גברים מכורים לעבודה - האם ניתן

רותוש

New member
גברים מכורים לעבודה - האם ניתן

לקיים איתם זוגיות בריאה ומאושרת? לכאורה, מיותר לכתוב שורות אלו, שהרי הן לא יתגלו לעיני אותם גברים שעליהם אני אדבר בהודעה, (כי הם או בעבודה או ישנים). יש קבוצה לא מבוטלת של גברים (ונשים אבל, זאת לא הבעייה שלי), שהם פשוט מוכוונים למצויינות ולא לאושר. זה לא שהם רוצים זמן לעצמם, זה לא שהם לא מתגעגעים, זה לא שהם לא מאוהבים, הם פשוט עם פוביה רצינית מאוד להשענות אחורה, ומילים כגון מנוחה או חופשה, ממש מצמררות אותם, גם אם קשה להם להודות בזה. הכי גרוע בתוך הקבוצה הזו היא הגברים שבטוחים שזה לא הם, זה אלף ואחד גורמים סביבתיים: "יש לחץ בעבודה", "זאת רק תקופה" ועוד אלפי תירוצים שרק הם בולעים נזרקים באוויר בכל פעם שאנחנו מנסות להעלות את העובדה שכולם חוץ מהם באים הביתה לפני 11 בלילה ובשישי שבת לא עובדים בבית אלא מכייפים. (כמובן שלדעתם, הם אוהבים חופשות ומתים לצאת לבלות אבל יש להם מלא משימות). ובכל זאת, אם יש פה גבר שיש לו אהבה גדולה בבית ובכל זאת הוא מבלה איתה שעות מעטות בשבוע.... למה? זה הכל בסוף עניין של סדר עדיפויות לא?

niva99

New member
ברמת העקרון

את צודקת. אבל לא תמיד סדר העדיפויות הוא שמכתיב זאת. לפעמים ישנם אילוצים-בלי להכנס יותר מדי לפרטים אישיים אז סוג העבודה של בעלי הוא כזה שהחופשים אינם גמישים ומוכתבים מלמעלה. וכך גם ההעדרויות מהבית (המקרה הכי קיצוני היה שלושה חדשים לסרוגין שלא נכח בבית).זה לא נובע ממנו-זה פשוט אילוץ,שבא בילט-אין עם תנאי ההעסקה. בבחינת טוב לך- תיקח .לא טוב -תתפטר. ובמציאות התעסוקתית של היום אי-אפשר לפתוח יותר מדי את הפה.

רותוש

New member
קודם כל, תודה.

אבל זה לא מערער לכם את מערכת היחסים גם במובנים של ביטחון? בטחון באהבה שלו במסירות שלו בנאמנות שלו?

niva99

New member
../images/Emo92.gif

אנחנו כבר-16 שנה יחד בטוב וברע. אז התשובה לשאלתך- כנראה שלא. מה שכן למדתי שישנן נק' ציון במהלך הנישואין, מין נק' כאלה שמועדות לפורענות השנה הראשונה מאד רגישה ולאלה ששורדים השנה הרביעית מהווה שנת מבחן.אחריה מגיעה השנה השביעית. יש לכך סיבות עמוקות (ואני מאד מצרה על כך שלא שמרתי את המאמר). אבל את עומדת ללמוד פסיכולוגיה- כך שבטח "תתקלי"בחומר-ביום מין הימים.

רותוש

New member
כבר מסיימת שנה ראשונה...

באמת זמן לעדכן את הכרטיס
. אני אחרי הראשונה. האמת שפשוט צריך לקחת את הדברים בעיניים מאוד פקוחות ולהבין שזה העסק שלקחתי עם הזוגיות הזו, ולבחור אם להשלים עם זה או לוותר. שוב תודה, המון בהצלחה עם הנישואים שלך. ומהמקום שלי שתדעי שאני מאוד מעריכה את הגישה שלך.

גברברת

New member
ברוכה הבאה.

מעינים של קרייריסטית על גבול המכורה לעבודה אני חיייבת להודות שיש חסרונות בלהיות כאלו (מקווה שמי שלא אמור, באמת לא קורא). אני כבר מזמן הבנתי שהכל זה עניין של בחירה ושל סדרי עדיפיות. וגיליתי שאני יכולה להחליט ו"להמציא" את עצמי מחדש בכל פעם ועדיין ישנם נושאים שבעיני הפרטיות הם טאבו... כמו הקריירה שלי ושם אני בוחרת שלא לשנות. והדרך לטעמי לקיים זוגיות " נורמלית" (במושגים שלי כמובן) היא למצוא ולבחור בפרטנרים קרייריסטים בעצמם, עם סדרי עדיפויות דומים. ובסייפא, אני חייבת להסכים גם עם ניבה שהשוק היום הוא של מוכרים (מעסיקים) מה שמותיר (לעיתים) את הבררנים מחוץ למעגל התעסוקה.

Multik

New member
רוב החברים שלי מגדירים אותי

כמכור כרוני לעבודה. אני עובד משרה מלאה במרפאה ועוד חצי משרה במקום אחר! וגםן לוקח הרבה עבודה הבייתה ולמרות הכול אלי חושב שאפשר לבנות איתי זוגיות נהדרת. מתי שיש לי חברה קבועה אני יוצא איתה לפחות פעמיים בשבוע חוץ מ סופש. ופעם בחודשיים אני נוסע לחול עם יש לי מישהי עז איתה אם לא הייתי עובד איך זה היה מתאפשר?

למעלה