גברים-עם מוזר! .

גברים-עם מוזר! .

כשמשחקים אותה אתם רצים ורודפים כמתאהבים בכם אתם לפעמים בורחים. לעזעזל מה נסגר??? מה הקטע הזה של הכיבוש הרגשי/פיזי ואחר כך הנסיגה ??? למה אתם עושים לנו חיים כאלה קשים? נמאס. ואחר כך אומרים שאי אפשר להבין אותנו..!

אצלי זה די הפוך

נסיגה בכיבוש או "כיבוש הססני", ורק אחרי כמה דייטים אני "רץ ורודף". חוץ מזה, זה כמו בכדורגל. כובשים שער ואח"כ נסוגים לאחור

HyPeR SoNiC

New member
ומאיפה התיאוריה המוזרה הזאת?

לא יודע.... כנראה שאני יוצא דופן.... אצלי זה ממש לא ככה....

והנה התיאוריה

מאיפה התיאוריה? אז ככה,גם מי שאומר לעצמו עכשיו-הא שטויות אני לא כזה תזכרו רגע? בהתחלה כשאתם רק מכירים מישהי שמצאה חן בעינכם אתם בישא ההתלהבות,אתם תעשו הכל כדי שהיא תצא איתכם ואם היא לא רוצה לפעמים אתם תרצו עוד יותר! אתם תסעו מרחקים בשביל לראות אותה ,תשלמו עליה תנסו להרשים אותה הכל הכל הכל רק כדי לכבוש אותה . וזה קורה כל כך הרבה ,אני שומעת מבנות אחרות וגם במקרים שהיו לי כמה שאתם אומרים שאתם לא אוהבים את הבנות שמשחקות משחקים,האתגר הורג אותכם ואתם רוצים לנצח. כשהשגתם את הבחורה בקלות יחסית והיא מתאהבת בכם האתגר נעלם והרבה בחורים כבר לא מתקשרים בכזאת אינטנסיביות ומאבדים עניין. או פשוט "אני אוהב אותך אבל אני לא מאוהב בך" "זה לא את זה אני" הידוע אני לא מכלילה,לא חסר מקרים של חיזור חיזור חיזור שבסופו הייתה אהבה גדולה שנמשכה הרבה זמן אני רק מציינת עובדה שהרבה ממכם כאלה אולי זה בגלל שהגברים הם במקור ציידים ואנחנו המלקטות ?חחחחח (אם משיהו ראה את ההצגה של אבי קושניר איש המערות יבין)

SANGUSUGA

New member
לא כדאי לבנות על זה

אותי לא מושכים משחקים שכאלה. להיפך. אם מישהי משחקת בי משחקים, אני אומר "תודה, שלום" - וחותך. עשיתי את זה בעבר, ואין לי שום בעיה לעשות את זה שוב.

בנגלה

New member
הממ.. ממש להפך!!

שומעים על זה הרבה שגברים אוהב קשות להשגה או שככל שמישהי לא רוצה אותם הם רוצים אותה יותר.. אבל אצלי לפחות זה ממש שונה.. יש מישהי שאני מאוהב בה, כבר שנתיים וחצי בערך.. ככל שהיא נחמדה אלי יותר אני רוצה אותה יותר, וככל שהיא מגעילה אלי אני רוצה להתרחק ממנה! אני שונא לרדוף אחרי בנות! זה מעצבן! ולפחות במקרה שלי אני יודע שאותה אחת שונאת אותי יותר כשאני מראה לה שאני אוהב אותה מאשר כשאני לא שם עליה..

danshk

New member
נראה לי שאם את כותבת את זה חבר שלך

זרק אותך או משהו כזה ואת בדאון!

גברים ונשים עושים את אותו הדבר-

כאשר מציאת בחורה היא קלה, הצד השני ישחק עם זה. מין הרגשה טובה שנמצאים בעמדת כוח.

Wild elf

New member
כי זה כיף שוב ושוב

להוכיח לעצמך שאתה מסוגל, ובכלל זה כיף לפגוע בבחורות... (ציניות, למי שלא הבין). מה נסגר איתכם? עם כמה כבר בנים יצאת? 2,5, 10, 100? בעולם יש 3 החצי מליארד בנים, ולפי הטמבלים שיצאת איתם את חושבת שאת יכולה לשפוט את כל השאר? מה לעשות, כנראה שיש לך מזל נאכס, ואת נופלת על בחורים לא משהו. ובאמת שבנות לא יבינו בני וההיפך

Danihell1

New member
זה גם אצל גברים וגם אצל נשים.

ככל שמישהו אוהב אותנו יותר, אנחנו נאהב אותו פחות. זה חוק מרפי. וזה מפחיד, אבל דיי נכון...

Lilla

New member
אבל זה

תלוי. אני למשל נמנעת מבנים שאוהבים אותי ואני לא אוהבת אותם. זה גורם לי ממש אי נוחות. אבל יש בנים שאני דווקא כן רוצה שיאהבו אותי. אני גם אישית לא אוהבת לרדוף אחרי אפאחד.. ואני גם שונאת כשרודפים אחריי.. אם אני רוצה אז סבבה, אני מראה את זה.. אבל אם לא, והבחור ממשיך להתעקש - זה נורא מעצבן.

למעלה