גברים,כמה ידידות זה יותר מידי?

גברים,כמה ידידות זה יותר מידי?

אחת ! סתם האם אתם חושבים שיש קשר בין ידידות לחוסר מערכת יחסים בחייך? מתי זה מתחיל להפריע לך לנהל מערכת יחסים בריאה? האם ריבוי ידידות "מרדים" אותך בכל מה שקשור לחיפוש מערכת יחסים חדשה? על פי מחקר של מכון בלה בלה יש קשר ישיר בין הדברים הנה אפילו העלתי תמונה של הגרף שמתאר את תוצאות המחקר . :) מה שיפה בשאלות שלי שאפשר להחליף את המילה "ידידות" ב "אוננות" או "פורנו" וזה עדיין רלוונטי. הפוסט נכתב בלשון זכר אך מיועד גם לכוסיות.

ebi83

New member
7

האמת, שזה מאוד אינדיבידואלי. יש לי ידידות שהקשר איתן לא פגם לי באף מערכת יחסית, הוא אפילו עזר ליצירת כאלו או לשימורן... כל עוד אתה מכיר את עצמך ומציב לך מטרות אז ה"מיסוך" של הידידות שציינת לא באמת משפיע יותר מדי

G I R L P

New member
מסכימה עם מה שכתב ההוא מעלי ../images/Emo13.gif

לחפש קשר בין דברים שלא ממש קשורים, זה כבר להמציא תאוריות, וזה שאפתני, ועדיין, ידידות יכולות להיות מליון, כל עוד הוא איתי בסוף כל יום, הכל עובד בול.

neoG

New member
דווקא ידידות נותנות לך יותר בטחון לגשת

לנשים כי אתה כבר מכיר יותר את השיגעונות שלהן.

אורלבן1

New member
למה זו בכלל שאלה?

אם אתה מתפשר על בחורה כשאתה מחליט שהיא "ידידה שלך" אז מה הטעם בכלל? למה להרגיש מתוסכל ומוקף בידידות. פעם זה היה המצב שלי גם כן ופשוט למדתי בקורס שעסק גם בזה של שרון רובינשטיין אבל כל אחד צריך למצוא את הדרך שלו. אם רוצים לשמור על קשר אפלטוני במידה וזה מתאים לשני הצדדים אז אחלה אבל להיות מתוסכלים כל הזמן זה פשוט טיפשי.

למעלה