גברים - מה דעתכם..?

שיר 28

New member
גברים - מה דעתכם..?

אני מחפשת בעיקר תשובות של גברים, פלוס מינוס מסביב לגיל ה-30 (בנות - סליחה. אבל את דעתכן כבר יש לי באופן טבעי...) העניין הוא כזה: עד היום, נסיוני הוכיח שאם בדייט הראשון היה סקס - זה לא יהפוך להיות לקשר רציני. אז אתמול פגשתי מישהו חדש. בליינד דייט. אחרי שדיברנו כמה פעמים (קצרות) בטלפון, החלטנו שהכי יתאים לנו לראות איזה סרט. ככה גם יהיה לנו על מה לדבר אם לא יהיה משהו אחר, וגם אם נראה שבכלל לא מתאים לנו - נוכל להיפרד יפה אחרי הסרט ומקסימום אז נהנינו מהסרט. אבל מה? קבענו לאתמול ונהיה גשם ובלגן וקר נורא, וסך הכל מסתבר שאנחנו גרים ממש לא רחוק אחד מהשני. מפה לשם הסכמנו להפגש בבית. (שלו. סתם נראה לי יותר בטיחותי בסופו של דבר.) אז הגעתי לביתו וקישקשנו לנו וראינו סרט מאוד נחמד, ואח"כ לא ממש התחשק לסיים את הערב אז החלטנו לראות עוד סרט... ונהיה באמת נורא קר והיה לנו מאוד נחמד ומפה לשם מצאנו את עצמינו מכורבלים כהוגן. ואתם יודעים איך זה. דבר אחד הוביל לאחר, וסך הכל היתה שם משיכה, והיה איזה קליק (אני חושבת. ככה אני הרגשתי לפחות) ובסופו של דבר הערב נגמר במיטה. ואחרי כל הטררם, לא היתה ציפיה שאני אלך או משהו. להיפך. קיבלתי חיבוק שממנו הבנתי שהוא רוצה שאני אשאר. (במאמר מוסגר אני אוסיף שזה קצת חדש לי. מעולם עוד לא נשארתי לישון עם מישהו שרק הכרתי ואפילו אם היה לנו סקס והכל. להישאר לישון נראה לי תמיד כבר הרבה יותר... לא יודעת.. יותר רציני כזה.) גם הבוקר שאחרי נראה מבטיח. היה נחמד, קישקשנו קצת, הוא כבר שאל מה אני עושה היום ואמר שיתקשר ונראה מה קורה. אבל עכשיו השאלה הגדולה היא, האם אתם חושבים שיכול להיות מצב כזה, ושבכל זאת יצא מזה קשר רציני? האם כדאי לי להמשיך להתיחס ברצינות להכל, או שלדעתכם דייט ראשון שנגמר בסקס זה סתם בשביל להכיר יזיזה חדשה? ומתי נראה לכם לגיטימי לשאול לדעתו על העניין הזה? אני לא רוצה להציק יותר מידי. בכל זאת, פעם ראשונה שפגשתי אותו... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם בנושא. איך אתם רואים את זה. המוח הנשי הזה שלי, שצריך לנתח את הכל כל הזמן, רק יהרוס לי. אני מעדיפה להציק לכם ולא לבחור...

zapww

New member
אני אגיד לך מה מושך אותי:

