גברים, קרה לכם פעם ש

גברים, קרה לכם פעם ש

ניסיתם להתגבר על אקסית , התחלתם מערכת יחסים חדשה ( ולא הראתם שום סממנים על האקסית) ואחרי זמן רציתם לחזור אחורה?

ניסוח חדש.......

קבלו מצב: בחורה שאהבתם מאוד התחננה על נפשה שתהיו איתה, נתתם לה ביטול מוחלט והיא ירדה מהעניין שאלה: יש מצב שרק אחרי שהפסיקה ל"הטריד " אתכם תרצו להיות איתה? או שאם נתתם לא אז זה נשאר לא?

אורזמן

New member
אקסית היא אקסית

ולא נשאר לא. כנראה היתה סיבה לפירוד

Vdrums

New member
עדיין לא זה לא.

אם לא רציתי להיות עם מישהי יש לזה סיבה.

גברברת

New member
מכירה מקרה של חזרה לאקסית

אבל היוזמת לפרידה במקרה הזה הייתה האקסית, החזרה אירעה לאחר שנה וביוזמת הבחור שהבין שאין בעולם הזה מישהי עבורו מלבדה.

Tauwasser

New member
קשר שנכשל בעבר ייכשל בשנית..

למה פיתחת תלות כזו בבנאדם? :) הוא עד כדי כך "פרפקט" בשבילך? את בטוחה? הגישה שלך אולי מונעת ממך לראות כמה אחרים..שהם לא הוא...יכולים להיות מושלמים בשבילך..... בכל אופן אם תחזרו , בהצלחה :)

seeyou

New member
לא על כול אקסית !../images/Emo12.gif

בדרך כלל זוכרים טוב את הראשונה!!! לחזור אחורה? געגועים באים עם הגיל... אוכל של פעם...

אני לא מצליחה להתגבר....

אמאלה אני מתפרקת ....... לא מצליחה לחיות ....... כל היום בוכה ושבורה אין לי עניין בשום דבר. מה עושים? רק המחשבה שיום אחד הוא ירצה להיות איתי מחזיקה אותי בחיים האלו

seeyou

New member
../images/Emo7.gifלא מצליחה לחיות ?../images/Emo10.gif

להגיד לך בעדינות -תזהרי מדיבוק! אף אחד לא שווה את החיים שלך.... יוסי

ליאון ב

New member
מעידות קטנות

של הרגש שנוטה לזכור רגעים יפים ולשכוח למה נפרדת מהפוסטמה מן התחילה. כן, פלאשבקים רגשניים זה יכול להיות לפעמים משעשע. כדי שזה יגיע לממש "רצון" לחזור לאקסית צריך להיות חלש אופי וטיפש נוסף לכל (אלא אם כן היא זו שזרקה אותך, ואז סתם אין לך כבוד עצמי חחחח).

למעלה