפורשת או להצטרף לאחד מהגופים האלה כמו זה של תרומת אברים. הוא גם יכול להקפיא לפני מותו. זה גם נראה לי אגוצנטרי מצד אישה שמבקשת דבר כזה כי סה"כ הילד כאן יסבול : לילד לא יהיה אב כדמות של הזדהות (ושלא יספרו לי על חד הוריות וכד' עדין ישנם מחקרים מוכחים לגבי נוכחות דמות אב בחיי הילד), מי יתמוך בילד כלכלית (ההורים של האבא שלו אולי?). אני גם לא מצליחה להבין מהיכן הוא מסיק שילד הוא הרצון המשותף של בני הזוג. אם הזוג היו רוצים עוד ילד בוודאות הם היו עובדים למימוש המטרה, אבל איך הוא מתכוון להוכיח את רצון המת לאחר שכבר אין עם מי לדבר? והכי מעורר חלחלה מצאו להם מין דרך להנצחת המת. פשוט מזוויע.

למעלה