גברים ממאדים נשים מנגה

גברים ממאדים נשים מנגה

האם גברים באמת נכים רגשית או שאנחנו פשוט אובסיסיביות?
איך אפשר לגשר על הפערים?שאומרים לו מלא פעמים מה מפריע לי והוא לא שם עליי וגם לא שומעים ממנו?
תודה לכל העונים!

רואה 6 6

New member
אנחנו לא אובססיביות וגברים לא נכים רגשית.

אבל מה הסיפור בעצם?

Berethor

New member
תתרגלי לעובדה הזאת, ותנסי לדבר איתו על זה יותר בבירור

כן גברים הרבה פחות רגשנים מנשים בדרך כלל, לטוב ולרע, עניין מולד וגם חינוכי. אבל אם אלו כל הצרות שלכם, אתם במצב טוב יחסית.

לא זה ולא זה - אנחנו פשוט באמת ממאדים ומנוגה.

כלומר - גברים ונשים לעיתים קרובות תופסים דברים אחרת ומצפים לדברים אחרים מהפרטנר/ית לזוגיות.
אם את מסבירה לו מה מפריע לך והוא לא מתייחס - זה לא קשור לגברים ונשים, זה קשור לחוסר אכפתיות.

מה שאת מתארת זה מצב בלתי אפשרי

אי אפשר לקיים אהבה וזוגיות כך.
נכות רגשית זה כניראה אנדרסטיטמנט למה שקורה בינכם.

pov2

New member

A לוןA

New member
נשמע לי כאילו את נלקחת כמובן מאליו

זה לא קשור למאדים נוגה או שבתאי- זה פשוט קשור לזה שבעיניו, את, כמו השמש, תמיד תזרחי בבוקר (הצלחתי להכניס אנלוגיה אסטרונומית :))

A לוןA

New member
תקשורת

תראי, ללקיחת הזולת כמובן מאליו יש, כמו בכל דבר, יתרונות וחסרונות.
היתרון- זה משהו נורא בטוח. ילד (נורמטיבי) לוקח את הוריו כמובן מאליו. הם תמיד שם, תמיד עבורו, הוא לא צריך "לתחזק" את מערכת היחסים איתם, גם אם הוא יהיה אליהם מגעיל או נודניק או רשע- הם עדיין יאהבו אותו. זה מקום מאוד בטוח.
החיסרון- (וסליחה על הבוטות)- זה "מאפשר" לך לשים ז' על מה שהצד השני דורש. גם אם יהיו סנקציות/פרצופים/מריבה- אני אעשה את שלי והוא תמיד יהיה כאן.
&nbsp
חסרים פה המון פרטים כדי לדעת מה באמת קורה בינכם- אבל מהמעט שהבנתי, מה שאת צריכה לעשות זה לקחת אותו לשיחה, לשקף לו את מה שאת מרגישה, להגיד לו שאת מרגישה שקופה בעיניו ("אומרים לו מלא פעמים מה מפריע לי והוא לא שם עליי") ולהבהיר לו שאת לא אמא שלו, ולא חייבת להיות במקום שלא סופר אותך ומתייחס אלייך.
לי זה נשמע כמו התעלמות משפילה- ואת צריכה להבין עם עצמך האם את מוכנה לקבל או לא.

מאיפה הבאת את זה? גברים לא נכים רגשית ונשים לא אובססיביות

כמו שאני רואה את זה, כל אחד מקבל בסופו של דבר את מה שהוא דורש והבעיה היא אצלנו יותר מאצל בן/בת הזוג.

מעמקים39

New member
רוב הגברים אכן נכים רגשית אך זה לא אומר שתפקידנו לרפא אותם!

מבלי לדעת יותר מידי פרטים כי מספיק המשפט שאמרת שהוא לא שם עלייך אמליץ לך לעזוב אותו. ההבדלים בין גברים לנשים הם לא תירוץ לא לשים עלייך. אם זה מה שאת מרגישה את בטוח צודקת כי אנשים לא מרגישים דברים סתם. מאחלת לך למצוא מישהו ממאדים שישים עלייך ויכבד אותך.

למעלה