גברים קשקשניים

Marvelous

New member
גברים קשקשניים

אני כרגע יוצאת עם מישהו,ויש משהו שמאוד מיוחד לו יחסית לאחרים שיצאתי איתם-הוא פשוט נהנה לדבר ולדבר ולדבר.... עכשיו -שאר המעלות שלו טובות, אבל -בתור בחורה שנהנית לדבר ועם חברותיה, מאוד מוזר לי לנהל שיחה עם בחור שמדבר המון-כלומר לא רגילה לזה, ומה שיותר מציק לי היא העובדה שלפעמים שאנחנו מדברים-אז כ"כ בא לי להגיד משהו גם ואני לא יכולה כי הוא לא מפסיק לדבר...! וגם הוא מקשקש כל מיני דברים שלא הכי מעניינים אותי- חבר'ה -אני לא רוצה להציג את זה כאילו הוא ממש גרוע,אבל עד עכשיו התעלמתי, אבל זה קצת מתחיל להפריע ואפילו מתחיל לעצבן.... חשבתי על זה שמאוד נוח לו איתי-וגם לי איתו. אבל התכונה הזאת שלו לברבר -נתפסת אצלי כלא גברית ולא מוערכת בעיני- תקראו לי פרימיטיבית-אבל אני לא אוהבת את זה... ואל תגידו לי לדבר איתו על זה כי זה כמו להגיד למישהו שהוא מסריח.... קיצר בנות,ובנים-נתקלתם במצב דומה, מה כדאי לעשות עם זה?

niva99

New member
כן, זו מכה.........................

ראשית כל הכבוד על הרגישות שאת מגלה כלפיו. שנית זו תכונת אופי ולכן קשה יהיה לו לשנות ולהשתחרר ממנה. אינני יודעת מה להציע לך מבלי לפגוע בו... אולי לכשיזדמן מקרה דומה , תעירי ב"קטנה" שאיזה יופי כמה ש-איקס מדבר חעניין ואינו מתפזר ומברבר. או במקרה אחר- כמה זה מתיש לשמוע ברברת אין סופית... בתקווה שהו יקלוט את הרמזים. מה שלא יהיה,תהיי סמוכה ובטוחה - שאת אינך החברה הראשונה שסובלת מהמכה הזו ובטח היו כאלה שהעירו לו (ישירות או בעקיפין) על כך. כך שהוא אמור להיות מודע לעניין. בהצלחה.

kapit10

New member
קודם כל...

הצחקת אותי לאללה
אני מדמיינת את הדייטים שלכם.. הוא מזיין ת'שכל ואת... טוב טוב ועכשיו לעצתי... קודם כל לפי מה שאני יודעת (ויש לי שלל גישות פסיכולוגיות בבית).. אדם שמדבר ללא הפסקה.. הוא אדם שמרגיש לא כל כך בנח.. כלומר, יכול מאוד להיות שהוא עדיין מרגיש חסר ביטחון.. ולפתרון... אני הייתי זורקת משהו בצחוק, משהו כמו- אז מה?? שאלת מה שלומי?? טוב נו אני אספר לך... את יודעת, קצת ציניות שכזו אולי תתן לו להבין ת'רמז.. בהצלחה:)

Marvelous

New member
תראו-

האמת שזאת לא בדיוק קומדיה...למרות שאני שמחה שהצחקתי אותך, כפית. כלומר, הוא גם יודע להקשיב, לא יודעת אולי בגלל שאני לא הכי הכי מעוניינת בקשר רציני איתו אז אני נותנת לזה חשיבות יתר-לקשקשנות...

kapit10

New member
תשמעי

זה כבר ממש משהו שאת צריכה להרגיש... אני חושבת שאם את כבר מעלה את זה אז אולי זה באמת מה שאת מרגישה.. ואז אפילו אין טעם לזרוק לו הערות כי ממילא הוא לא בשבילך...

niva99

New member
../images/Emo8.gif כפית "חרגת" אותי מצחוק.

את אומרת שחבל לבזבז עליו את האנרגיה... האמת- אם הוא לא בשבילה- אז באמת למה להתאמץ בכלל?

kapit10

New member
גם לא בשבילה וגם מזיין ת'שכל??

זה כבר יותר מדי לא???? טוב אולי תתייחסו גם לבעייתי?? היא לא פחות חשובה

seeyou

New member
שאר המעלות שלו טובות../images/Emo8.gif

רוצה גבר מושלם? תבררי האם הוא קשקשן גם עם אחרים או רק איתך.

Marvelous

New member
לא-אין כזה דבר.

אין . אבל מה יתרום לי העובדה שהוא מקשקש גם עם אחרים,עדיין לא נעים לי עם איך שהא איתי...

ממ.. תארי לך שהבחור

לא היה פותח ת'פה
ועכשיו תחייכי יפה ותגידי תודה
אני באופן אישי , מעדיפה שידברו כי אם לא יהיה די שקט ..
אולי פשוט תכווני לשאלות שלא מצריכות קישקושים . אלא יותר של כן /לא ?
אולי הבחור חושש שאפ הוא לא ידבר -יהיה שקט ?? אולי הרושם שעשית הוא של בחורה שקטה או ביישנית ? אולי פשוט צריך לתת לו ת'זמן ? אל תפסלי

קשקשניים?

אני יוצאת שנה וחצי עם אחד שלא רק שאינו קשקשן גם בקושי יודע לפתח שיחה. מדבר רק עם חברים שלו ורק עם נושאים מסויימים וקבועים... כשאנחנו לבד, צריך ממש להכריח אותו לדבר... אני לא יודעת מה גרוע יותר? אלו שמקשקשים או אלו שבכלל לא אבל בסופו של דבר זה כפי שאמרת- טלוי מה הכוונות שלך לגביו.. אם היית רוצה קשר רציני היית מתעלמת מזה... אם את לא כל כך רוצה קשר רציני אז קחי את זה בקלות, הרי זה לא לכל החיים :)

למעלה