גברים..מה אתם מעדיפים?

soofgania

New member
גברים..מה אתם מעדיפים?

בת זוג שנאנחת בשקט..או שצועקת "מילים מלוכלכות" ונאנחת בקולי קולות? בנות..מה אתן חושבות על זה?ביישניות במיטה?
נ.ב יש פה בכלל גברים?ניראה לי שכולם נעלמו

falson

New member
הכי חשוב לא לזייף ולעשות כאילו!!! את נהנת אז

תהני עד הסוף,כמובן שזה תלוי גם אם את נימצאת עם בן זוג אוהב ואהוב אז הכל כבר יותר חופשי ואין מעצורים. נ.ב על מה שלי חבל זה כשנימצאים בקשר חולקים את הרגעים הכי אינטימיים שיש ובמידה וניפרדים מתנהגים כמו חיות ושוכחים שרק לפני קצת זמן היינו ברגעים הכי אינטימיים שלנו יחד ואנחנו לא סתם עוד שני בניאדם שנימצאים יחד יום טוב

soofgania

New member
ראשית ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברור שחשוב לא לזייף! אבל זו לא הפואנטה..יש נשים שאוהבות להאנח בקול וצורחות<בגבול הטעם הטוב..כן?!> זה עושה לכם את זה?או שאתם מעדיפים אנחות חלשות וחושניות? ועוד שאלה..למה גברים שקטים במיטה,אמנם יוזמים ועושים ת'עבודה אבל שקטים

falson

New member
ברוך הנמצא, אם את נהנת וצועקת כמובן שלהוציא ו

ולא להיות מאופקת ולהחזיק בפנים. חלק מההנאה והריגוש וההיתלהבות בזמן קיום יחסי המין זה להגיד מה שחושבים ומה שרוצים ואם באמת את מרגישה ורוצה לצעוק ולהוציא קולות,בכיף. אני אישית מעדיף מישהיא שתהיה "פנתרה" ואם היא לא זזה ולא מדברת אז באמת לפעמים מעדיף להגיע לסיפוק עצמי עם עצמי. גברים אומנם יוזמים ,ככה חינכו אותנו. תיזמו גם אתן,זה חלק ממערכת יחסים.אם אתן מרגישות חופשי ליזום כשבא לכן אני מאמין שגם תרגישי חופשי לצעוק ולדבר תוך כדי ולהגיד מה טוב לך ומה את רוצה/אוהבת

luda88

New member
בהחלט מבאס שיש כאלה ששקטים..

אגב מה זה כל החדשים האלה פה פתאום?

soofgania

New member
אז בואו נדבר על

מי מעריץ את הראל מויאל או סקעאת.. או נחליף מכתביות

sharzoe

New member
היום כבר לא מחליפים מכתביות כפרע.

בנות 13 מחליפות boyfriends, לא?

soofgania

New member
אופס...בת 113?../images/Emo12.gif

אפשר לדבר איזה בית אבות טוב יותר או איפה אפשר לקנות קטטר ואם עוד יש כוח לזה אז..גם ויאגרה

אהההה שאלה שאלתית ../images/Emo99.gif

אני אוהב את השקטות שנאנחות בשקט ולא את הרועשות במיוחד, או שאומרות לי בשקט תעשה לי ......, או אני רוצה ל.. לך וכו... או שאומרות תגיד לי מילים מלוכלכות, אבל יש מילים שאני לא יכול להגיד לה, יש כאלה שקוראים לבת זוג שלו, זונה שלי וכו.. זה ממש אני לא אוהב

סורי, אני לא מהנאנחות..

אני מהצועקות
ולכן, בדרך כלל, אני משתדלת גם לסגור את הוטרינה, כדי שהשכנים לא יקראו למשטרה ויחשבו שרוצחים אותי או משהו כזה
...... ובכלל, יש לי תחושה שבסקס אנחנו מוציאים את כל ה"אני" האמיתי שלנו, ומי שקמצן לא ישקיע גם במיטה, ומי שיודע לתת מעצמו, ייתן מעצמו בכל צורה גם שם. ולא יחשבן..... ולמי שיש אישיות פתוחה ירשה לעצמו להרעיש. ומי שלא, ישאר סגור... זו מין תיאוריה כזו שפיתחתי כשהייתי רווקה. אבל מאז שהפסקתי להחליף פרטנרים, עצרתי גם את הדוקטורט בנושא הזה

אני בוחר ב- ד'

ד' נאנחת , צועקת , מפרקת פטמות כשהיא גומרת . עדיין לא יצא לי לפגוש אותה . לשאלתך השניה - לא .

למעלה