גברים, לודמילה נטבחה במרכז הרצליה, בת 83 הי"ד, יעני לא צריך לחכות וצריך להכריז על "מבצע לודמילה" בטולכרם שעיקרו טבח המוני בילידים

Harrington

Well-known member
מנהל
יעני לדעת החרדים והמתנחלים צריך לחכות למשיח
מטורפים
המנוחה עוד לא נטמנה וכבר מישהו מרגיש צורך לרקוד על דמה כדי לתקוף ולהשמיץ "חרדים ומתנחלים". על מה? על משהו שאין להם כל קשר אליו והוא סתם מרגיש צורך לדחוף אותם לנושא.

כמה עצוב חוסר הכבוד הזה. כמה דוחה הריקוד על הדם הזה רק כדי לשחרר איזו השמצה מונפצת (כפי שהכותב חווה זאת בכל אופן).

גועל נפש יהיה ביטוי עדין לתאר את הנ"ל.

המנוחה עוד לא נטמנה וכבר מישהו מרגיש צורך לרקוד על דמה כדי לתקוף ולהשמיץ "חרדים ומתנחלים". על מה? על משהו שאין להם כל קשר אליו והוא סתם מרגיש צורך לדחוף אותם לנושא.

כמה עצוב חוסר הכבוד הזה. כמה דוחה הריקוד על הדם הזה רק כדי לשחרר איזו השמצה מונפצת (כפי שהכותב חווה זאת בכל אופן).

גבר, אם לא היית חסר תועלת יחד עם כל החרדים ו 50% מהמתנחלים, אז יעני היית מבין. אנשים כמוך הרסו את המדינה והעם מימים ימימה

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר, אם לא היית חסר תועלת יחד עם כל החרדים ו 50% מהמתנחלים, אז יעני היית מבין. אנשים כמוך הרסו את המדינה והעם מימים ימימה
נקבה, עכשיו אתה מדבר לעניין! תקוף אותי כאוות נפשך (זה שאתה עושה זאת בדברי בלע חסרי כל רלוונטיות או אחיזה במציאות, זה כבר לשיקולך). אבל תשאיר את כבוד המנוחה במקומה ואל תנצל את הירצחה כדי לקדם את המאוויים הפוליטיים/אישיים/אג'נדאיים שאתה רוצה לקדם כאן.

אשריך.

לגבי מי ש"הרס את המדינה", מאחר ואני לא חושב שהמדינה הרוסה במיוחד, אני גם לא יודע להפנות לגורם שעשה את זה :). אבל אחריות אני לא לוקח על המצב. לא ב50%, לא ב2% ולא ב98%. בטח שלא על מצב שכלל לא קיים במציאות :). עמך הסליחה.

איפה התגובה לעיניין?

DANIAVNI

Well-known member
יעני לדעת החרדים והמתנחלים צריך לחכות למשיח
מטורפים
איך קורה הנס הזה ?
בימים כתיקונם, הדבר האחרון שמעניין אדם זה מצבה של איזושהי זקנה רוסייה בדיוק מוגן היכנשהוא
והנה, עם נרצחה, אתם מנכסים את הרצח לטובתכם.

אנא, תן לה לנוח בשלום על משכבה ותפסיק לקשקש.
אתה כמובן יכול למשל,
- לנחם את קרוביה האבלים - לא תעשה
- לקרוא משניות לעילוי נשמתה - גם לא תעשה
ועוד הרבה דברים שלא תעשה

אביב 2019

Well-known member
ניצולת השואה בהרצליה,לודמילה ליפובסקי בת 83.
ניצלה מהנאצים ונרצחה בידי טרוריסט פלסטינאצי.מה שלא עשו הנאצים עשו הפלסטינאצים.

אבו-מאזן ישלם למחבל ומשפחתו קצבאות ותגמולים מכובדים,פרס על רצח זקנה יהודיה.
בנוסף המחבל ישוחרר בקרוב ,תמורת החטופים בעזה.##
אנחנו עוסקים בלווינים, טכנולוגיית על,מערכת חץ,היי טק וכו'
ולבסוף "ערבי סכין בגב" בא לרצוח כמו פעם.ערבי סכין בגב.עם סכין.

ניצולת השואה בהרצליה,לודמילה ליפובסקי בת 83.
ניצלה מהנאצים ונרצחה בידי טרוריסט פלסטינאצי.מה שלא עשו הנאצים עשו הפלסטינאצים.

אבו-מאזן ישלם למחבל ומשפחתו קצבאות ותגמולים מכובדים,פרס על רצח זקנה יהודיה.
בנוסף המחבל ישוחרר בקרוב ,תמורת החטופים בעזה.##
אנחנו עוסקים בלווינים, טכנולוגיית על,מערכת חץ,היי טק וכו'
ולבסוף "ערבי סכין בגב" בא לרצוח כמו פעם.ערבי סכין בגב.עם סכין.
אנשים בני 83 היום כבר לא היו בשואה!

בדר"כ.

למעלה