עיקרון מיספר אחד שבילעדיו שום דבר אחר, לא משנה כמה היא תהיא חכמה מוכשרת וכו' לא יעזור.. וזה "sex appeal" מיצטער בנות אבל אם אתן לא ניראות טוב זה לא יעבוד מה שכן , לכל אחד מאיתנו הגברים יש טעם קצת שונה אבל פחות או יותר כולנו רוצים את אותו הדבר. אני גם מיצטער שזה ככה אבל זה לא תלוי בי ככה הכימיכלים במוח שלי מגיבים. אבולוציה של הרבה שנים, מי יודע... אני אישית לא נימשך לבנות שמנסות להבליט את הציצים שלהן על ידי שימוש בחולצות צמודות שדוחסות את הציצים עד שהם קופצים החוצה.,אותי זה דוחה , אולי תופתעו לישמוע אבל כמה שיותר טיבעי ופחות איפור יותר מושך ,כמה שיותר פחות קישוטים . עגילים ,טבעות ושרשראות. כל אלה שקולים לתגי מחירים ששמים על מוצרים שרוצים לימכור. דבר שלישי שיהיה אפשר לדבר איתכן ללא הפסקות של צחוקים מטופשים על כל מילה שניה שנאמרת . במילים אחרות לא ילדותיות מידי ... זהו.

zapww

New member
שירשור שגוי,התגובה היא לשאלה מגברים

רוצים.

מוותק

New member
סבבה... אבל בהמשך לזה

אתה אמרת,למשל שאתה לא אוהב מחשופים וכו' אז מה הלוק שאתה למשל מחפש ? (אשמח לקבל תשובות מכוווולם...
) זה פשוט משהו כמו דוגמנית או כמעט דוגמנית ? או אולי משהו אחר ? או שבכלל אין הגדרה וכל אחד מכם רואה את זה אחרת לגמרי ? (יש לי דעה בנושא, אבל אני מאוד רוצה לשמוע את הדעות שלכם, הגברים)
אני

נוקס

New member
סקסיות זה דבר פנימי!!!

אם את מרגישה טוב עם איך שאת נראת, רןב הסיכוים שאת מושכת בנים ולא יודעת מזה. אני לדוגמה מצאתי שיש המון נשים מלאות שהן סקסיות להחריד.

shahardan

New member
אז......

אומנם אני עונה פה בפעם הראשונה,אבל מסתובב הרבה בפורומים. שלום לכולם/ן.. יכול להיות שיצא ויכול להיות שלא.... מערכת יחסים שהייתה הכי משמעותית בחיים שלי התחילה כך..... אז הדעה שלי זרמי אם הקשר...... ,תלוי גם בבחור האם הוא אדם שמחפש את המשחקים? בכל מקרה זה תלוי בך ובו,ומעבר להכל השאלה הנשאלת היא המידה שאתם מתאימים ומגרים אחד את השני בכל התחומים?

נוקס

New member
בהחלט שיש סיכוי !!!

רק תלכי על ביצים, זה קרה לי בעבר, ובלי הפתיחה המסורתית של מערכת יחסים זה יכול להרוס המון.

חיבוקון

New member
איזה כיף, עשיתי העתק הדבק

מהשאלה שגברברת פתחה (טוב עשיתי שינויים קלים) :) אנחנו חיים במאה ה 21 (בדקתי הרגע בשעון) אם הוא שוכב איתך אז גם את שוכבת איתו, אם הוא נהנה גם את נהנית, אם הוא גומר אז גם את תיגמרי (חוש שישי מפותח :) לא צריכה להיות שום בעיה! הרי לפני שהם שקפצתם למיטה הייתם יחד,חוויתם את הכימייה, נהניתם אחד מהשני, ואם זה הביא אותם אתכם למיטה אז רוב הסיכויים שתרצו עוד ועוד ועוד (אמרתי שאני בחור אופטימי?) במיוחד אחרי הסימנים החיוביים שהוא הפגין כלפייך

mottyzer

New member
דעתי

קודם כל שלום לי תמיד זה התחיל משהו בסיגנון שסיפרת תמיד באו אליי הביתה וראו סרט ונגררנו והקשרים היו להרבה זמן דבר ראשון כדי להציק ולהתקרצצץ כי הדבר היחידי שיכול להגיד לך עים גבר רציני ורוצה חתונה עים לא למה זה שווה בדרך כלל גברים שמתרגלים לגור לבד הרבה זמן לא מעוניינים בקשר ממושך אלה רק לזיונים בלבד בהצלחה

למעלה