גברים - קבוצה שלישית הגרמנים כבר בצרות על ההתחלה - גם מרסל נגוין וגם פיליפ בוי נפלו בקפיצות
C cubano1 New member 29/7/12 #1 גברים - קבוצה שלישית הגרמנים כבר בצרות על ההתחלה - גם מרסל נגוין וגם פיליפ בוי נפלו בקפיצות
trilliane Well-known member מנהל 29/7/12 #15 יורוספורט משדרים (בטלוויזיה) אבל בנזוגי ביקש לצפות במשהו אחר אז פרגנתי לו... ועכשיו עברתי למה שמשדרים באתר של ערוץ 1 אבל זה מבאס כי זה בלי פרשנות ואני מעדיפה את הפרשנים הבריטיים על רחשי הקהל בלבד ותו לא... יש ערוץ שבו שומעים אותם?
יורוספורט משדרים (בטלוויזיה) אבל בנזוגי ביקש לצפות במשהו אחר אז פרגנתי לו... ועכשיו עברתי למה שמשדרים באתר של ערוץ 1 אבל זה מבאס כי זה בלי פרשנות ואני מעדיפה את הפרשנים הבריטיים על רחשי הקהל בלבד ותו לא... יש ערוץ שבו שומעים אותם?
P podko New member 29/7/12 #11 קיוויתי ש קוצ׳י לא ייכנס.. מאז שהוא קיבל באליפות אירופה הקודמת (נדמה לי) ציון קצת מוגזם על חשבון אלכס אני נגדו..
קיוויתי ש קוצ׳י לא ייכנס.. מאז שהוא קיבל באליפות אירופה הקודמת (נדמה לי) ציון קצת מוגזם על חשבון אלכס אני נגדו..
P podko New member 29/7/12 #10 כמה מרגש לראות את יורדן יובצ׳ב על הטבעות ולשמוע את התשואות שהוא מקבל מהקהל. בן 38, אולימפיאדה מס׳ 6, ומכהן כיו״ר איגוד ההתעמלות בבולגריה.. אה, כן וגם (עדיין) חתיך הורס. סליחה אלכס.
כמה מרגש לראות את יורדן יובצ׳ב על הטבעות ולשמוע את התשואות שהוא מקבל מהקהל. בן 38, אולימפיאדה מס׳ 6, ומכהן כיו״ר איגוד ההתעמלות בבולגריה.. אה, כן וגם (עדיין) חתיך הורס. סליחה אלכס.