גברים.....מי צריך אותם בכלל

WOW כאילו

New member
גברים.....מי צריך אותם בכלל

תגידו לי בבקשה.... איך אוכל לדעת אם הבנאדם שאני איתו לא מניאק...? אני מפחדת שהוא פלרטטן....שהוא מתחיל עם כל דבר שזז... הדבר האחרון שאני צריכה עכשיו זה להשפיל את עצמי ולהסתובב עם נבלות

אוי, באמת,

אם הוא פלרטטן את תדעי את זה מהסיבה הפשוטה שלפלרטטנים יש אסטרטגיית התחלה אחת - פלרטוט. אם גם איתך הוא פלירטט, הוא פלרטטן. חוץ מזה, פלרטטנים הם לא נבלות. זה זן אחר.

goldboxer

New member
הכי קל

קני סורק מניאק2000 מ"הום-סנטר" תעבירי עליו כמו שעושה המאבטח בכניסה... ולפי רמת הצפצוף-תדעי כמה הוא מניאק. ועכשיו ברצינות, אי אפשר לדעת, אלא אם יש לך טביעת עין טובה על אנשים-או שיש לך סימנים מחשידים ו/או סיפורים ששמעת עליו או דברים שעשה. ואם אין את כל זה- יש משפט שאומר- דברים שרואים מכאן... את יודעת את ההמשך-אז פשוט- תחשפי אותו בפני חברותייך (תמיד יש את אלו שקולטות מייד את אופי הבחור) ושמעי את דעתן.. גם זו שיטה לא?! בהצלחה

leper

New member
ואולי זה מסביר

למה הוא על סף הכחדה

leper

New member
ומוגן...

אני מבקש לשמור על חיות הבר, ולא להאכיל את הקופים.

leper

New member
אם הוא שרמנטי, מתוחכם, מקסים,

מבדר, נחמד, מאזין לך, וסקסי. רוב הסיכויים שנפלת. אם הוא שתקן, וכשהוא מדבר הוא מגמגם, נראה מוזנח, וצריך שיפוץ. יש סיכוי סביר שהוא בסדר (ניתן לעיצוב לפי מטרותיך הזדוניות, ונראה לי שאני מכיר משהי מהפורום המקביל שיכולה לתת לך מספר רעיונות בחמישים ושבע כרכים)

וואוו...איזו פאסימיות...

אז את רוצה להגיד לי.. שכל גבר שהוא בסדר אז הוא בעצם לא בסדר.. טוב..חח..אם את אומרת...

leper

New member
אתה, אתה, למה את כל הזמן???

אני גבר!!!! זכר!!! מהגזע הזה שמוריד את הזבל!!! מה זה משהוא בי? החזיה? הבריות?

ממ..סורי..(:)..תאכל אותי וזהו..חח

פשוט...תבין... נראה לי מהתת מודע לא דמיינתי לעצמי אפילו.... ...שאתה גבר... (; מרוב שירדת על הגברים..חח והיית מת!!!....אני חולה על להוריד את הזבל.. אף גבר לא ייקח לי את התפקיד הזה..חח ת'אמת...תבדוק את העקבים..נראה לי נשבר אחד.. ובקשר לחוטיני תחרה..הוא לא טיפה לוחץ לך? ((:) חחח ((:)

leper

New member
יש משהו בדבריך...

לוקח זמן אין סופי להתרגל לחוט בתחת. וחוץ מזה זה שאני זכר לא אומר שאני גם צריך להגן על כל דביל שעושה שטויות. להיפך צריך להיכנס בו ואז ללמד אותו איך עושים את הדברים... שיטת המקל ביסבול והפאי תפוחים...

חח....:)....החוט הזה מציק אהה..

טוב נו..יש עכשיו את התחתוני חצי תחת..תנסה אותם.. הם אחלה (:) אבל ד"א..במה שכתבת זה נראה שטיפה הכללת את כולם.. אבל היי..אולי זאת רק אני (;

Sefy

New member
מעדיף אותך בלי כלום ../images/Emo3.gif

הרבה יותר יפה לך לבוש אדם וחווה

Sefy

New member
אין לי בעיה להסתכל בלי ידיים ../images/Emo8.gif

אני צריך את העיניים בשביל לראות, ידיים אני אשים עליה אחרי זה

למעלה